Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • Vitae...

    heheh i mene uhvati smijeh kad skužim da sve više nalikujem na svoje pretke i da čak poprimam osobine kojih sam se grozila...
    A u tvojoj je priči baš oslikana mala skica našega društva: neki potonu- obično manje krivi, drugi isplivaju, neki otplivaju... ostaje smrad..
    Treba jedan dobar mlaz...
    I ja ću polako
    ne ne ne na ne
    Pusa Fany

    avatar

    24.10.2007. (00:11)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...poslušaj i "il divo - adeste fideles (o come all ye faithful)", o stadionu sutra, idem spavat...:)

    avatar

    24.10.2007. (00:47)    -   -   -   -  

  • gogoo

    A da mene vidiš kako ujutro šetam psa u japankama i tankoj košulji. Ako djeca ne dobiju dobru pouku mislit će kako im je sve dopušteno i kasnije će biti kao neki iz ovog stadiona. Ili političari . Pozdraw iz friške RI

    avatar

    24.10.2007. (01:30)    -   -   -   -  

  • teuta

    Eh, draga moja, nema se smisla zamarati sa svim nebulozama oko stadiona itd. Da nije istinito bilo bi smiješno. Kod nas se vrijeme malo smirilo, južina zavladala a dok je puhala bura...uh, bilo je svega. Dakle Zmaja je krenula u školi po starom obićaju, odnosno, s dobrim ocijenama...blago tebi, to te sigurno čini sretnom i zadovoljnom. Pozdravček draga u ime oboje...cmokkkk.

    avatar

    24.10.2007. (11:18)    -   -   -   -  

  • tyche

    I ja sam zimogrozna preko svake mjere ! Imam cak i ono poslovicno salo da me stiti, al nema vajde... onda se izgovaram na niski tlak pa mrknem jos jedan keks da mi skoci secer pa da mi bude bolje - dokle ide samozavaravanje :)))
    Zmaja pravocrtno gore - dobro je. Epizoda s posemerenim curicama u skoli - obrazac uspjeha koji se vidis vec zarana dade prepoznati - potplati pa vladaj (drugim rijecima, neki se uvijek izvuku i snalaze u svakoj zivotnoj situaciji - recept je jednostavan i za sve nas ostale : samo je potrebno nesto novcica (koji su btw zaradili drugi) da te UVIJEK dobro pozicioniraju u drustvu i da NIKAD ne snosis lose posljedice svoje neodgovornosti i gluposti)!
    Maksimirski stadion - HA !

    avatar

    24.10.2007. (11:31)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Sve je to od roditelja... Iako ne znam o kojoj je ekipici riječ, mogu pretpostaviti (?)... I prestrašno je da su prošli tako nekažnjeno, ništa ih to neće naučiti... A čovjek bi pomislio da 14-ogodišnjaci imaju malo mozga. Ne razumijem razrednicu, školu, a ponajmanje policiju, pa to je za maloljetnički pritvor! Grozota!
    Baš slušam divnu jednu pjesmu - Johnny Logan - Hold me now... Otkrila sam je kad sam preslušavala eurovizijske pobjednike. Nekad je to natjecanje imalo smisla... U petak imam nastup, ali zatvoren za javnost, samo za sve profesore u Hrvatskoj... Tresem se, ali nema veze... :)
    Puse najveće šaljem, Marta :)

    avatar

    24.10.2007. (17:55)    -   -   -   -  

  • katrida

    .................ignoriram politiku, glupoču, što više mogu........pozdravić, ..

    avatar

    24.10.2007. (18:07)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    ovo je stvarno debilno, ali me nimalo ne začuđuje, a ovo da raska nije sazvala sastanak, ništa novo... naša raska kao da nama ni nije raska... ona nikad ništa ne zna, ni za kakav sastanak, infomacije...ništa...ah

    ovo za stadion...pa oni stvarno nisu normalni... to sam baš jučer čula navečer u vijestima... strašno....ma...

    avatar

    24.10.2007. (20:53)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Stadion? ma to je besramna duda varalica isto kao i most za pelješac ili svečano otvaranje dvorane u kojoj se još prošle godine igralo neko međunarodno natjecanje. Samo da se ne govori o standardu, nezaposlenosti ili nedaj bože o konkretnoj viziji razvoja. Ukratko, ništ...:))))

    avatar

    24.10.2007. (23:03)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Vitae - dobro je dok sami sebi priznamo da nalikujemo na nekoga iz familije :) A za ovo, pravo kažeš - ostaje smrad, koji ni Sava ne bi oprala :)
    @Sag - preslušala sam gotovo sve, dečki su - prva liga. "Adeste fidelas" pokazuje razliku njihovih glasova i ljepota je baš u toj različitosti. Inače volim pravu operu, ali ove komercijalizacije pridonose popularizaciji, na lakši način se probijaju do ljudi, koji baš i nisu ljubitelji.:) Pospanac jedan :)
    @gogoo - grozim se od same pomisli na japanke, a ja u termo čarapama i mucastim šlapama - pesekima :) To je i bit kazne - da znaju što je dopušteno i prihvatljivo, a što nije...
    @teuta - sretna sam i istovremeno tužna, a poznajem svu tu djecu godinama, čak i prije no što su krenuli u školu. Zato me to sve i pogađa. Vrijeme se malo smirilo, ali je još uvijek zima :)
    @tyche - ja stalno nešto glođem, bila zima ili ljeto, keksi, čokoladice, sve sama "zdrava" hrana. A to sve poslije dobrog ručka i večere. Ponekad se osjećam kao pravi termit. A i ostatak familije ima dobar apetit. Znaš li što me najviše plaši kod te djece, ako su takovi s 14, kakovi će biti s 20? Tko će s njima vladati? Maksimir mi je živa nebuloza, prvo ulupati silne novce, a onda rušiti, pa to je kazneno djelo - samo kao ideja, a kamo li provesti je :(
    @Martić - neki imaju mozga, jednostavno su se makli od svega, ali danas im je razrednica svima rekla da ju samo - sramote, SVI skupa. Moš mislit' Zmaja bila bijesna kao ris, veli ona meni - a šta sam ja kriva? Niti sam bila s njima, niti slala filmić. Ja je smirila, rekla joj da se makne što dalje od tih guski, izdrži još ovu godinu i ne gleda ništa osim sebe i svojih ocjena. A poznaješ ih skoro sve, tajkunka je ona što su je preselili iz prve osnovne lani. Ona misli da sve kupuje s novcima, prestrašno. Što se može, držim ti fige za nastup, smiri se i daj sve od sebe, zamisli da pjevaš - Zmaji i meni :)))
    @katrida - a kako ću, kad je ima gdje god pogledaš :)
    @Lana - naši razrednici nekad itekako su brinuli o nama kad je trebalo nekoga izribati ili boriti se za svoj razred. Ima toga i danas, u Zmajinoj školi. No nije ju zapala takva razrednica ;(
    @Sag - danas, kad sam prespavala prvotni šok, skužila sam da nam nabacuju dude varalice. Baš sam sada gledala Otvoreno. I ove plakate HDZ-a po Zagrebu. To je za one, koji baš nemaju mnogo soli u glavi. Dozlaboga pojednostavljeno za sitne mozgove. Ona fora Glas za SDP - legalizacija droge, za HDZ - protiv. Pa oporezivanje kapitalne dobiti ili ne. Pa većina građana nema kapitalne dobiti, sretni su ako rade i primaju plaću. O nezaposlenim a da ne govorim. No, pitam se tko od takovih gleda i kuži o čemu se radi. A program stranke na vlasti - dolazi početkom slijedećeg mjeseca, navrat nanos tako da nitko neće imati vremena mnogo pitati :) Most za Pelješac - malo razritali kamenjar s bagerima i eto ti - kruha i igara, nešto se veliko gradi...
    Koje su to igre, samo, previše je kod nas još uvijek zaostalih sredina, vidi se stanje anketa po izbornim jedinicama. A u ankete koliko ne vjerujem, toliko su veoma očekivane, ako bolje razmislimo...

    avatar

    24.10.2007. (23:52)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    imas praf Fanika, previse se nerviras zbog svega, olagani malo :)))))))))) glede vremena, ista sam kao i ti, kad je kisno i sivo vani ne zelim ni pogledati kroz prozor a kamoli izaci :(((( takvo i je ovdje, kisno, sivo i odurno bljaaakkkkk slazem se isto tako da je doslo do poremecaja vrijednosti u drustvu ali i u obitelji a u obje sredine caruje novac i samo novac. Draga moja pusu i osmijeh ti saljem i zelim manje nerviranja hihihi :))))))))))))

    avatar

    25.10.2007. (01:32)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    A šta reći draga Fanika, nego sve po starom. Sad valjda razumiješ onu moju da te zakon štiti koliko se sam zaštitiš. Kad bi moji kadeti bili izloženi takvom bullyingu, sve bi završilo puno prije dolaska policije. Ne bi tati tajkunčiću ni kćeri pomogao nitko. Odnosno ne bi stigao ;)))
    Za stadion u neposrednoj blizini naše postaje, mogu reći samo ko u onom vicu: - Ma nema veze Mujo, bitno je da lova cirkulira ;)))

    avatar

    25.10.2007. (09:03)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    U *ebote vas troje je više na mom blogu nego na vlastitm ;))))

    avatar

    25.10.2007. (19:02)    -   -   -   -  

  • fanny

    @MENTINA - draga moja, da nije politika, ja bi se već oko nečeg nervirala (Formula, škola, sport, loše vrijeme). Kako ne vidiš da mene nerviranje - održava :) No, sad će još ispasti da sam neka živčenjača, ma nisam, da me vidiš uživo, ti bi se iznenadila kao i moja blogerica Ledena. Ona nemre povjerovat' da sam ja ista Fanika s bloga, kad smo - uživo. To je samo stvar temperamenta, inače sam smirena, samo me izbace iz takta nebulozne situacije, koje - priređuju drugi :)
    @Manga - da se radi o Zmaji, bez brige da ne bi reagirala, ali za druge neću, ma što o tome osobno mislila - tko je kriv. Sva ta djeca imaju roditelje za koje odgovaraju do punoljetnosti. A da su nas zvali na policiju radi uzimanja iskaza od djeteta, bez brige da ne bi čuli svoje, jer - niti je moje dijete luk jelo ni mirisalo, niti ja, skupa s njome. Pogotovo kad sam znala da glavna maherica - nije ni spomenuta u cijeloj priči, a kamo li pozvana s roditeljima. Njen problem je što je pljunula lovu, pa su je prešutjeli u cijeloj priči, ja je ne bih sigurno, a sumnjam da su je i ovi koji su bili. A moš misliti koji su to kreteni od roditelja, kad ne znaju da im dijete od 14 - uzima po nekoliko tisuća kuna dnevno, da ne primjete. Ili imaju previše, pa imnije stalo. A svoje zaposlene plaćaju s minimalcem, koji je mjesečno - upola manji. Uostalom, priča je za mene završena i mir - do slijedećeg s*anja :)
    Stadion... da baš sam na tebe pomislila kad sam čula. Ne bi ti bilo loše da ti je u blizini veliki stambeno-poslovni centar. I svi se friziraju na svemirskoj postaji 012 :)))
    @H@ck - djeca uče na primjerima koji sigurno pale, valjda ti ne moram objašnjavat, a stadion je kretenizam. Srušiti nešto što je dosad toliko koštalo i graditi ispočetka i to opet iz džepa obveznika, i sve - bez da ikoga pitaju. Čak je i Banderas skužio da treba - oprati ruke na vrijeme :)
    @Manga - pa budi sretan, valjda nam je tamo toplije :) Što toplije - usijanije :) Samo ne znam za koga da se opredijelim, pa radije ostajem - držati vas troje na sigurnoj udaljenosti :)

    avatar

    25.10.2007. (19:51)    -   -   -   -  

  • Talija

    Bravo Fanny,svaka čast na komentaru.Ja bi tebe negdi uposlila!
    Imaš nešto...........ono....za komentiranje i sl.
    Pusa:)))))))))))))))9

    avatar

    25.10.2007. (23:53)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    KOJI ŽIVOT, JA ŽIVIM U MRAKU...............................................

    avatar

    26.10.2007. (08:47)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    U načelu tamo ti se svi slažu oko bitnog, a ono što izgleda kao burna rasprava su u biti sitne varijacije i osobni stavovi. Naravno pritom ne treba izuzeti Alkionovu individualnost i dišpet, koji će poput nekih koje znam, uvijek biti kontra većine i sa svojim mišljenjem. I laganom provokacijom voditi diskusiju tamo gdje mu paše. To ti je posebna kategorija. Pogotovo od kad se oslobodio kolektivne svijesti tamo na početku devedesetih ;)))

    avatar

    26.10.2007. (10:26)    -   -   -   -  

  • mama44

    Eto, vidim danas u 24 sata da je mali prvašić u Zagrebu donio pištolj u školu...neću lamentirati o tome jer je izlišno. Prije par godina rekla sam "pedagoškom osoblju" u školi da je samo pitanje vremena kada će klinci početi nositi oružje u školu, pa su me ismijali, govoreć kako pretjerujem, preuveličavam i histerično paničarim...ne znam, mislim da je bilo dovoljno samo malo logički predvidjeti razvoj događaja, tim više što se to vani odavno događa...trebalo se samo držati one da "pametni uče na tuđim iskustvima, a budale na svojima"...no, ne ostvarile mi se više zloguke prognoze.
    No, ovo što ti opisuješ - e , to je jako ozbiljna stvar. Poruka poslana ostatku te populacije je - radi što hoćeš i onako ti se ništa ne može dogoditi...Mislim da je ovaj slučaj bio i te kako za pozivanje Agencije za odgoj i obrazovanje, dakle ljudi koji moraju neizostavno doći po svakom pozivu roditelja ili škole...to je bilo možda , ma ne možda nego sigurno, za uši ljudi iz Ministarstva...nisu to stvari koje se može tako olako "riješiti" ( da li su i kako riješene, uopće?), bez sankcija, odstranjivanjem jednoga aktera iz sredine...Ne razumijem kako se nije našla barem grupa roditelja koja bi tražila roditeljski sastanak, razgovor sa nekakvim psihologom, pedagogom, ravnateljem...zataškavanje ne vodi ničemu...
    Djeca...od malena pokazuju svoju ćud i karakterne crte...opet tvrdim - dečki se pomlate, na žalost to znaju bit grozne tučnjave, ali ono što su cure u stanju napraviti jedna drugoj - e , to su traume koje se nose kao ožiljci cijeli život.
    Uspoređujem reakciju "pedagoškog osoblja" u Zmajinoj školi na taj slučaj, sa ovime što se dogodilo kada je moja najmlađa udarila svoju suučenicu...nema tu pameti...s jedne strane ne reagiraju, s druge pretjeruju...a svi imaju iste naputke od Ministarstva za suzbijanje nasilja...
    Žalosno. Nadam se da je Zmaja pametna cura kojoj će ovo biti par sati životne škole....ma, znam da je...

    avatar

    26.10.2007. (10:56)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    haj draga!
    bolesna sam imam želučanu virozu, stalno povraćam, pa sam na prislinoj dijeti
    fujjjjjjj
    kaj se tiče boba i ney nisam u kontaktu s njima
    jer nisam na chatu :)) blog mi je jedina zanimacija
    ali sam bila prošli tjedan jedan dan na chatu
    oni su u alternativi oko ponnoći su tam
    imam broj i od boba i od ney pošaljem ti mailom :)) na fanny :))
    pusaaaaa

    avatar

    26.10.2007. (15:01)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Aurora - pa recimo, mogla bih biti - glasnogovornica, e to bi mi baš ležalo ili da imam kolumnu :)
    @GAJO - ak' je Frankie u mraku, onda su oni oko njega što vide - slijepci :) Frank je legenda, svaki put kad ga odgledam primjetim neke nove stvari. A uvijek mi je kao - prvi put, završni govor znam napamet - na engleskom. :)
    @Manga - ne dao Bog većih svađa od onih tamo. Alkiona volim valjda zato što mi je bliže genaracijski. I volim kad mi proturiječi, onda odmah krene - adrenalim (kod mene) :))) A kolektivna svijest je u nama svima čučala - manje, više ili previše. Možda ne uvijek u stavovima, koliko po ponašanju. Meni se s odmakom od 17 godina ponekad čini da je onaj sistem - stoljeće daleko, a ponekad se sjetim nekih pozitivnih stvari i poželim da se vrate, npr. ljudi su bili manje zadrti i čangrizavi, više smo se i opuštenije družili. Danas su svi pod nekim stresom i presingom, više se nitko ne opušta i ne smije od srca, a kad se narod zaboravi smijati - pitaj se što mu je???. Valjda ne bu tako vječno :)
    @Pikulica - i Zmaja mi danas legla, ima laganu temperaturu, boli je glava i ima zaštopan nos. Nije to viroza, nego - njezino hodanje u majici kratkih rukava i biksericama, nakon tuširanja navečer sjedi za kompom, tako obučena i s stopalicama na nogama. Pa kolika bi u kući trebala biti temperatura da se ne prehladi tako. A sasvim je solidnih 23 stupnja.
    Hvala, unaprijed za broj, pusa i ozdravi mi što prije :)

    avatar

    26.10.2007. (17:17)    -   -   -   -  

  • I mAk€ TR0ubL€

    Bok!
    Što se tiče prvog djela posta, mojoj mami je isto uvijek zima...
    A meni i tati nikad,nam je stalno vrućče...

    Pa onda filmić, a cure su stvarno budale,pa gdje im je to palo na pamet, a razrednicin pogleda na to ni meni nije jasan.... Mogla je bar 1. roditeljski u 8. razredu organizirat... Al briga nju....

    A za stadion na Maksimiru.... Pa,mislim da od navijača, pa do igrača niko neće bit za to da se Maksimir ruši....

    Čitam Maja je stvarno bolesna, a mi svi mislili da Maje nema zbog testa iz matematike i zato šta pita fiziku, nije ih bilo jedno 8 pa smo mi tako zaključili, ajde nek brzo o zdravi...

    POZZ

    avatar

    26.10.2007. (17:42)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    o da, i ja friknula na stadion. kao prvo, to je moj "bivši" kvart. to stakleno čudo (sjeverna strana) sada baca sjenu na pol maksimira (no dobro, mrvicu pretjerujem), nisu prstom mrdli da rješe vlasništvu i dovrše to čudo, pa nek budu dućani unutra, bilo šta... i sad bi sve lijepo porušili. ee.. lude kuće. glavno da su prvo izbacili altetsku stazu!!

    avatar

    26.10.2007. (18:22)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Kužim ja njega u dušu. To ti je individualac (ko što bi svi piloti i trebali biti), koji razmišlja isključivo sa svojom glavom i vječna je opzicija sustavu. Kad sam reko da znam takve, mislio sam na sebe ;)))

    avatar

    26.10.2007. (18:38)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    ima tu svašta da se komentira...vrijeme i na mene loše utiče, čak me više "ubija" kiša, nego kada je samo hladno! Ovo za klince je stvarno za ne povjerovati...najsmješnije da je mala tajkunka podplatila druge...i pitam se:O, B(l)ože kako će se ona tek ponašati kada bude svoj čovjek...a, najgore takvih bahatih je puuuuuuuuno. Ali, ne gubim nadu u onu dobru djecu! pozdrav!:-)))

    avatar

    26.10.2007. (19:21)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dakle, draga Fanny, pak slijedi topli pozdravček u ime oboje i samo da još dodam...zimaaa mi jeeee. Cmoka.

    avatar

    26.10.2007. (19:43)    -   -   -   -  

učitavam...