Komentari

astrosailor22.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Kućanica u Japanu

    Ni hao... Hvala na linkanju i komentaru, duhovitom kao i obicno...
    Astrofizicar, ozbiljno ? Iz Vz ? Nemoj me zezat.
    Nesto sam propustila, izgleda ?

    avatar

    24.10.2007. (15:03)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Ni Hao, vidim kucanica u japanu je bila i kucanica u kini ili pak se priprema i za tu ulogu? Je, dogadja se i to, kaj bus, niko nije savrsen. Nisi propustila nista, ne brini, djeluje da smo u isto vrijeme izasli u siroki svijet, ja mozda i koju godinicu ranije. Pises dobre postove, linkanje my pleasure :-). Ne brini, sigurno znamo hrpu ljudi, Tebe ziher ne znam ali koju godinicu stariju sestru ili brata bi mogel znat iz skole :-D. Ili si isla u vrtic kod moje mame u grupu. Svet je mali, kao sto znamo. Kakti malo nas je, ali onda se usred Timbuktua okrenes i nagazis nekom Hrvatu na kurje oko :-D.

    avatar

    24.10.2007. (19:13)    -   -   -   -  

  • Kućanica u Japanu

    Tak ti je to kad dijelim zivot sa sinologom, koji kineske knjige cita prije spavanja za opustanje; u Kinu sam prismrdila samo nakratko, na dva tjedna kao turist; ipak mi se vise svidja Japan. Imam samo mladju sestru, a u vrtic me nikad nisu slali, tako da mi rezanje i lijepljenje (ne daj bloze crtanje) ni danas nije jaca strana. Mala me shisha u svemu, postala je strucnjak za origami.
    Nismo se mi mogli sresti, izgleda, ali mozda imas pravo, mozda znamo hrpu ljudi preko ovog ili onog. Samo ti ja mogu skoro garantirati da nitko od njih ne zna za moj blog (jer necu da ga citaju 'strici i teci', ako kuzis kaj hocu reci).
    Tvoj humor tako je domaci, pravo osvjezenje...
    Gdje si studirao astrofiziku ? I svracas li sto u Vz ?

    avatar

    25.10.2007. (13:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...