Komentari

istineodnosnolazi.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • PAPA

    moli vas pogledaj projekt o sveta marijo imaš pjesmu napisanu na kom nano prča

    avatar

    22.10.2007. (15:41)    -   -   -   -  

  • Majaaaa

    naravno da sam bila u Crkvi!!!
    I ja tebi ostavljam veliki pozdrav od srca....:)

    avatar

    22.10.2007. (15:43)    -   -   -   -  

  • SPES

    Sve ste u pravu, odnosno Bulat koji je to fenomenalno rasčlanio. Ali...ostaje ali...Kako to da su djeca, sada odrasli ljudi koji skoro svi imaju svoju djecu, kod tolike manipulacije - ostali pri sebi? Kako to da Medjugorje funkcionira i bez pokojnog fra Slavka i živahnog Tomislava i dvojice spornih bivših kapelana? I bez fra Pavića kojeg sam imao prigodu slušati prije nego je "progledao"? Itd.
    Dok ne umre (Bože 'prosti!!) fra Petar Ljubičić koji bi po Mirjani trebao navijestiti znak, ja u sebi ostavljam prostora za mogućnost izvanrednog djelovanja s neba pa prema tomu i u autentičnost ukazanja. Možda ne baš kako su to "vidioci" uvijek interpretirali, ali ipak... Zašto se Bog, pa i Gospa ne bi poslužili njima takvima kakvi jesu, nesavršeni, grješni,,,? Uostalom, vidioci ostaju obični smrtnici i nakon viđenja, dakle nikomu nije zajamčeno spasenje, a nije an nama suditi koliko su (ne)savršeni.
    Cijenim trud i pokojnog biskupa Žanića i aktualnog biskupa Perića i ne dvojim u njihovu apsolutnu odanost svetoj, katoličkoj, apostolskoj Crkvi. A što ako su ipak preracionalno ušli u analizu vanjskih fenomena Medjugorja, a premalo uobziruju svakodnevne plodove Duha koji su se događali ili još događaju na poticaj "poruka" iz Medjugorja ili iz Medjugorja kao Poruke po sebi??

    avatar

    22.10.2007. (16:55)    -   -   -   -  

  • rijeke žive vode, potecite, neka Duh se razlije...

    Pozdrav ostavljam i BB

    avatar

    22.10.2007. (19:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...