ha ha ha. izvrsno praskaš prasku. podsjetilo me an Sakijev opis uživanja u breskvi: "It was one of those exuberant peaches that meet you halfway, so to speak, and are all over you in a moment. It was a beautiful unspoiled product of a hothouse, and yet it managed quite successfully to give itself the airs of a compote. You had to bite it and imbibe it at the same time. To me there has always been something charming and mystic in the thought of that delicate velvet globe of fruit, slowly ripening and warming to perfection through the long summer days and perfumed nights, and then coming suddenly athwart my life in the supreme moment of its existence. I can never forget it, even if I wished to."
15.03.2008. (15:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sidro
u Zagrebu gradu u ducan ulazim polako,do voca i povrca nezelim svratit nikako ali pogledam na popis i uhvati me paranoja moram do polica gm-oa.Gledam paradaiz gleda i on mene,svaki je isti i u pola je cijene.Sjetih se seljaka i njegova truda jaka pa skocih do police graha.Graha vise nema jer seljacka je hrana,a i zima je jaka ovih dana.Vracam se iz ducana u vrecicama gmo hrana,ponovo se sjetih seljaka i viknem ZIVJELA HRVATSKA.
15.03.2008. (23:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marole
Praska = breskva, ako netko ne zna. Oprostite na potcjenjivanju.........
15.03.2008. (12:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marole
Netko kaže i praskva, ali to je već stvar izbora, slobode, demokracije....
15.03.2008. (12:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
srdelica
breskve se praskaju a ja moran kuvat. pa di je tu pravda? kalimero
15.03.2008. (13:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
ha ha ha. izvrsno praskaš prasku. podsjetilo me an Sakijev opis uživanja u breskvi:
"It was one of those exuberant peaches that meet you halfway, so to speak, and are all over you in a moment. It was a beautiful unspoiled product of a hothouse, and yet it managed quite successfully to give itself the airs of a compote. You had to bite it and imbibe it at the same time. To me there has always been something charming and mystic in the thought of that delicate velvet globe of fruit, slowly ripening and warming to perfection through the long summer days and perfumed nights, and then coming suddenly athwart my life in the supreme moment of its existence. I can never forget it, even if I wished to."
15.03.2008. (15:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sidro
u Zagrebu gradu u ducan ulazim polako,do voca i povrca nezelim svratit nikako ali pogledam na popis i uhvati me paranoja moram do polica gm-oa.Gledam paradaiz gleda i on mene,svaki je isti i u pola je cijene.Sjetih se seljaka i njegova truda jaka pa skocih do police graha.Graha vise nema jer seljacka je hrana,a i zima je jaka ovih dana.Vracam se iz ducana u vrecicama gmo hrana,ponovo se sjetih seljaka i viknem ZIVJELA HRVATSKA.
15.03.2008. (23:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...