Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • turimti

    dobro postavljeno pitanje...na žalost, kratka tisućuljetna politika u hrvata kaže da je sve u ponudi. svi imaju cijenu. netko se proda za 100 eura, netko za mirovinu, nadzorni odbor, mjesto na faksu, zaposlenje ćerke...što je starost bliža, iz vertikale se brzo prelazi u horizontalu,a zatim na "podzemni angažman"...koliko je samo, letica, tomaca, banaca, tadića, rožića, podruga...više nego stranaka u hrvata...
    btw. a, što se tiče vas, zelenih, samo ime vam je simpatično...u splitu, imate genijalca rumoru koji bi počupao palme na rivi i zasadio lipu!..

    avatar

    21.10.2007. (07:30)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    daj me molim te prosvijetli tko je osoba kojoj mogu dati glas u vukovarsko-srijemskoj. ako znamarimo sitnicu kao što su npr. mine, mi smo izgleda prilično ekološki :p

    avatar

    21.10.2007. (08:17)    -   -   -   -  

  • dijete u meni

    ..razmisli..savjest..je u tebi..ionako si bespomocna jedinka..kao i sam

    avatar

    21.10.2007. (10:19)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Zona Z.; Nažalost, mi nemamo svoje liste u 4. i 5. izbornoj jedinici. Tu neke aktivnsoti ima tranka koja se zove Zeleni Hrvatske. Usprkos imenu, to je faktički regionalna stranka sa sejdištem u Osijeku. S njima nemamo nažalost suradnju. inače, prijateljujemo sa Osječkim zelenima, koji su sada aktivni uglavnom samo preko Alert - nezavisni magazin za okoliš. Ja sam s njima Prvi put surađivao prije deset godina, tada kao novinar. Ali oni su anarhisti, ne idu u politiku.

    avatar

    21.10.2007. (23:58)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    e, ti mi se sviđaju! :))))
    šalim se. to sam ti htjela reći. naprosto, sredina je mala i po prirodi svog posla dobro poznamejem većinu ljudi. zaista, teška srca ću bilo kome dati svoj glas. ne zato što je on jako vrijedan, već zato što oni to nisu. pozdrav i hvala na odgovovru. :)))
    p.s. što se tiče književnih blogova, njima je b(l)og.hr rekao Laku noć. sada su popularni oni polupismeni, s receptima za kolače ili oni koji govore o tome tko je više, jače ili smrdljivije prdnuo. naravno, autori su tu najmanje krivi ;)

    avatar

    22.10.2007. (06:38)    -   -   -   -  

  • kratke crte

    Ja se uvik nadam da nisu svi isti

    avatar

    22.10.2007. (09:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...