Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • kratke crte

  Kod nas sve ide uz blagoslov bezgrješnog. On sve počinje, prekida i spašava.

  avatar

  22.10.2007. (09:38)    -   -   -   -  

 • dejmon

  Mene zanima kako će glasiti kaznena prijava. Za što se tereti našeg blogera ? Uostalom, ako je već sve to bilo objavljeno , zašto je afera krenula baš u ovom trenutku. I što je to državna tajna ? Može li netko to pojasniti ? Mislim da država ne može goniti kazneno pojedinca, posebno ne novinara, ako prethodno ne definira pravila i pojam državne tajne.

  avatar

  22.10.2007. (09:40)    -   -   -   -  

 • gocat : enjoy life everyday

  Bandićev Holding - Kada se Bandić i Ljubičić zaduže za novih 60 milijuna eura, obveze Holdinga u samo jednoj godini porast će za ukupno 4,9 milijardi kuna, bez kamata. Nitko ne zna kako će se spasiti od bankrota. Sva bivša trgovačka društva i Grad Zagreb nisu se zajedno toliko zadužili u zadnjih sedam godina. Indirektno i direktno time su povećane i obveze Zagreba.
  http://www.net.hr/novac/page/2007/10/22/0055006.html

  avatar

  22.10.2007. (14:25)    -   -   -   -  

 • neva

  CNN,prije nekoliko mjeseci sam ti poslao mail u kojem ti kazem da napises nesta o kriminalnim aktivnosti generala cermaka i da o tome mozes pronaci vise informacija na peratovicevom blogu ali si rekao da sumnjas u istinitost njegovih informacija.

  avatar

  22.10.2007. (19:17)    -   -   -   -  

 • CNN

  @neva, ne znam... možda sam to i napisao, ali kao što rekoh u današnjem postu, puno stvari mi se činilo nevjerojatnima... sve do neki dan... ali to sad ne znači da ću ići pisati o čermaku, jer nemam nikakvih novih saznanja niti mogu nešto više napisati od onog što ima na njegovom blogu

  avatar

  22.10.2007. (20:05)    -   -   -   -  

 • co_brays

  Meni ovo ozbiljno SMRDI na HDZov ppredizborni trik kojim će se podičiti ne samo time što smo postali član Vijeća sigurnosti UN-a, već i brojnim nizom pitanja, a između ostalih će HNS, odnosno SDP gasiti kao oni koji žele kontrolirati novinarsku riječ. Ako se pitate zašto baš HNS i SDP, to je sasvim jasno: HNS - jer je Mesić prije no što je postao predsjednik bio član HNS-a; SDP jer je glavni HDZ-ov konkurent na izborima.

  S druge strane podsjetimo se svih HDZovih trikova kojima su medijsku pažnju skretali na drugu stranu, a ne tamo gdje bi ona trebala biti usredotočena:
  1. Severinin filmski uradak: - zar nikome nije čudno što je Severinin pornić izišao u javnost baš na onaj dan kada je HDZ protuzakonito progurao par zakona bitnih za nacionalnu sigurnost.
  2. Izrugivanje s inteligencijom Hrvata u Hrvatskoj za vrijeme hrvatko-muslimanskog sukoba u BiH. Sjetite se samo one famozne izjave: "Nema naše vojske u Bosni". Sada se pitam zar su one stotine mladića iz Kaštela i Splita koji su nasilno odveeni u Bosnu možda iz Norveške ili Japana?
  3. Mogao bih nabrajati do sutra...

  A hoćemo li se prisjetiti i svih političkih afera koje je ispoducirao HDZ, a koje je kasnije sam i smirio kada ih se uhvatilo u laži? A jeste li gledali jučerašnju emisiju "Nedjeljom u 2" i još jedan trijumf Stankovića nad Polančecom?...

  Iz svega je jasno kako je HDZ sam osmislio sve ovo sa jednim osrednjim novinarčićem kako bi potkopao svoje političke protivnike, jer Sanader to jedino zna.

  avatar

  22.10.2007. (21:37)    -   -   -   -  

 • mmirkec

  Da je pisa pizdarije niko ga ne bi dira. Očito je pogodija žicu.

  avatar

  22.10.2007. (21:50)    -   -   -   -  

 • Anonimac

  Dragi CNN, ovaj blog mi se sviđa i cijenim ga, ali nakon preporuke da se pročita Peratovića blog, razočarao sam se, to je običan bolesnik. Možda ima istine što piše ali način je ispod svake normalne razine. Naravno njegovo hapšenje je vrhunska svinjarija, ali način njegovog pisanja je ispod svake razine. Razočarao si me CNN.

  avatar

  29.10.2007. (16:30)    -   -   -   -  

 • Anonimac

  Ne znam za koga piše Peratović. Nije li to dogovor njega i Sanadera? A da se mi naivci ne bi dosjetili, i da to pisanje izgleda što uvjerljivije u dogovor se uključi kratki izlet u zatvor. Nije loše.

  avatar

  29.10.2007. (16:35)    -   -   -   -  

 • CNN

  Ne vjerujem da je Peratović imao premetačinu i ispitivanje prema dogovoru i onda da još po dogovoru završi u bolnici? Činjenica je da su ga priveli, napravili premetačinu i oduzeli razno razne dokumente... pa čak i nepotrebene stavri kao što su monitor, tipkovnica i sl. Vlast je hapšenjem jednostavno dala do znanja da je Peratović nekome gadno stao na žulj. Pogledavši što su mu sve oduzeli, prilično je jasno da je akcija došla po stranačkoj direktivi... zna se čijoj.

  avatar

  30.10.2007. (16:16)    -   -   -   -  

 • www.HDZ.eu ZNA!

  Svašta, to nema nikakvog smisla nikom normalnom, osim naravno ZNA SE www.hdz.eu kome. Šta će sad početi hvatati svakog tko o njima škakljivije piše? Svašta...

  avatar

  08.11.2007. (16:56)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...