Komentari

berix.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • K@te

    Lako ti je iamti unutarnji mir kad ti ženica vodi auto serviseru, na pumpu, pumpa gume, sama dovozi kadu iz trgovine, koordinira razne majstore...

    avatar

    19.10.2007. (10:08)    -   -   -   -  

  • neazess

    Slažem se (?!??!! :D) - unutarnji mir je rješenje svih problema, no koji put (često) je ljudima jako teško doći do njega. Zato npr. ja u postu o socijalnoj anksioznosti opisujem neke od "tehnika" koje su meni pomogle i pomažu mi, pa onda neke koje preporučaju psihoterapeuti...sve sa ciljem kako da tog mira doći (on je u ovom kontekstu cilj, a ne sredstvo). Naravno, vjerujem da svakome "radi" ponešto drugačiji pristup.

    avatar

    19.10.2007. (14:33)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    @Nea: da, i ja se slažem sa tobom!?! :-)
    Inače, ono što sam ja pokušao opisati u ovom postu (i nisam baš siguran koliko uspješno) je da ja već imam taj resurs unutarnjeg mira u sebi. Postoje tehnike koje imaju za posljedicu unutarnji mir - i sve što može pomoći u tome smatram jako dobrodošlo. Međutim, ovdje se ne radi o tehnici - već o nečemu što je i što se može iskoristiti samo po sebi bez nekih dodatnih razloga i napora... Nisam siguran da sam baš najjasniji, možda i zbog toga jer nije ni meni najjasnije. :-)

    avatar

    20.10.2007. (04:50)    -   -   -   -  

  • neazess

    Da, znam što misliš. Ja mislim da svi imamo taj resurs, samo neki lakše, a neki teže dolaze do njega. To sam zapravo i htjela reći (premda nespretno :)) - tehnike ga neće stvoriti iz ničega, no možda su nekima potrebne kako bi došli do toga u sebi. S druge strane, to što ja opisujem se teško može nazvati tehnikama :)).
    Btw. ma daj pomozi ženici barem s tom kadom, znaš kolika je kada... ;)))))

    avatar

    20.10.2007. (20:37)    -   -   -   -  

  • K@te

    Naravno da zna kolika je: 170 x 70 cm ;)

    avatar

    21.10.2007. (05:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...