Komentari

mywayfoos.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • SINISA

    Turnir je bio odlican, i odmah da kazem svima koji nisu dosli da im treba biti zao zbog toga. Sve pohvale organizatorima turnira: Odlican prostor, prostran i dobro osvjetljen, dobri stolovi fa-bi, dobra ponuda hrane i pica po povoljnim cijenama, zetoni za nogomet besplatni, kako za zagrijavanje, tako i za sami turnir, osoblje vrlo srdacno i usluzno iako su radili do ranih jutarnjih sati. Sam nogomet je bio vrhunski, iako su se putem zrijeba stvorile dvije grupe: jedna pakleno jaka i jedna nesto slabija. Od samoga pocetka pa do kraja turnira je bilo veoma zanimljivo i napeto, borba za svaku lopticu i gol. Zaboravio sam napomenuti da su organizatori osigurali pehare za prve tri ekipe i utjesnu nagradu (nogometna lopta) za cetvrtoplasiranu ekipu. Prijedlog za buduce organiziranje turnira: ako bude dvoznamenkasti broj ekipa bilo bi pozeljno da turnir pocne nesto ranije da ne potraje bas do jutra. Pozdrav svim sudionicima turnira, i cestitke pobjednicima.
    Ps: nadam se da je ovo pocetak organiziranog igranja stolnog nogometa u sjeverozapadnoj HR.

    avatar

    21.10.2007. (20:29)    -   -   -   -  

  • stojko

    Dodajem samo ono sto vec nije spomenuto plus neke osobne dojmove. U "Gaju" su nas docekali kao neku vaznu delegaciju. Osoblje uvijek pri ruci, a konobarica simpaticna. Velika pohvala Matiji za najbolje organizirani turnir na kojem sam igrao. Zbog duzine turnira ideja je da sljedeci put bude mozda na 2 dobivene do 5 u grupama, da idu samo prva 2 u polufinale, ili mozda kup sistem s repasazem. Za nositelje iduci put podrzavam ideju da svi polufinalisti budu nositelji. Jesam li djelovao preprofesorski dok sam citao pravila? ;)
    Igra u grupi B
    Samo jedne jake protivnike (Autopraona Sonax) smo imali i ti su nas isprasili. Napadac probojan, mocan, zestok. Bas kakav treba. Mada nisam ja tu rekao svoju posljednju rijec na golu. Odbrambeni nelos, ali nije me ocarao s obzirom na to koliko ga Matija hvali. Mozda je opet cuga kriva :/ Ostalim ekipama je bar jedan igrac štekao, a ovo je timska igra i u "pravim mecevima" to ne prolazi. Osim toga osjecalo se da te 4 slabije ekipe imaju manjak turnirskog iskustva te su djelovale pitomo. Grupu A nisam gledao, ali moze se reci da su oni bili kao A liga, a mi B...
    Četvrtfinala
    Nema predaje su nas zasluzeno dobili premda je u mecu bilo svega i svacega :/. Pero je branio dovoljno dobro, a i Matija je ipak zabijao svoje najjace oruzje. Ostale udarce sam mu branio. Pazio sam na «bake» tako da nisam bio uvijek u stanju skidati Matijine dalekometne projektile. Sinisa je tesko zabijao gol Peri. Prvo mu je Pero postavio drugaciju obranu, a poslije je vratio na staro. Zapravo uopce se ne sjecam kako smo dosli do 2:2 8/. U odlucujucoj partiji mi je ponestalo «snage». Druge meceve nisam gledao.
    Polufinala
    Gledao sam samo Antonia i Romana protiv Nema predaje. Golmani su branili odlicno, ali je poslije Pero popustio. Mislim da Matija nije bio dovoljno raznovrstan pa je Romanov gol bio kao zacaran. Prije meca bih rekao da je prednost u usporedbi golmana, ali u mecu je mozda vecu razliku napravio Antonio naspram Matije. Nadam se da moj primjer nije povod Peri za glasne kritike Matiji. (Doduse ja sam bio puuuno glasniji i slobodniji). Smatram da je golmanu veci pritisak i tesko je odrzati visoki nivo obrana ako ga napadac svojim golovima ne rasterećuje i osokoljuje.
    Finale
    Najbolji mec prekjucer kojeg sam gledao. Sva 4 igraca su odlicno obavljala svoje osnovne poslove tj. golmani su jako dobro branili, a napadaci dobro pucali. Nisam uocio, ali nisam ni dovoljno pratio no navodno je Dominik bio bolji na petici od Antonia. (Bilo bi dobro da Antonio ovo iskomentira ili barem potvrdi :) ). Gledajuci po golovima Darjan je dao vise golova od Romana. S druge strane cini mi se da je u Antonia i Romana jaci momcadsko natjecateljski duh pa su uspjeli dovesti mec do zadnjeg seta. No nakon ovog sto sam vidio pocet cu D&D usporedjivati sa Stanetom i Cuckovicem. Da pojasnim. Dojam je da ne igraju narocito lijepo, ali su mocni kao neki robot. I raznovrsni jako. Za momcadski duh zapravo i ne znam pouzdano kakav im je, jer su djelovali hladnjikavo (bas kao roboti). No to moze znaciti da su im drugaciji nacini komuniciranja. Sve u svemu ovo treba gledati kao moj veliki kompliment njima.
    Cini mi se da je onaj trening nas sedmorice u Mateu dobro pokazao odnose snaga. Oni koji su rasturali tamo rasturali su i ovdje u Gaju. Domenika i Jana ne spominjem, jer ih u mecevima nisam gledao, ali mi se jako svidjela njihova igra dok smo se zagrijavali. To mi je bio najveci gust na turniru. Osobito mi se svidjelo kako Domeniko iznosi lopticu dvojkom te kako radi dodavanja s prvog na drugog pokretima koji izgledaju kao da tu lopticu gura. Isto tako dobro je pokrivao gol i ja (doduse odbramabeni i tek u zagrijavanju, ali to ne mijenja ocjenu) mu nisam mogao zabiti gol. Jan ima odlicna dodavanja, ali bolje cu ih osjetiti kad budem bio na golu.

    avatar

    22.10.2007. (11:28)    -   -   -   -  

  • myway

    bolje da ovako komentiram nego da mijenjam post, pa hm...

    finale: jedan od stvarno jakih meceva u kojima sam sudjelovao, no daleko od najboljeg ili najjaceg, cisto iz razloga jer znam da smo i jedni i drugi mogli jos bolje, ali ako koga treba pohvaliti onda je to romanova obrana i darjanovo pucanje sa dvojkom.. cinjenica je da je dominik imao vise lopti na 3ki, no isto tako je i roman puno vise lopti njemu davao nego meni darjan. a bas na petici to se mijenjalo iz partije u partiju. a razlog zasto je to djelovalo relativno bolje za dominika je to sto je on bas svaku lopticu zaustavljao i pokusavao namjestiti dobar udarac (posjed su definitivno imali :) )dok je moj nacin igre drugaciji - pa ja ne cekam svaku lopticu nego ih lovim i iz leta produzujem u udarac.

    bilo je 1:1 u partijama i tad ja preuzimam pogresku na sebe sto sam dopustio da povedu 4:1. roman je super branio i pucao, no kao sto je i normalno onaj koji puca je uvijek u prednosti pa je tako bilo i samo pitanje vremena kad ce dominika krenuti - pronasao je udarac i mislim da je jedino iz takvih udaraca roman do kraja meca dobivao golove (guranje prvi drugi ali skroz skraceno), veliku vecinu barem. no nije bio problem u dominiku nego darjanu koji me precesto prolazio, naime predugo mi je trebalo da drugacije postavim 5icu. znao sam kud idu te lopte ali uvijek sam nekako radje htio iskontrati a onda sam si morao cuvati ledja drugacije postavljenom peticom - i iako sam dovoljno puta iskontrao, vise put me prosao. kad je vec bilo krajnje vrijeme promijenio sam taktiku, pomaknuo peticu koju nisam micao i tad smo ih dobili 3puta zaredom i vratili se. nazalost za nas - nismo uspjeli i dobiti ih 4put zaredom, a u toj partiji ih je i stvarno krenulo, pa su iako smo mi poveli 1:0 dobili mislim 1:4.

    najvise su me iznenadili domeniko i jan koji su 2 puta dobili nema predaje,jer sam nekako mislio da im oni kao protivnici "nece pasati". a s druge strane najlosije su ispali tihi i misel jer su dobili puno teze protivnike, i nisu dobili stol na kojem su bili puno bolji. da su npr oni dobili skupinu B onda bi i odnos snaga u skupinama bio izjednaceniji, a oni bi definitivno tamo ne samo prosli nego i zagorcali zivot i nakon skupine.

    ...mozda bi bilo bolje da se na turnirima pokusa dobiti cim slicnije stolove jer razlika je bila prevelika ovaj put.

    avatar

    22.10.2007. (13:46)    -   -   -   -  

  • NEMA PREDAJE

    Pozdrav decki...

    Ajde da i ja bacim koji komentar.. :)

    Kao prvo nadam se da je bilo sve ok na turniru i da nemate sto zamjeriti.. ajde malo je dugo trajalo ali za prvi puta mislim da nije moglo bolje ispasti.

    Sto se tice samog turnira za mene je bila to losa vecer.. nekako sam razocaran ali opet, biti 4. u takvom drustvu zaista je uspjeh. Nije ironija nego zaista tako i mislim. Vidjeli ste da od nas,mislim da nas ima 7 parova koji smo kao dobri (prva 4 plasirana, Željko i Siniša, Autopraona te Jan i Dominiko ) mislim da nas nitko tko igra rekreativno ili radi zabave ne moze dobiti sto dokazuje o snazi ekipa i daje jedan razlog vise DA SE STVORI I OFORMI JEDNA LIGA. HTIO BIH DA SVI OTVORIMO RASPRAVU OVDJE SA PRIJEDLOZIMA KAKO BI TO BILO NAJBOLJE IZVESTI.

    I sad imam jos jednu repliku na Željkov komentar:

    Vjerojatno ce se Siniša sloziti samnom a i ostali napadaci..
    Željko, ti si komentirao sa pozicije golmana da napadac treba osokoliti svog golmana pogocima.. mozda jesi donekle u pravu ali mislim da bi i golman mozda jos vise osokolio svog napadaca kad bi zabio poneki pogodak.. nema boljeg samopouzdanja ...
    Definitivno nema napadaca koji na turniru moze zabijati sve golove. Otoj temi bi se dalo pricati. Molim napadace da me podrze :))))

    I jos za kraj.. zao mi je sto Misel nije imao srece ovu vecer jer stvarno moze puno. Jedan od najboljih napadaca sto sam gledao... Doc ce i njegov trenutak kad ce nas spremit u džep. :))

    Svaka cast i Antoniju.. biti neporazen do finala... ubojit naprijed, jak na petici, brz... svaka cast majstore..
    Jednostavno mi je drago sto igram s tim ljudima pa makar i ne pobijedim ponekada..

    pozdrav iz Jaske...

    p.s. organizirajte kakav meeting.. :)))

    avatar

    24.10.2007. (18:04)    -   -   -   -  

  • stojko

    Inace ja pripremam jedan post o pravilima na turniru, ali nemam dovoljno vremena da ga pazljivo srocim, a osjetljiva je tematika. Zato cu sad samo komentirati prethodna dva odgovora.
    Matija- :))) Evo i ja te podrzavam iako nisam napadac. Malo cu se pojasniti. Golmanu je primarni zadatak ne primiti gol tj. obraniti. Nakon toga dolaze sekundarni ciljevi. To je zabiti gol ili dodati svom napadacu. Zabiti gol je puno teze i opasnije za samog golmana. Nisam ni ja bas zabijao pored tebe (jesam krumpire, ali to je druga prica). Cinjenica je da protiv dobrih blokera (i ti i Antonio i Misel i Sinisa i Davor i onaj iz Autopraonice ... treceplasirane i prvoplasirane jos ne poznam) nije lako dati gol. Ja za sebe mogu bez beda reci da u tom segmentu nisam bio dobar u utakmici protiv vas. A mislim da nije ni Pero. I ja mislim da je 4. mjesto uspjeh iako i s drugim mjestom (pa i prvim) covjek moze imati razloga za nezadovoljstvo. Trenirat cemo zato :)
    Antonio- (E ovo mi sad zbuci kao BB :)) )- objasnjenje za peticu ti dobro zvuci pa nemam daljih pitanja. Ja sam mislio da bi Dom&Jan mogao problem biti iskustvo,(zabrijao sam da dotad nisu igrali na turnirima) ali izgleda da se i nije toliko osjetilo. Za razlicite stolove na turniru ... e jos se treba razviti stolni u Hrvata.

    Kaj se tice lige krenuo sam pogledati Slovence i vidio da imaju nesto, ali nisam imao vremena za dalje. Vjerovatno prije lige treba osnovati klubove. Npr. Varazdin, Zagreb, Karlovac. Ali treba tu puno vremena kojeg stvarno tesko nalazim. Inace u nedjelju je navodno bio turnir u stolnom u Prisavlju (informacija od Matije). Ako budem imao vremena istrazit cu gdje je to bilo.
    Sutra navecer (iza 8) vjerovatno cemo Davor i ja odigrati koju. U Mateu, ali mozda i gdje drugdje.
    Uzdravlje svima i nek' vas sluzi ruka :)

    avatar

    24.10.2007. (19:57)    -   -   -   -  

  • Pedfu

    mjesovitom robom i povrca covjek i mesnica obraza dok jedan je spaljen refurbished laptops

    avatar

    30.09.2009. (01:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...