Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • Bruno

    ma nisi trebala ni reći da nisi stručnjak u F1. Vidi se očito. Hamilton????? Pehovi????
    Pa naravno da to nisi pehovi. Neke su stvari očite. Britanac, u Britanskoj momčadi, šef FIA-e Britanac, 1. crnac u ovom sportu???? Nije ti poznato???? Kao i rom u BB-u! Jednostavno mora osvojiti naslov kako bi popularizirao taj sport među širom populaciom (negroidima i borcima za prava na različitost rasa). Jednostavno ovo je pravedan rasplet: I Massa i Kimi I Alonso sa osmijehom na licu. HAmilton sa kiselom facom. Današnjom vožnjom samo je pokazao da je nezreo i da mora popapati puno žganaca da bi bio Alonsu do koljena, a kamoli da ga sustigne. Alonso mu je možda kriv što ne zna mijenjat brzine??? Jao katastrofa! Temperament Španjolca i Britanaca jednostavno nemogu skupa. Alonso je ostao sam bez ikoga među čoporom bijesnih vukova. On je samo iskren i rekao je sve kako to zaista jest, bez cenzura i raznih upakiravanj stvari. Napravio je sve za ovu momčad, došao kao svjetski prvak i jednostavno nije zaslužio ovakav tretman. No najvažnije je da je on zadovoljan,a osmijeh na njegovu licu to govori!

    avatar

    21.10.2007. (22:23)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Eh, da, i meni je žao Hamiltona, ali što je - tu je... Sigurna sam da će imati još puno prilika... Alonso me također razočarao ove godine, prije mi je još i bio drag, baš zbog svog temperamenta... Iako mu nije za suditi, ako su zaista radili to za što ih krivi u McLarenu... Ne znam kako će se to raspetljati... Kimija ne volim osobito jer je hladna osoba... Ono što mu fali da bi bio kompletan je Alonsov temperament. Lewis ima sve i baš zato će biti zvijezda... A usto je i prizeman. Nema savršenije kombinacije!
    Ovo s mijenjačem... Tko će znati... Inače nisam sklona vjerovati teorijama zavjere, ali ovo je ipak previše. Sve u svemu - Mclaren je definitivno gubitnik godine. Bez bodova, bez prvaka i ono najgore - bez čistog obraza... Jedva čekam sljedeću godinu, ove nisam nijednu utrku propustila :)
    Najviše mi je žao Masse kojeg su zapostavili i koji nije smio pobijediti doma, a žarko je to želio... Mogla bih o F1 još sto godina :)))
    Pusu veliku i pozdrav šaljem, Marta :)

    avatar

    21.10.2007. (22:25)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    P.S. Plavušan na kraju spota je Mika Hakinnen, dvostruki svjetski prvak, inače isto finac, ali su ga stavili umjesto Kimija jer je i on vozio u Mclarenu (onaj bolji dio karijere...) Jedina osoba u F1 koju sam vidjela da se rasplakao (osim lažnih Schumacherovih)... Naime, pred kraj sezone kad je bio u utrci s Michaelom za naslov, nešto se dogodilo s bolidom i morao je odustati... Izašao je iz bolida, otrčao u šumu i rasplakao se kao malo dijete. Najdirljiviji trenutak formule 1, sjećam ga se kao danas, a bilo je to prije 7 godina... No, stvarno bih mogla 100 godina o tome, pa da ne duljim... :)
    Pusa!

    avatar

    21.10.2007. (22:29)    -   -   -   -  

  • fanny

    @H@ck - baš kako kažeš - smrdi do Bereka :)
    @Bruno - na komentare anonimaca ne odgovaram, ali kao za tebe, kratko - očito i ti još trebaš puno žganaca pojesti :) A Alonso je uistinu mnogo napravio - naročito jezikom :)
    @Martica - znam da je Hakkinen, a Massa je i meni simpa, ma i Raikkonen. Jedino mi se ovo durilo od Alonsa ne sviđa, frustriran je do bola. I to ga je koštalo plasmana u krajnjem ishodu. Za mene je i bolje tako - bolje Raikkonen nego Alonso kad već nije Hamilton:)

    avatar

    21.10.2007. (23:37)    -   -   -   -  

  • Njofra

    Ja ne prati formulu pa sam pozdrav ostavljam

    avatar

    22.10.2007. (04:18)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Brmbrrrmbrrruuuuuum...

    avatar

    22.10.2007. (05:14)    -   -   -   -  

  • dr. Zloba Spasoje

    ja sam zagriženi fan tog oktanskog cirkusa! strastveni navijač Ferrrija i cijele sezone sam predviđao i želio njihovu pobjedu jer me Ice man, naprosto, oduševljava. hladni Finac je poznat kao bezkompromisni vozač. večina njegovih tehničkih kvarova tokom karijere je mogla biti izbjegnuta da je samo poslušao trkaće inžinjere i smanjio tempo i možda propustio koju poziciju, ali Ice man to nikada nije radio. nije gledao na to da makar osvoji pokoji bod nego je uvijek htio sve. nema kompromisa! sve ili ništa! zato mi je izuzetno drago što je na takav način osvojio naslov.

    alonsa ne volim jer je prgav, a massa je dobar. ali nikada predobar.

    hamiltona ne volim! ne zato što je crnac ili zato što je u krivoj momčadi već zato što je predobar! to me plaši! još ćemo mi čuti za njega! a ono na startu, onaj njegov izlet sa staze, je čista njegova greška. htio je previše!

    avatar

    22.10.2007. (11:03)    -   -   -   -  

  • fanny

    @1NJOFRA - zahvaljujem na pozdravu :)
    @ljelja - smanji gas, ceste su skliske :)
    @dr. Zloba - nemam ja ništa protiv Icemana, ni protiv Masse, dokazali su svoju kvalitetu, kao i cijela Ferrarijeva ekipa. O Alonsu sam sve rekla, pa se tu slažemo. Hamilton je super dečko i smeta mi što ga svi gledaju kroz boju kože, kao da je svijet Formule 1 rezerviran samo za bijele. Zaboga, pa on je tek prvi u Formuli u 21 stoljeću. Crnci nose i ostale sportove - uglavnom.
    Njegova krivnja je start, ali ovo mi drugo sve smrdi. Ono pucanje guma u nekoliko utrka, je stvarno smiješno, a i ova priča s mjenjačem, ma daj pa nije to renault 4 ili jugić :)
    U svakom slučaju, zaje... su sami sebe.
    A mali će se naučiti, ima vremena,, nestrpljiv je, slegnut' će se, postigao je mnogo za prvu sezonu, ne može se sve odjednom, pogotovo uz "složnu" ekipu kakva je njegova i kolegu kao Alonso...

    avatar

    22.10.2007. (11:31)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Izgleda da nosimo isti križ ;)))
    Bijesna domaćica piše o F1, a zapovjdnik korporativne galaktičke flote o novoj kolekciji za 2008.
    Srećom imamo jedno drugo ;)

    avatar

    22.10.2007. (12:21)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...ideeeš?!?! Vidi teme na "ženskom blogu"...:))))))))))))) Ok, engleze ne volim, nacija koja svoju djecu od 6 ili 7 godina šalje u internate da bi "otvrdnuli" i na taj način stvara društvenu elitu, mi nije "srcu prirasla". Osim toga, komentari njihovih sportskih novinara u zadnje vrijeme su u najmanju ruku degutantni ( npr. engleska ne bi trebala igrati kvalifikacije za EP u nogometu jer je takvo EP u kojem oni ne sudjeluju bezvrijedno). Ne, nisu mi simpatični jer su u osnovi neopravdano arogantni, prepotentni i surovi. Drago mi je da je Kimi prvak i ugodno je bilo gledati "talijansku škvadru" kako se veseli...:))))))))))

    avatar

    22.10.2007. (15:32)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    A ja mislila da sam jedina žena koja gleda Formulu...
    Favorit? Ne smijem reć, kako si ga popljuvala, haha...šalim se, bio je Alonso kad se pojavio jer sam silno željela da neko skine dosadnog Schumachera, a sad mi nije žao što je dobio Kimi, jer su ovi napravili takvu gužvu da je ovako najbolje...
    U svakom slucaju, bit će zanimljiva sljedeća sezona...

    avatar

    22.10.2007. (16:32)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Ja kod tebe, a ti kod mene u 16.32.

    avatar

    22.10.2007. (16:37)    -   -   -   -  

  • alkion

    A patuljci pojma nemaju... Formulu niti pratim, niti me zanima, tako da stvarno nemam pojma o čemu pišeš. Eto vjerujem ti na riječ i samo te pozdravljam... :)))

    avatar

    22.10.2007. (16:37)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - očito smo oboje ušli u teme u koje se razumijemo (ili barem tako mislimo). Ja se odmah ograđujem kao laik (mudro), pa onda opalim po temi. I našao se odmah anonimac koji mi je nabio na nos da to ne moram ni reći, da se to i vidi. Ma ne kužim se ja u Formulu 1, ja se samo kužim u prljavu igru, koja je više no očigledna :), za to sam doktor-ica
    @Sag - ja se osim kuhače, zanimam za mnoge teme. Za neke sam malo veći laik, a za neke - manji. Priznajem. Ja samo - važem između za i protiv. Iznosim svoje viđenje, koje ne mora biti točno, ako me netko argumentirano - nadjača.
    Normalno da se ekipa Ferrarija veseli, imaju se i zašto. Svaka im čast, kao tim su igrali i kao tim - pobijedili.
    A Englezi, su degenerirana nacija, koja će izgorjeti u toj degeneriranosti, sva sreća da su dobili priljev sa svih strana svijeta da ih digne u učmalosti. Bahati svi od kraljevske obitelji koja živi kao bogom data (ni kriva ni dužna, ni zaslužna) i *ebe ih stoljećima. A mali Lewis mi se i ne čini kao tipični Englez, on je onaj priljev sa strane. A ekipa M. - Mc Laren se sva zapetljala ove sezone u vlastite računice i izašla kao gubitnik. Uzgubili su sve i neka su. A ono što kod njih uistinu vrijedi - doći će na vidjelo :)
    @Majstorica - ja upravo došla od tebe s bloga :) Mi smo dvije (a ima ih još) živi dokaz da žene nisu samo za kuhaču. Alonso je bio - kad se pojavio. I meni je već lagano bilo dosta Schumija. Ili, bolje rečeno, bilo mi je već dosadno, jer je bilo predvidljivo. Ali malo se razbahatio. A ja ću prva popljuvati Lewisa, ako krene njegovim stopama, bez brige. Dakle, čekamo iduću sezonu :)
    @Alkion - samo ti meni ostani patuljak koji pojma nema :) Nije Formula životno pitanje, ti si patuljak koji zna o onome o čemu treba znati. A Ni meni nije Formula primarni interes, u svemu me samo boli - muljaža i gadosti, koje nemaju veze s tim sportom i ni s jednim sportom :) To je bit mojeg posta :)

    avatar

    22.10.2007. (19:35)    -   -   -   -  

  • alkion

    U stvari ja ti baš i ne volim sportove u kojim sam nisam aktivni učesnik i gdje nema adrenalina. Nažalost u današnje vrijeme bog-novac čini mnogo toga što se u sportu nebi trebalo dešavati. Volim sport, ali, ne divim se i ne odobravam takmičenja u ekstremnim sportovima i njihovo uvrštavanje u olimpijske ili svjetske discipline, a osobito ne odobravam sve to radi senzacionalnosti, stjecanja novca ili čak bogaćenja organizatora takvih takmičenja. Naime moja osobna volja i odluka je da se bavim nekim od ekstremnih sportova i sam sebi određujem i granice i mogućnosti i naravno rizike, a sve je to u cilju nekog mog osobnog zadovoljstva. Naravno vrlo je teško odoljeti senzacionalizmu, publici, zaradi, pokazivanju samoga sebe. Vrlo dobro su mi poznati ti svi osjećaji jer sam dosta dugo nastupao i pojedinačnim zrakoplovom i u akro grupi ispred publike. Nažalost jedan dobar dio publike je dolazio gledati te programe ne da se divi mom i umijeću mojih kolega već da vidi hoće li se netko sudariti u zraku. Opravdavajući nastupe ekstremnih sportaša i sportaša opasnih sportova imam osjećaj da opravdavam i gladijatorske igre (kruha i igara). Još jednom ponavljam, nisam protiv tih i takvih sportova već protiv njihove komercijalizacije i uvrštavanja tih i takvih sportova u takmičarske discipline. Neretko se zaboravlja bit sporta: jače, brže, više, ali ne od svih drugih već od svojih mogućnosti - dakle bit je pomjeranje svojih granica, a ne nadvisiti protivnikove mogućnosti (pa i po cijenu života)...
    Nažalost preširoka tema, preveliki broj pogleda i naravno materijalizam nam ne daju mogućnoszi da sve bitno iznesemo i sagledamo...:)))

    avatar

    22.10.2007. (20:08)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Alkion - da na žalost sport je postao sve, samo ne sport. Nema više onog entuzijazma, pomiču se granice izdržljivosti. Nekadašnji vrhunski sportaši su uživali u svom sportu, ostajali su dobre forme i dobrog zdravlja do visokih godina. Danas se radi zarade - ide na doping, na iskorištavanje do krajnjih granica, sportaši kad daju svoje, maltene su za otpad.
    Zato, uvijek kažem - ne želim da mi dijete ode u vrhunski sport, ne želim da završi sa sje... zdravljem. I da uči na ovim mutljažama. Gadi mi se sve to. A na žalost toga ima i u sportu već na ovom nivou na kojem je sad. Kud smo došli. A energiju bi mogli usmjeriti i mnogo korisnije.
    Ma znam ja tebe, sve mi je jasno, mi se razumijemo :) Ipak smo mi "stara garda", ali i takvi ostajemo zatečeni ko telci. I umrli bumo - bedasti i iznenađeni :)

    avatar

    22.10.2007. (20:19)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Pa moram reći da volim sport, ali nikad nisam baš pratila te utrke. S vremena na vrijeme škicnem ako se baš zateknem pred TV-om za vrijeme neke utrke, i to ako im nije ostalo još milijun krugova do kraja. Nemam strpljenja kad oni kruže i kruže... ;-) A vidim i tvoj prethodni komentar - u što se sve pretvorio sport, da, nažalost - ima i toga.

    avatar

    22.10.2007. (23:17)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    idessssssssssss !!!!!!!!!!! Nisam znala da si tako gorljiva pratiteljica Formule!!!!!!!!!!!!!!!!????? Joj kako bi se divno slagali ti i moj N!!!!! On je opsjednut F1! Ja ni malo!!!!! dosadna mi je dozlaboga, slusati ono zzzzzzzzzzzz kad kod prodje neki bolid pa stalno uokrug i to po milijun puta.......dosadno na kvadrat!!!!! No hoces-neces prisiljena sam biti upucena donekle u zbivanja preko N-a. Naravno on je jucer i nocas slavio hahaha iako se nije uopce nadao pobjedi pa mu je tim sladja!!!!! da imas praf, Alonso je bio presretan kaj je mali zgubil to je bilo skroz ocito !!!??? A Raikkonen fakat skrtari na osmjesima, zgleda mi pomalo kao neki Zagorec hahahaha A za kog ti onda navijas u F1????

    avatar

    23.10.2007. (00:28)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Meni su bolje Jamie, Demi i Sophia, ali mali i žena mi dosta prate F1.
    Njima se baš nije sviđao Hamilton, ali ja sam bio za njega ili Finca.
    A danas kod nas hladna kiša i jaki vjetar, bit će snijega po brdima okolo.

    avatar

    23.10.2007. (00:34)    -   -   -   -  

  • slaven178

    ja ne volim formule jer me strah da s nekom bu nekaj dogodilo

    avatar

    23.10.2007. (08:44)    -   -   -   -  

  • Djevojčica Lutalica

    Ovaj post ću preskočiti jer se ne razumijem u formule, ako nemaš ništa protiv... :))
    Pozdrav
    P.S. Imam novi post...

    avatar

    23.10.2007. (10:35)    -   -   -   -  

  • Bandita

    Totalno se ne kužim u Formulu, to bi ti mogla s mojim dragim raspravljati, ja uglavnom radim nešto drugo kad traje utrka:)

    avatar

    23.10.2007. (11:51)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Big Blue - nisam ja baš toliko gorljiva, kad je Schumi vozio, bilo mi je dosadno, gledala sam - početak i kraj. Ali me raspaljuju te silne mutljaže koje su toliko očite da se bacile užitak praćenja u - drugi plan. A sport je postao trka za rekordom i novcima, zaradama kladionica više je izgubio svoju bit, to me smeta :)
    @MENTINA - nisam ni sumnjala da N prati formulu, a i da navija za Ferrari :) A što se tiće onog zundanja, ne bi mogla izdržati uz stazu. Ovako stišam ton i gledam, sve vidim i ništa ne zuji.
    Alonso je sve pokazao ove sezone. A Finac je, svaka mu čast na suzdržanosti, fakat je lakše tim skandinavcima, oni se zalede i ne pokazuju. Treba biti takav :)
    @gogoo - ja pratim formulu uvelike zbog svog Paje. On je lud za trkama, pa kad već ne može na stazu, nervira se doma. A ja s njime :) Smeta me što maloga drže za balavca i autsajdera, a uistinu je dobar. No, vrijeme će pokazati, ima Fanika nos :)
    @Slave - :) a kak tek stojiš s ultimate fightom, mogu si mislit'. Ti si Slave nježna duša i znam da si skloniji mirnijim sportovima :)
    @Lutalica - nemam ništa protiv, neću ni ja više o formuli, dosta je bilo - do nagodinu :)
    @Bandita - svatko od nas ima svoje ventile, kako utrka traje dva sata, stvarno se mnogo toga da napraviti :)

    avatar

    23.10.2007. (12:15)    -   -   -   -  

  • katrida

    ..ovu sezonu sam površno pratila tako da nisam ni jedan intervju mladog Hamiltona pročitala i ništa neznam o njemu...jer, ja sam godinama navijala za McLaren i drag mi je ,lani, bio i Kimi kao nasljednik Mike.........a kako ja volim pripadnost jednoj momčadi, malo sam zbunjena promjenama jer navijah za Kimija i McLaren a sada oni nisu isto............pozdravić u jednom prekrasnom dana , nakon ona tri dana kišovite olujne bure..

    avatar

    23.10.2007. (14:00)    -   -   -   -  

  • teuta

    Nažalost, ja ti nisam ljubitelj formula, nikad nisam pratila utrke i vjerojatno niti neću. Nije je mi interesantno, jednostavno....tako da zapravo niti ne znam što bih drugo mogla napisati u vezi ovog posta. Sve bi ispalo bezveze.
    Ali zato ću te toplo pozdraviti i poželjeti ugodan ovaj dan, draga Fanny...i to u ime oboje....cmokkkk.

    avatar

    23.10.2007. (14:09)    -   -   -   -  

učitavam...