Komentari

appleart.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Angel_Girl_Ajetam

    Yep, Yep... web shopping... great thing.. yep yep.... lol... predobra stvar... ja se izgubim u velikim trgovinama koje volim (kao moj mili H&M, jelte) jer imaju puno puno dobrih stvari i ja se onda doslovno izgubim i ne znam sto bih kupila , nastane mi u glavi cjela zbunjola, pa mi je onda bolje otici na internet vidjeti sto ima - usporedit cjene - i tek onda odluciti sto bih kupila :D i ista sam ko i ti u onom da mi kazu da sam komplicirana u vezi sa kupovinom ;)... zivjela moderna tehnologija ;)

    avatar

    21.10.2007. (13:45)    -   -   -   -  

  • ivan

    ja skoro svu informatiku kupujem preko interneta. robu se još ne usudim.

    avatar

    21.10.2007. (15:01)    -   -   -   -  

  • a'n'a

    ej.. :D
    ako mogu vidjeti ovo oduševljenje proizvodom za kosu, ne moram ni pitati kakav je cjelokupan dojam ostavila ta godina :)))
    Stvarno je super da si napravila ovaj blog, što se tiče ove teme.. Prije par dana nam je prof. iz eng. prezentirala kratko tu ponudu, i ono, bila sam presretna( jer sam se nadala sličnome od osnovne :D ), al mi je bilo malo čudno zakaj nitko prije od starijih generecija nije tu ponudu spominjao, niti je poslao prijavu. Valjda im je Amerika ipak bolja na Tv-u. Makar si ni Bundyjevi netrebaju uzimati priloge. :D Uglavnom, stvarno sam tražila mišljenje nekoga tko je sve to prošao, a kako nikog ne poznam, jer iz naše sredine nitko nije išao, nemam koga pitati neke stvari. Sad ovo pišem na brzinu, spremam se u školu, pa tvoje postove budem pročitala kasnije, ali jel mi možeš ukratko napisati... (Pošto se spremam pisati esej..) :
    1. U vezi tog eseja, jesu im kriteriji visoki?
    2. Ide mi engleski, normalno, al kakvo, objektivno, traže znanje..mislim, jel su im bitnije karakteristike, znači otvorenost, snalažljivost, komunikativnost, ili baš poznavanje riječi/fraza/izraza?
    3. Dok prođeš s esejom, kakve su dalje procedure?
    4. Jel biraš sam dal želiš u Ameriku ili Englesku?
    Hvala puno, ako nemaš ništa protiv, javit ću se još koji put za pomoć =)

    avatar

    22.10.2007. (10:50)    -   -   -   -  

  • ~ orange boy

    ajme, hehe to mi uvijek bilo fora, i dok mi se frendica iz ny vratila, pričala mi kako su pol stvari prek neta kupili, i uglavnom još k tome tamo su uvijek neki deluxe paketi ili bonus stvari uz to, pa ono, neznam zaš to kod nas nije tako, uglavnom, aj možeš još na dodat kako uopće funkcionira to sve, u smislu borj kartice tj način plaćanja i kolko je to sigurno jer mislim davanje broja kartice prek interneta uvijek daje mnogo pitanja..pa ajd molim te osvrnis e malo na to, i ako imaš neke savjete plz reci, jer bi si htio kupiti možda knjigu dve preko neta koje nemaju tu kod nas, ili pak cd-e ili nešto...btw šta nije ebay onak više ko za cijenkanje, mislim neznamjer ebay pamčenje me ne služi, ti zadaš neku cijenu, i onda ustvari gledaš ponude ko da više..ili kak? ajd javi još, pozz, i tnx na lijepo postu...I enjoy reading them....xx

    avatar

    22.10.2007. (16:36)    -   -   -   -  

  • ivan

    a'n'a, koliko san skužia, trebaš napisat esej od 5000 riči i poslat ga sa svon onon papirologijom, pa ako si sve to poslala oni te pozovu na testiranje, dakle nema kriterija za esej osim broja riči

    avatar

    22.10.2007. (21:49)    -   -   -   -  

  • Apple

    Angel_Girl_Ajetam@ Daaaaa, živjela moderna tehnologija ;) Ali svejedno volim poći u pravi H&M i isprobavati sve one divote :))

    Ivan@ da, nekako ni robu ne bih baš ni ja pošto mi dosta toga i u trgovini isto ne odgovara. Al' sve ostalo... ;)

    A'n'a@ Hi! Drago mi je da si naišla na moj blog i hvala na lijepim riječima :) Znam kako ti je jer sam i ja za ovaj program saznala preko jedne super cure koja ga je i prošla. Pa sam ju, naravno, ispitala sve i svašta prije prijave. :p
    1. Esej.... ne znam što točno misliš pod visoke kriterije, ali koliko sam ja uspjela skužiti, mislim da njima koristi da te upoznaju kao osobu. Zato jer, znaš već, na prijavnici izlistaš sve tvoje statistike, brojeve i aktivnosti, a ovako na eseju žele vidjeti tko si ti zapravo iza svih tih brojki i sl. Kako mi je i ta cura rekla, ne mora sad biti neko epsko-lirsko remek-djelo, zato samo hrabro i izrazi se ;)
    2. Pisat ćeš test engleskog, ali taj ti je test ono.... bez veze :p Puno pitanja tipa: imaš knjižicu, imaš kazetu koja nešto govori. U knjižici ti je neka slika i kazeta govori što ovaj radi i ti onda zaokružiš točan odgovor itd. Ne boj se, ne testiraju te gramatičke pravilnosti, nego koliko možeš razumjeti govorni i pisani engleski. Osobno smatram da je njima mnogo važnija tvoja osobnost nego sama brojka jer ćeš engleski i poboljšati jednom kad se nađeš tamo, ali osobnost nećeš tako lako izgraditi. Ne opterećuj se previše tim testom. Lak je ;)
    3.Mislim da tu nema "prolaženja esejom". Jer stadij jest: a) pošalješ sve papire, ako su u redu, pozvan si na test engleskog, b) pišeš test engleskog. Ako si zadovoljio prag pozvan si na intervju, a ako nisi tu završava tvoja prijava c) ideš na intervju. Nakon toga dolaze rezultati.
    4. Da, mislim da bi u prijavi trebala imati rubriku za odabir jedne od zemalja. Pa ti staviš neki znak gdje ti je draže. U nekim slučajevima su neki koji su primarno odabrali Ameriku prošli za Englesku ili obratno jer su se jednim sponzorima više svidjeli. Ali to je samo ponekad.
    I nemoj se ustručavati postavljati mi pitanja! Kad god ih imaš, samo daj, rado ću ti odgovoriti ako budem mogla. Imaš i moj mail u boxu pa biraj gdje ti je draže postavljati pitanja :)

    O-boy@ U smislu plaćanja, imaš sigurne stranice i dosta onako nesigurne. Ove veće tvrtke su dosta sigurne, ja mislim. Međutim moraš paziti da i nemaš one neke maliciozne spyware ili te stvari. Do sada se u mojoj kući dosta kupovalo preko interneta (preko većih tvrtki uglavnom) i ni jednom nismo imali problema.
    Problem je što svatko ne šalje u Hrvatsku, pa moraš pripaziti mogu li ti uopće i poslati na tvoju adresu. Ja sam imala sreće inašla sam baš one koji su slali.
    eBay jest dosta za cjenkanje i svaki prizvod ima svoj rok prodaje itd. Nisam još prokužila kako to sve funkcionira, ali čini mi se da na eBayu možeš naći stvari po jeftinijoj cijeni nego da ideš po trgovini jer ju ne prodaje distributer nego neki privatnici ili sami korisnici interneta. (međutim, ne zaboravi uključiti i cijenu dostave kad razmišljaš! Međunarodna dostava košta mnogo više nego ona unutar SAD-a. Mene je npr. koštala 30$) Pa tako vjerujem da možeš i ti sam ići prodavati stvari ako hoćeš. O tome baš ne znam, jer ne koristim tu opciju.
    Thanks na lijepim riječima!

    avatar

    22.10.2007. (21:53)    -   -   -   -  

  • Wishes Come True

    ajme, kako fora! kupila sam si i ja za 50 kuna neki šampon koji njeguje kosu...
    zove se BioPoint i stvarno je odlican, i njeguje kosu :))
    lijepo sto si to narucila xxx
    sva si vezana netom.. kao i ja,... stalno nesta istrazujem.
    ili kad idem na neki put na koji nikada nisam isla... malo istrazujem po netu
    dali ima malo shoppinga tamo, i onda ono vidim.. pa gledam kakve boje ovo ono...
    i volim da znam unaprijed..

    avatar

    23.10.2007. (15:26)    -   -   -   -  

  • Teeja

    I ja isto volim kupovat stvarcice i isto pazim kako i sta dok ne dobijem ono sta trazim :)

    avatar

    23.10.2007. (15:50)    -   -   -   -  

  • a'n'a

    @ivan, tnx, to sam pročitala na stranici, al sam mislila da je taj esej skoro glavni faktor u odluci oće li me pozvat ili ne.

    @apple
    hvala još jednom, čitam tvoje postove i javljam ti se na mail ;)
    pozz svima

    avatar

    23.10.2007. (18:51)    -   -   -   -  

  • Apple

    I Heart You@ Oh, wow, trebala bih onda proučiti taj šampon ;) I ja jednostavno obožavam net! :D haha. Internet je zakon za nas koji volimo istraživati prije nego se odlučimo na neki korak ;)

    Teeja@ Pa kako drukčije nego tako, je li? ;)

    a'n'a@ Hvala na čitanju i samo pazi, nije ti 5000 RIJEČI, nego ZNAKOVA! ;) Tako sam se i ja zbunila pa mi je pao kamen sa srca kad sam saznala da je ZNAKOVA. Hahaha

    avatar

    29.10.2007. (21:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...