Komentari

politickistrucnjak.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Karota

    Studenti drustvenih ili tehnickih fakulteta? Bila sam na oba usmjerenja, znam otprilike kako disu. Na zalost, tehnicari i prirodnjaci, barem velika vecina, ne bi znali ni da sutra pocne treci svjetski rat. A ako pak studenti drustvenih i humanistickih znanosti nisu upoznati s Peratovicevim slucajem, onda je ova zemlja, sta da kazem, otisla u krasan k.

    avatar

    24.10.2007. (15:33)    -   -   -   -  

  • Živim fotografiju

    Pozdrav! Odličan blog i odlično zapažanje. Nedavno su vijesti izgledale kao bombardiranje javnosti crticama iz braka Vlatke Pokos i Radeljaka (zaboravih kako se zove). Peratović je bio u vijestima dva dana... negdje u sredini. Osim studenata, koji svakako trebaju popraviti svoje upoznavanje s dnevno-političkim događanjima, to bi trebali učiniti i mediji. Jer ne bi trebalo biti najvažnije čuti spektakularan naslov koji će zadovoljiti kućanicu prosječne inteligencije, nego vijesti trebaju informirati javnost o zbilja važnim događajima.

    Sada kad o ovom pišem, pada mi na pamet kako vijesti Nove TV sliče crnoj kronici, vijesti RTL-a sliče najavi programa (čitaj Bih Brothera), još jedino na HTV-u se mogu čuti vijesti koje sliče na vijesti. No, niti HTV nije odolio pričanju o Vlatki Pokos i njenim skupim gaćicama. A kako bi oni odoljeli tome, mislim da bismo mi trebali prestati konzumirati to. Zapravo, nije mi jasno kako nekoga može zanimati toliko detalja iz nečije brakorazvodne parnice? Nemaju li ljudi dovoljno svojih problema?

    avatar

    31.10.2007. (08:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...