Komentari

sagittariusclassic.blog.hr

Dodaj komentar (83)

Marketing


  • borgman

    sagi sagi... preporučam ti uvećavanje posta i zakucavanje istoga na vrata kroz koja pokušaš proći sa kakvim Bambijem... pa da i ona zna na kakvom je putu u Savršenstvo, sa Mr. Savršenim ispod ruke. Nekako mi se čini kako jedan dio populacije ipak nije po tvojoj špranci, pa u ime takvih ... šovinizam prepuštam onima kojima je kafanska inteligencija pojela osobnu.

    avatar

    18.10.2007. (22:41)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    ...Njeno mentalno sazrijevanje u superiornost prati sazrijevanje i u fizičkom smislu. Težina joj raste tendencijom udvostručenja svakog desetljeća, kosa se više ne pere svaki dan nego svaki tjedan ili dva, lokalna frizerka bankrotira ili promijeni kvart, samoposluga ukida policu sa šminkom.
    Fala Bogu, korporativno-galaktičko-flotnim podzakonskim aktima poslovanje svemirske postaje 012 nije vezano uz takve. Zato na postaji nigdje ne piše čime se bavimo, a sve u cilju izbjegavanja takve klijentele :b
    p.s. Dobar mamac ;))))

    avatar

    19.10.2007. (08:56)    -   -   -   -  

  • balk.

    zanimljiv šovinistički izlet u ekstrem:))

    avatar

    19.10.2007. (09:36)    -   -   -   -  

  • greentea

    tzv. zdravi razum je nešto što je samo po sebi izuzetno razorno, egoistično i agresivno. pri tom
    je nebitno da li se njime služe muškarci ili žene. čovjeka čovjekom ne čini razum -on ga prije
    čini zvijeri koja je nemilosrdna, podčinjava, otima i uništava. da bi bio čovjek, treba imati i
    srce. to nemaju ovi tvoji - ni tvoja superiorna žena i muškarac svinja. ja se nadam da se ti
    samo šališ ovim postom i ne sviđa mi se mogućnost da u toj šali ima imalo istine. suviše
    je tužno to što pišeš, koliko god ti mislio da si duhovit. ne vidim ovdje ni traga ljudskosti.
    vrlo, vrlo tužan post. postoji li neka obostrano zadovoljavajuća alternativa ovom jadu?

    avatar

    19.10.2007. (10:38)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Eto ga na. A taman sam pomislio da sam čuo sve bisere iz Oprine-radionice. Zelenočajna nadmašila si sama sebe. Pogazila si stoljeća razvoja ljudskog racija i svih znanstvenih dostignuća sa tvrdnjom da čovjeka ne čini racio, već srce. Po toj tvojoj anti-logici oni koji razmišljaju sa svojom glavom su zvijeri, a oni koji postupaju nošeni hormonalnim reakcijama ilitiga srcem, te u takvim stanjima emocionalne opijenosti donose odluke su ljudi. Znači po tebi čovjek može postati svaka lobotomizirana živina uz adekvatnu količinu estrogena, progesterona i thc-a, jer će se samim time naći u stanju ljubavi za sve. Ili svaki onaj pripadnik stada koji u stanju emocionalnog naboja diže ruke za ovu ili onu ideju. Koja se zasigurno ne bi mogla provesti bez uključivanja emocionalnog stanja opijenosti i masovne histerije. A ljudi su svi oni koji u nastupu emocionalnog poleta čine zločine poput Aušvica, Srebrenice, Vukovara...

    avatar

    19.10.2007. (20:05)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ borgman, mislim da naslov, prvi pasus i opaska na kraju sasvim jasno govori kako je post nastao. Post je provociran jednim drugim postom koji je napisala ženska ruka i ženskim komentarima ispod. Sve skupa je bilo puno vulgarnije i prizemnije od ovog posta. Posto držim da bi ovaj moj blog, uglavnom trebao biti zafrkancija i razbibriga, držim da bi i postovi trebali sadržavati određenu dozu provokativnosti ili kontraverze. Tekstovi ponekad ne izražavaju moje osobne stavove, ali sam mišljenja da je to ipak nužno da bi se tekst mogao nazvati kontraverznim i da bi se imalo što komentirati. S tim u vezi sam spreman također "iz zeke" i braniti te stavove makar ih osobno i ne podupirem. Ono što nikada nisam, niti hoću, u postovima ili komentarima, zadirati u osobni integritet ili nepoštovanje osobe koja ostavlja komentar na mom blogu. E vidiš Borgman, svojim komentarom, ti si si to dopustio. Spustio si komentar na mene osobno. To ne da nije u redu, nego je i u neku ruku bezobrazno. Za svakog čovjeka je jako važno da zna prepoznati nijansu između zezancije i neotesanosti. To se popularno zove "social skills" ( postoje dva posta i o tome ). Ako ti se ne sviđa post, ne moraš ga komentirati, ako ti se ne sviđa blog ne moraš ga čitati. Ne paše ti takav tip zafrkancije i ja taj tvoj stav poštujem, imaš puno pravo na njega.

    avatar

    19.10.2007. (20:15)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ manga, jebote pa tvoja poslovna politika naginje rasizmu...:)))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    19.10.2007. (20:17)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ greentea, u postu se pojam "zdrav razum" odnosi na stav muškaraca da se ne žele petljati sa tipom žena "superiorne" koje su to pretvorile u tezu da ih se muški boje. Napominjem da se radi o grupici frustriranih, ogorčenih i nadasve vulgarnih, rastavljenih žena koje su se našle "ispucavat" na blogu. Inače, vjerovala ili ne, slažem se sa duhom tvog komenta. Zaista mislim da čovjek treba u životu slušati svoje emocije i uvijek sam zazirao od hladnih i proračunatih osoba. Jako su mi dragi svi emotivci sa svim svojim emotivnim ispadima i krajnostima. Za njih si siguran da su iskreni..:)))))) A što se tiče pitanja ima li likova spomenutih u postu, okreni se oko sebe i uputi dug, pažljiv, kritički pogled prema svojoj okolini, pa čak i prema onoj najbližoj...:))))))

    avatar

    19.10.2007. (20:36)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ e sad Balki, pročitaj komentare koje sam napisao pa komentiraj ponovno, please...:)))))))

    avatar

    19.10.2007. (20:38)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Jok. Samo neću u postaji takve kreature koje peru kosu jednom u dva tjedna ;)))

    avatar

    19.10.2007. (21:54)    -   -   -   -  

  • neazess

    E Sagi, Sagi - tebi je neka žena nešto gadno u životu napravila :)). Za početak reci nam o kojoj se eminentnoj blogerici radi kako bismo mogli čuti i drugu stranu istine i sami procijeniti je li "zaslužila" ovakav odgovor.
    Svojevremeno sam izjavila da ne vjerujem u horoskop, ali što te više čitam sve više pronalazim neke osnovne patterne koje sam imala prilike upoznati i kod drugih pripadnika tvog znaka kao što je potpuno odsutsvo razumijevanja prema svijetu oko sebe, sklonost prihvaćanju najprosječnijih stavova, najprosječnijih pripadnika svoje dobne i spolne skupine (najčešće sa ciljem da se bude prihvaćen) i jezik brži od mozga koji se povlači u svoju spilju tek kad okolina pokaže nerazumijevanje prema njemu :)))). S druge strane mi je jasno da nisi zlonamjeran, ali usprkos tome što tvrdiš da se ne spuštaš ni na koga osobno očito je da nisi niti svjestan koliko si nečijih majki, sestri i žena uvrijedio. Ja, prema tvojoj klasifikaciji spadam (još godinu dana) u bambije i jedno znam o toj "svojoj vrsti". Ako ikako možemo izbjeći mušku osobu s ovakvim nazorima (pritom mislim i na one koji se samo hvale takvim nazorima, ali ni sami nisu sigurni kakvi su njihovi pravi jer u sebe, bez utjecaja okoline pogledaju jednom u 10 godina) vjeruj mi, napravit ćemo sve po tom pitanju. Zato, budi tako dobar, pa se nemoj više hvaliti svojim ljubavnim uspjesima jer je sada svima ovdje već jasno da su to puste priče :)))).
    Što se tiče superiornih žena, postoji i druga strana medalje: Naravno da uz takve muškarce (koji će svaki slobodan trenutak provesti pred nogometnom utakmicom ili na pivi sa sličnima dok ona, nakon što je došla doma s posla rinta po kući, kuha ručak, skuplja djecu u školi i vrtiću...) više ne stignu misliti o frizeru i šminki. Na kraju i nije da se moraju dokazivati pred nekim važnim, pogotovo ako se uzme u obzir u što su se pretvorili njihovi "prinčevi na bijelom konju" u koje su tako slijepo vjerovale dok su još bile bambiji. Pitanje glasi gdje je "princu" bio zdravi razum kad je uložio tih 5 minuta gušta da sklepa to jadno i nevino stvorenje koje poslije trpi ispade svojih roditelja i ima najbolji potencijal da se pretvori u jednog od njih, ako nije imao namjeru sudjelovati i dalje u tome. A žene koje hvataju muškarce trudnoćom - to je jedan od najvećih bullshita koji su eminentni pripadnici muškog roda ikad izmislili - da dođe do trudnoće potrebno je dvoje ma koliko mi šutili o tome. Samohrane majke koje istovremeno hendlaju posao, financije, kuću i djecu (za koju bivši prinčevi već odavno ne plaćaju alimentaciju) jesu superiorne, čak i po mojim kriterijima - osobno sumnjam da bih ikad to sve mogla.
    No hard feelings you ask for it ;))))).

    avatar

    20.10.2007. (11:47)    -   -   -   -  

  • fanny

    Pravo meni reče Manga - uputio me na tvoj blog kao pribježište kad me napadnu osviještene žene.
    Za mene je prava žena - ona koja to ne natiće na nos, ne brunda o tome i ne želi biti ravnopravna. Uopće ne želim biti ravnopravna - ne kosim travu, ne perem auto, ne radim teže fizičke poslove, a mužu ne dozvoljavam da se petlja u moje carstvo. Doduše, ne volim ni tipove - trbonja koji vježbaju uz nogometnu utakmicu, i limenku pive.
    Uvijek sam dolazila u sukob s osviještenima zbog tog stava. Žene su kompliciranije u razmišljanjima, prefriganije i sposobnije u nekim stvarima, znaju navesti vodu na svoj mlin, a da mužjaci ne skuže. U tome su majstorice i šta nam još treba i ravnopravnost, pa rođenjem smo - superiornije :)
    E tako, malo sam se zapetljala, valjda ćeš skužiti bit, a sada idem pročitati i macho-post...
    Pozdrav :)))

    avatar

    20.10.2007. (13:06)    -   -   -   -  

  • fanny

    A sada ozbiljno, sva ta priča o emancipaciji i superiornostima, odnosima žena i muškaraca, je za mene blesava. Iako, slažem se - postoji. Kad sami ne stvaramo zbrku oko toga, onda nema ni problema. I tko god misli drugačije, bilo da se radi o muškima ili ženama, vjerojatno je imao neko loše iskustvo iza sebe i nakon njega - gledaju svijet oko sebe - kao ugrožena vrsta.
    Kako ne volim muške siledžije, koji ne znaju kako ispucati agresiju i frustraciju, tako ne volim ni ženske lajače, koje su zaboravile kako žena treba ostati žena u nekim stvarima.
    No, kod nas je poprilično utjecaj i ove loše društvene situacije, u takovom društvu - izlazi na vidjelo - najgore u ljudima, bez obzira na spol.
    Pozdrav, još jednom :)

    avatar

    20.10.2007. (13:18)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Nadam se da se ostale blogerice neće naljutiti ako kažem da sam tvoj post doživjela kao provokativan i iznimno duhoviti tekst , koji me je baš nasmijao nakon napornog puta...morat ću te izreklamirati na blogu, bit će interesantno vidjeti hoće li te moje cure rastrgati, haha...

    avatar

    20.10.2007. (16:29)    -   -   -   -  

  • greentea

    zadivljujuće je kako neki svojim komentarima mojih komentara potvrđuju ono što sam ja
    napisala (misleći pri tom da pobijaju moje tvrdnje), a da toga uopće nisu svjesni.
    svako pretjerivanje je loše. ja ne proglašavam emocije vrijednijima od razuma. samo kažem
    da je razum bez emocija monstrum. ja sam za ravnotežu....i suradnju...oni koji bi se stalno
    borili, dokazivali da su u pravu...valjda se osjećaju ugroženima. neki mozgovi ovdje rade
    monstruozno. što li rade srca, dok mozgovi divljaju?...ako nisu amputirana...

    avatar

    20.10.2007. (17:00)    -   -   -   -  

  • fanny

    Ja tebe primam u malim dozama...
    Upravo sam pročitala post "shifting". Kao majka tinejdžerice, našla sam se u gotovo svakoj riječi i rečenici. Ja uvijek kažem - u toj dobi bi klinci najradije stavili roditelje u bocu, začepili je, a otvarali samo kad im zatrebamo :)

    avatar

    20.10.2007. (17:05)    -   -   -   -  

  • necutako

    ...je li to "zivotno iskusniji" podrazumjeva da ste prosli kroz dvije-tri veze sa " superirnim" .... ili to nesto totalno drugo znaci...:)

    avatar

    21.10.2007. (13:16)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    eto dolazim na preporuku majstorice. odlicno razrađen tekst.
    poneke zene tako stvarno misle da su radjanjem izvrsile svoju duznost i dalje je zivot stao. vidjam ih svaki dan po cesti. posto nisam odgojena u takvoj obitelji, nadam se ca necu nesvjesno zavrsiti na takvom ekstremu, treba se samo toga sjetiti kada rodis dijete-dva i krenes prema pretvaranju u babu

    avatar

    21.10.2007. (13:53)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Smijeh kroz suze...
    Svinja je u braku vrlo aktivno gradila superiornu ženu od koje bježi, stoga je 50% kriva.
    Znam, ja sam Strijelac. Ženski.

    avatar

    21.10.2007. (14:49)    -   -   -   -  

  • Decy

    Superiorno razmišlja da da može nekog prisiliti da živi s njom na bazi obveze i grizodušja....
    da, te su mi tako slatke i pametne.
    ali se na kraju preračunaju :))

    avatar

    21.10.2007. (15:32)    -   -   -   -  

  • bezimena

    Naravno da su superiorne, ali baš me zanima kako bi nazvao one koje žive bez djece i muža i imaju kakavu-takvu karijeru. 90% bi ih nazvalo inferiornima, da ne upotrijebim druge vulgarne izraze. I za svaki njihov krivi potez u životu ili poslu to bi bio glavni razlog neuspjeha.

    avatar

    21.10.2007. (16:49)    -   -   -   -  

  • Venerina Kap

    hahahahahahaha meni je super onaj dio gdje Njega nazivaš svinjom:))))))))

    avatar

    21.10.2007. (18:13)    -   -   -   -  

  • borgman

    uups sagi... ja možda krivo razumio, ali se ti uhvatio na "baketinu", pa progutao i olovo i udicu a i par metara krene :-) bilo je dosta prebaciti to na teren moje "privremene neuračunljivosti" (ili trajne ako poželiš isprovocirati odgovor).... inače sam tip koji drži kako je "Blog vlasnikov Playground" i Vlasnik je Bog svog Bloga (i Manga i ja smo imali raznorazne Situacije:-))) ,a tema je iznimno eksplozivna jer dotiče područja koja su u fazi ponovnog stvaranja. Raspad starih sustava još nije popratilo stvaranje novih, pa imamo čudnu "čast" da stvaramo nova pravila za drevna pitanja. Daklem, "no hard feelings" ;-))

    avatar

    21.10.2007. (18:57)    -   -   -   -  

  • borgman

    dragi blog, a možda i moj komp...PROLUPO!!!, daj sagi obriši mi ove suviške ...tnx ;-)

    avatar

    21.10.2007. (21:27)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ svima, danas sam radio i mrtaf sam, svima budem sutra pojedinačno odgovorio jer sutra ujutro imam "lufta", hvala...:))))))))

    avatar

    21.10.2007. (22:10)    -   -   -   -  

učitavam...