Činiti dobro i nije tako lako.Ne odustaj i dobar vam tek uz sarmice !
19.10.2007. (15:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
brodjanka
Hahahaha :)))))!!!!Kuharice,dobra budi,uvjek dobar ručak nudi..sjećaš se toga?!Bogme,ja bih sad rado na tu tvoju sarmu..ajd jednu mazni za moju dušu,onako u mislima..!!!Nadam se da se skuhala do sada...!!Meni se jednom raspala...hahaha..nisam ju dobro umotala,pa je bila kaša,umjesto sarme...sreća pa je susjed tada uzgajao svinje...!!Ugodan ti vikend želim i pozdrav ostavljam!!Svaštara
19.10.2007. (16:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Grazy
Prava hrana za dobro raspoloženje!:) Što se sarmica duže kuha ,to bu ukusnija ,tebi i tvojima dobar tekić . A taj zagorec je zaraza živa hihihi ;) .. pozdravček
19.10.2007. (16:50)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Iskreno, divim ti se, tebi i tvojoj ustrajnosti. Ne mogu ti nikako pomoći, ali možda i lijepa riječ nešto vrijedi...?
A sarme...mogu se zamrznuti. Ja to radim redovno. Uvijek ih napravim duplo, kad već svinjim sve oko sebe,pa polovicu zamrznem za neki drugi put. I tako ima punu škrinjicu zamrznute hrane za trenutke kada ne mogu kuhati....
19.10.2007. (19:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
joso49
Kako ovdje ide komentar???Nešto neće...
20.10.2007. (09:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
niqa
vehe, svaka čast na dobro napravljenim sarmama, nisam ih već dugo jela, ali sad dolazi njihovo vrijeme pa će mi na kraju i dosaditi...
20.10.2007. (10:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zašto
Činiti dobro i nije tako lako.Ne odustaj i dobar vam tek uz sarmice !
19.10.2007. (15:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
brodjanka
Hahahaha :)))))!!!!Kuharice,dobra budi,uvjek dobar ručak nudi..sjećaš se toga?!Bogme,ja bih sad rado na tu tvoju sarmu..ajd jednu mazni za moju dušu,onako u mislima..!!!Nadam se da se skuhala do sada...!!Meni se jednom raspala...hahaha..nisam ju dobro umotala,pa je bila kaša,umjesto sarme...sreća pa je susjed tada uzgajao svinje...!!Ugodan ti vikend želim i pozdrav ostavljam!!Svaštara
19.10.2007. (16:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Grazy
Prava hrana za dobro raspoloženje!:) Što se sarmica duže kuha ,to bu ukusnija ,tebi i tvojima dobar tekić . A taj zagorec je zaraza živa hihihi ;) .. pozdravček
19.10.2007. (16:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
masni palac
tak jeeee, ŽIVELE SARME!!!!!! :)))))) pozdraf nestrpljivom tati,mami i najveći tebi
19.10.2007. (18:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ledena
Iskreno, divim ti se, tebi i tvojoj ustrajnosti. Ne mogu ti nikako pomoći, ali možda i lijepa riječ nešto vrijedi...?
A sarme...mogu se zamrznuti. Ja to radim redovno. Uvijek ih napravim duplo, kad već svinjim sve oko sebe,pa polovicu zamrznem za neki drugi put. I tako ima punu škrinjicu zamrznute hrane za trenutke kada ne mogu kuhati....
19.10.2007. (19:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
joso49
Kako ovdje ide komentar???Nešto neće...
20.10.2007. (09:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
niqa
vehe, svaka čast na dobro napravljenim sarmama, nisam ih već dugo jela, ali sad dolazi njihovo vrijeme pa će mi na kraju i dosaditi...
20.10.2007. (10:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...