Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • rU

    hihi, fanika, dečki su sušta gracioznost!

    i zaista, šteta što nisi našla sekvencu iz full montya ... ta mi je omiljena ...

    avatar

    19.10.2007. (21:12)    -   -   -   -  

  • katrida

    ...........mislim da je žensko tijelo mekše i ljepše,pa ih je zato ugodnije gledat..........a dobri su mi svi ti filmovi,ni jedan posebno..........pozdravić burni šaljem......

    avatar

    20.10.2007. (00:02)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    da zene su puuuuno bolje u stripteasu nego muskonje (cast dobrim muskim striperima). nego fakat si nevjerni Toma kaj je, je:-) ovih dana me bas nema po blogu, razni poslovi itd. ovaj vikend mi je vrlo ispunjen jer prvo sutra jedna svadba a u nedjelju rodjkas (djecji), tak da me uopce nece biti domeka. no cim uzmognem poslikat cu svoje oziljke da te ne izjeda znatizelja hahaha have a nice weekend & big kiss dear :)))))))))))))

    avatar

    20.10.2007. (00:41)    -   -   -   -  

  • ledena

    Đizs, a gdje ti zabuca, a ?????? Tko bi rekao za našu Fanny da vli gledati streptease.

    Moram priznati, jednom se sa frendicama išla gledat streaptease. Muški naravno. Meni je to bilo samo - smiješno. Do beskraja. Nimalo privlačno. Za mene muško mora biti - muško, a to nije ako tako, hm, štajaznam, ako na taj način napaljuje partnericu. Neke druge kvalitete mora imati, a ne samo...obdarenost ;)))))

    avatar

    20.10.2007. (09:42)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    U slučaju napada iber-super-hiper-osvještenih žena pobjegni u utočište kod Sagija ;))))

    avatar

    20.10.2007. (12:01)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Ru - Full Monty je pokazao tu smiješnu stranu muškog striptiza, film mi je odličan i gledala sam ga bezbroj puta. A ti znaš da ja iz stvarnosti volim izvlačiti - smiješnu stranu :)
    @katrida - pa normalno da je ljepše, s tim bi se i muški složili :)
    @MENTINA - žene su rođene da povuku sve najbolje na svijetu :) A ti kad uzmogneš s fotkama, ne brini, nisam mazohista, samo smo neki dan razgovarali o tome, je li bolji gips ili skela, pa je Zmaja zaključila da je ovo . strašno, a ja ju pokušala uvjeriti da - nije. :)
    @ledena - ne znam zašto mi se muški striptiz ne sviđa. Nikako se ne bih mogla uživiti i suspregnuti od smijeha. Bez obzira kako dobro izgledao, ja muško radije vidim kako cijepa drva razdrljene košulje (to mi je prvo palo na pamet). E Ledena moja, kod mene vlada - pustinja inspiracije, kad sam na striptiz došla :)
    @Manga - idem pogledati što nudi, pa ću odlučiti - da li da se suočim s osvještenima ili da zbrišem tamo :)

    avatar

    20.10.2007. (12:56)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    hahahah pa kad nam bolje leži hahahahah
    Eh, ženo...uvijek me nasmiješ!
    Pusa

    avatar

    20.10.2007. (16:50)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    hahahaha ovi dečki su me baš nasmijali...stvarno...lol...
    a meni je ova od demi najbolja ipak :)

    avatar

    20.10.2007. (17:09)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Zaboravih ti reći da je i meni tvoj favorit Jamie Lee Curtis srcu draga ;)))
    Naravno cijenim pritom i njen humor, ali i neke druge atribute :b

    avatar

    20.10.2007. (20:39)    -   -   -   -  

  • alkion

    Mene ti to sve podsjeća na onu priču kad su se dva kokota srela pa jedan kaže: "Hej idemo do mesnice da gledamo gole koke." Naime, za mene je žensko (muško) tijelo nešto najsavršenije što je bog - priroda stvorila i njegova komercijalizacije, izlaganje pogledima radi podizanja strasti ovako javno skoro da je bogohulno. Naravno u erotskom zagrljaju dvije osobe (spol je nevažan), u davanju sebe i svog tijela iz ljubavi mislim da nema veće ljepote...Šta sam htio? U redu mi je u svojoj sobi s dragom osobom pogledati ljepu erotsku scenu, ali mi nikako nije ljepo u nekom zadimljenom prostoru i u masi urlati i dahtati na striptiz scene... :)))

    avatar

    20.10.2007. (21:05)    -   -   -   -  

  • fanny

    @H@ck - dečki su - prva liga, ima ih svih fela :)
    @Vitae - ajde, ja se uplašila da će me žene rastrgati :)
    @Lana - sve su zgodne, ali moja Jamie je meni najdraža :)
    @Manga - meni je žao što su Jamie uvijek poistovječivali s Noći vještica. Gledala sam je u nekoliko filmova gdje je dokazala da je odlična glumica. Atributi? Ha, ha, sve znam, nisu je zabadava zvali "body". Meni se kod nje najviše sviđa njezina kratka frizura, sve drugo joj jednostavno ne paše faci. :)
    @Alkion - cijenim tvoj stav i stvarno je degutantno - bez obzira na ljepotu. No, ja baš u ovim scenama, gledam isključivo na ljepotu ovih žena (i muškaraca), bez ikakvih primisli. Doduše to su scene iz filmova. U stvarnosti mi je striptiz - totalno "out" . I mislim da su potpuni primitivci - oni koji u tome uživaju. Ili su nesposobni za normalan odnos.
    A ono, intima za dvoje, slažem se , neke stvari bez obzira na sve veću slobodu - treba ostaviti unutar svoja četiri zida. Ne znam kako vi muški gledate na to, ali mislim da je žena čim je više obučena - zanimljivija :)

    avatar

    20.10.2007. (21:38)    -   -   -   -  

  • alkion

    E s ovom zadnjom konstatacijom se potpuno slažem. Naime kad sam s svojim Svjetlom na plaži postaje mi zanimljivija i erotičnija kad se počne oblačiti da bi pošli doma... :)))

    avatar

    20.10.2007. (22:05)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Ondak sam jako zanosna! Ispod migrenaške kapice viri samo nos i dva čuperka, duga pidžama s vunenim điletom preko oblina, seksi nožni zglob viri iz bijele čarape...

    avatar

    21.10.2007. (05:31)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Ja bih glasala za onaj od D.Moore.
    A najbolji mi je nekakav tip kojeg sam vidjela na TV-u prije neki dan, koji je inače znanstvenik na Ruđeru, a u slobodno vrijeme zarađuje tako što se skida po ženskim slavljima, dokaz da znanstvenici imaju malu plaću...

    avatar

    21.10.2007. (16:12)    -   -   -   -  

  • Agua

    Još kad bi mogla vidjet klipove... >:(

    avatar

    21.10.2007. (19:48)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Alkion - da, to se obično vidi na plaži, kad se ljudi počnu skidati, za neke je bolje da su - ostali obučeni :))) Ja i danas kažem, najbolje doba u ženskoj modi su bile - pedesete. Onda je žena bila žena - od glave do pete. Od kupaćih kostima do odjeće općenito. Nije se mnogo otkrivalo, ali se sve vidjelo. Opet ona moja klasika, ja sam se stvarno rodila u krivo vrijeme :)
    @ljelja - normalno da jesi, zato ja nosim pidžame i termo čarape, a ljubav još uvijek cvate :)
    @Majstorica - namjerno nisam stavila neku drugu scenu iz istog filma, Demi je u boksericama stvarno - wow :)
    @Agua - a zašto? No, imaš ih na jubito-u :)

    avatar

    21.10.2007. (20:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...