Komentari

gryffinodrwitch.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • simbellmyne

    kaj??
    nathan i ti?
    ne volis ga?
    zakaj ga ne volis???? *cmizdri*

    ali to je nathan
    tvoja srodna dusa

    moras ga voljeti

    p.s. weeeeeee pocela si opet pisati
    weeeeeeee

    puffa =)

    avatar

    24.10.2007. (19:25)    -   -   -   -  

  • Mist

    Dakle, ista reakcija kao i kada sma prvi put pročitala. Čekaj, kako je ono išlo? Prvo sam se počela histerično derati, pa pričati nešto o ljubavi, i onda opet histerično vadila papir i čitala ispočetka, ne znajući bih li se ljutila na tebe ili njega, lol. A opet ne znam što točno da napišeeem. Lijepo si nadodala ono, lol.
    Negooo..... erm, šta sam ono htjela reć, aha, da, smislila sam tako dobro spačku koju ćemo izvesti Nathanu da se već sada trgam od smijeha, to sad samo najavljujem, bude bilo prejebeno.

    Nego, baš em zanima kako ćeš se iz ovoga ispetljati opet.

    Puss!

    avatar

    26.10.2007. (17:36)    -   -   -   -  

  • Mist

    Post je napisan, samo ga treba malo prepraviti. Malo je jadan imalo je kratak, tad daa.....

    avatar

    27.10.2007. (12:01)    -   -   -   -  

  • Joie

    ajme, koji šok!!
    to nikad stvarno ne ih očekivala!!
    eto vidiš, možda bi bilo bolje da si išla na travrstvo!! :D
    ama, biti će to neka šala, zar ne??

    avatar

    28.10.2007. (13:29)    -   -   -   -  

  • Joie

    možda i jest bilo malo presavršeno, ali nikad ne bih očekivala da će ispasti tako da ga ne voliš!!
    ne znam, meni se baš činilo da ste ful zaljubljeni i to!!
    a dobro, vidjet ćemo kako će sve biti dalje!! :D

    avatar

    28.10.2007. (21:58)    -   -   -   -  

  • Mist

    Joj, popizdit ću. I šta ako ga 'ne voliš'?! Šta vam je falilo? A i on je isto kreten, sve mu mora biti napisano na papiru, jebote *sigh* Znaš kaj ja mislim, možda sam malo egoistična ( ne, ja jesam egoistična, bez glumljene skromnosti ) ali mislim da je on takav jer se samnom druži. Zato jer sam ja takva, ne vjerujem baš u ljubav ( baš sam razmišljala o tome u zadnje vrijeme ), pa je on vidio da sam ja mogla biti s nekim bez da ga volim i bez zaljubljenosti, pa si je on zabrijao da si i ti zato s njim ( što, bar ja mislim, nije tako ), a kako je on, hvala bogu, neisguran i totalno pičkast, njemu ti trebaš sto puta ponoviti da ga voliš i on još uvijek misli da je to predobro da bi bilo istinito. Kužiš kaj ti govorim?
    On je totalno zabrijao na tu ljubav, i onda kad ja nešto kažem protiv toga on nema argumente protiv mojih i totalno popizdi ( već u glavi imam moju i Nathanovu svađu an temu ljubavi ) i opet je nesiguran. A Nathanove faze tugovanja ti idu ovako : prvo je potpuno bijesan zbog toga što se desilo, i onda ga potpuno obuhvati depresija i kuka svima ( emo faza ), pa stalno uzdiše i žali se. Onda neka 'nisam ja kriv, ona je' faza, pa tek onda skuži u čemu je stvar. U međuvremenu meni skače po glavi da razgovaram s tobom. Ok, ja sad ni sama ne znam šta sma napisala i šta sam ja tu zabrijala, samo je ispalo iz mene, pišem već deset minuta bez prestanka, a u pičku materinu, nećeš ništa shvatiti. *sigh*
    Definitvno pišem jedan post na temu ovoga, jer mi to nekako smeta u njegovoj osobnosti, možda i jedina stvar, to što se on potpuno.... kako da to kažem?... potpuno se emocionalno omota u nešto i onda kada se sjebe i skuži da sam ja bila u pravu, još se više zdeprimira.
    Sav je sretan i sve i onda razgovara samnom, ja ga poljuljam ( a ja znam poljuljati i najsigurnije ) a u biti ja samo želim spriječiti da se sjebe, a uvijek se sjebe jer toliko slijepo vjeruje u ljubav.

    E sad, znam da je sve ovo potpuno nepovezano, kao što rekoh smao je sipalo iz mene, ne znam otkuda, i ne pitaj. Ajme. Zašto meni nitko ne ostavlja ovakve komentare? Još nešto trebam sada nadopuniti. Vi pašete jedno drugome, iako se vidi tko je dominantan u vezi, dakle ti, i mislim da se i ti i ja trebamo smiriti na kratko i dopustiti njegovom egu da malo uživa, umjesto da ga stalno tlačimo. On je na dnu, kužiš.
    Ja kao takva nikada nisam na dnu, nego sma uvijek kolovođa i ti kao takva ipak iznad njega. I to njega jebe, iako ni sma nije svjestan toga.

    Ovo sve je vjerojatno krivo, ali jebe me to, jebe i njega i na kraju jebe i vas. Trebate ravnoteže, trebate izbaciti mene barem na kratko jer sam previše upetljana u tu vašu vezu. Tebi sma best frendica i njemu sam ( usudim se reći ) i ja moram birati strane što je potpuno sjebano. Za sada nisam ni za jednoga, jer kolko god ja srala o tome, on je takav i treba mu sigurnost, a tebi treba malo odmora od njega.

    I mislim da je to to, ne želim nastaviti, jer je ovo vjerojatno najduži komm kojega sma ikome ikada ostavila. Evo, mjeri moju privrženost tebi ovim riječima, a ja ću ovim riječima mjeriti svoju ludost i svoju sposobnost da se više vežem za fikcionalne likove nego za stvarne ljude. No, nitko nije savršen, to si dopuštam reći, usprkos svojem prevelikom egu.

    avatar

    30.10.2007. (20:13)    -   -   -   -  

  • Evelyn Owens

    Ja mislim da si se ti zaljubila u Iana i da si ti ova cura za koju je on rekao da ju ne može imati. Žao mi je Nathana, ali meni on nikad nije bio za tebe. Ti si nekako prekul za njega. On mi je nekako ko tektica. Istina, nemam pojima kako te se to sjetio samo tako pitati iz vedra neba. Ono hallo, igrate bocu istine i njemu samo na pamet padne da ide svoju curu pitati nešto takvo? Ali ok, ja za razliku od Dore vjerujem u ljubav i vjerujem u Boga, tak da vjerujem i da će sve sjesti na svoje mjesto. I jako mi je drago da opet pišeš, ljube moje!!!

    avatar

    31.10.2007. (21:14)    -   -   -   -  

  • Bluebell

    hej! drago mi je da si se vratila.
    ja mislim da ste ti i nathan srodne duše.
    svejedno mi je kaj nije kul ko Ian ili ti...al
    ste stvoreni jedno za drugo.
    a sukobi...njih uvek bude,

    p.s. imam novi post.
    pozek

    avatar

    01.11.2007. (15:15)    -   -   -   -  

  • Astrid Lynch

    Nathan mi je pre...prepićkasti za tebe. Ian mi je više onako...kao stvoren za tebe. Nathan je za nekoga s kim se on nadopunjava, tko kui te njegove umjetničke stavove. On je alternativac, individualac, a ti si mi onda prekul za njega.

    avatar

    02.11.2007. (23:27)    -   -   -   -  

  • Mist

    Ian je, khm, zauzet.

    avatar

    03.11.2007. (13:20)    -   -   -   -  

  • Mist

    Dobro, smiri se, nismo mi krive što je većina Hrvatske nepismena! Kužim ja tebe. Diši.

    avatar

    03.11.2007. (15:31)    -   -   -   -  

  • Evelyn Owens

    post

    avatar

    04.11.2007. (20:52)    -   -   -   -  

  • snow flake

    opet pises!
    weehee!

    markate =)

    ne volis ga?
    ali...
    ma moras ga voljeti!
    njegov stapic ne valja

    slazem se s haley, bolje da si isla na travarstvo =)
    jedva cekam new post, da saznam dal njegov stapic ipak valja

    p.s. i ja imam post =) [vise njih]

    pusek!

    avatar

    07.11.2007. (22:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...