Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • skaska

    Pa da, poanta je da Bandić silom hoće usrećiti sve. Evo, primjerice, ja ne želim bit sretna i to doživljavam kao svojevrsnu prisilu. Zakaj bi ja morala biti sretna?!

    avatar

    24.10.2007. (13:51)    -   -   -   -  

  • Angie

    nije teško čovika otjerat iz provincije ali provinciju iz čovika svakako. dosta mi je čovika i njihovih beskrupuloznih odluka. dotepenci nikada nisu "osjećali" grad kojem žive , koji im je osigurao barem dvije generacije. neznaju oni što je nama"sjever" , ne pamte oni miris toplog peciva iz Klarine pekare koja je nedavno sravljena sa zemljom i na čijem je tlu još jedan "bazen"u njihovim je glavama samo $$$$$$. prestrašno i bolno ali tko to razumije osim višegeneracijski zagrepčanaca i zagrepčaniki jer vjerujem da su purgeri nažalost umiruća vrsta.

    avatar

    24.10.2007. (13:55)    -   -   -   -  

  • turimti

    dovoljno je vidjeti ko se sve bavi izgradnjom objekata...kome treba most do pelješca ako će sutra i ovdje biti EU...dubrovnik će i dalje svirati kurcu, pardon nježniku...koće sutra ići preko mosta ako može bez zaustavljanj proći neum...ma, treba oprati lovu...sa kajmanskog otočja...

    avatar

    24.10.2007. (14:17)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Bandić kao i mnogi drugi očiito pate za rodnom im grudom, kamenjarom , pa nastoji ( ružno i loše ) popločiti čitav Zagreb, uništiti svaku vlat trave, vlat zdravog razuma , kulturne baštine u njihovm kraju nepoznate i i svu ljepotu nekoć predivnoga grada. Ako još imaju i koristi od toga tim bolje ! Pitam se gdje je ta njihova ljubav prema Zagrebu , kad su spremni prodati ga za malo novca , moći ... niti u gaćama, jer sam sigurna da niti tamo nemaju ništa.! Samo su na prostim riječima jaki I !.! BANDIĆ JE KAMEN OKO VRATA SVOJOJ STRANCI A O STANOVNICIMA OVOGA GRADA DA I NE GOVORIM ! Zagrepčani su gotovo istrebljeni a novi stanovnici su isti Bandići !!! u tome je njegov uspjeh .

    avatar

    24.10.2007. (23:26)    -   -   -   -  

  • muir

    i mussolini je volio graditi (kad su u italiji fašisti došli na vlast pokrenuo program izgradnje novih gradova citta difundazioni kojima je htio pokazati i dokazati moć i polet novog režima) a zbog tog njegovog poleta rimljani i dan danas strahuju od izlijevanja tibra (ah, opet voda…možda zato što se puno pjeva da bog da te voda odnijela? ). naime bidnom mussoliniju je na pameti bila samo dobrobit naroda te je gradeći stambene kvartove (za tu nezahvalnu svjetinu) i monumentalna zdanja narušio sustav nasipa koji su podigli još antički rimljani i u to vrijeme svjesni prijetnje od poplave kad u gornjem toku rijeke tibar padnu velike kiše.

    avatar

    25.10.2007. (09:34)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Muir: Hvala na dobrom primjeru s Mussolinijem i rimsim nasipima!

    avatar

    25.10.2007. (10:08)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Bandi gradi, ruši
    Po Zagrebu buši
    Servira nam laži
    Možda naftu traži
    Da kredite vrati
    Il' Purger da plati ...

    Vidiš da ni ja ne znam ... :-))

    "Taknuo" sam i ja Bandija na svom blogu i "taknulo" ga je bar pola blogera i svi mediji, ali taj čovjek ima najdeblji obraz u Zagrebu i okolici. Ne pomaže ništa i čak kad pukne zašto se to radi, kako je to sve financirano i što iza toga stoji, taj će ostati zalijepljen za ovaj ili neki drugi položaj. No u svojoj megalomanskoj težnji da ostane gradjanima generacijama u sjećanju - uspio je ...

    avatar

    25.10.2007. (20:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...