Komentari

aparatczyk.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • porta

    ako je netko zaslužio naslov onda je to kimi i ne slažem se sa tobom da on nije materijal za sv. prvaka. nije istina da je kimi vozač koji griješi , on je jednostavno genijalan vozač koji ne griješi, koji fenomenalno vozi po kiši, koji je opako brz , fenomenalna koncentracija, tehnika rijetko viđena tj. svojstvena za fince! ali on jednostavno nije imao sreče sa bolidima , pa sjeti se kad je vozio mecu , ili je pobjeđivao ili je auto riknuo , ili je pukla guma 2 kruga prije kraja na ciljnoj ravnini pri nekih 280 km/h ! sjeti se mensela ista stvar, čovjek jednostavno nije imao sreče, 6 godina čovjek ovo čeka i zaslužio je , za sve pehove , za sva odustajanja zbog lošeg bolida, izgubiti naslov , kada 3 kruga prije kraja mašina se jednostavno razleti a vodi cijelu utrku s tim da mu šumaher gleda u leđa i to za dva boda! e pa nitko mi nemože reći da kimi nije zaslužio , zaslužio je odavno i to bar 3 naslova jer je jedan od najboljih vozača u eri novije povjesti f-1!

    avatar

    22.10.2007. (09:51)    -   -   -   -  

  • Anti - Bane

    Kimi možda nije zabavljač kao neki prije njega i nema razvijen taj osjećaj za filing kako pokazati emocije i zabaviti raju, ali je odličan vozač.
    Najkompletniji danas u svijetu formule. Možda ponekad nema sreće sa bolidom,ali kad je sve OK ima konstantu, i što je još važnije hladnu glavu koju Hamilton nije imao u ovoj presudnoj utrci.
    Iduće godine Hamilton je jako veliki kandidat za naslov jer sada je prošao sve staze i vjerojatno izvukao pouke iz zadnje utrke...

    avatar

    22.10.2007. (22:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...