Komentari

mywayfoos.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • stojko

    Ma ti preferiras FABI jer se nisi navikao na drugo ;) Pises da na drugim stolovima je veci faktor slucajnosti. Sumnjam. Sto bolje igras stolni shvacas da je sve manje i manje slucajnosti, jer ti je za sve vise i vise stvari jasno zasto su se dogodile.
    Nesto u Rusanov prilog vec sam ja htio spomenuti, a mozda spomenem na svoj stranici kad nadjem vremena. Mislim da smo mi u stolnom jos djeca pa ni nemremo osjetiti kvalitetu drugih stolova. I vjerovatno su ostali stolovi stvarno bolji. U Mrzloj smo Davor i ja jednom davno izgubili bas zato kaj nismo znali kako postaviti obranu sa tim sirim golovima. U Splitu smo igrali na ogromnim stolovima. Teze je bilo povuc lopticu nego na stolovima s prvenstva Hrvatske.
    Sto se tice engleskih naziva predlazem da uvedemo iskljucivo hrvatske, a strane koristimo samo u nedostatku nasih. Ma i to bih trebao staviti na svoju stranicu :/
    Inace Rusan te je lijepo opisao i kad jednom proradi veca baza opisa igraca slobodno to dodaj :) ima tu i prilicno kvalitetnih recenica. A reci ti meni oce li taj tip navratiti na kakvu partijicu?

    avatar

    18.10.2007. (19:44)    -   -   -   -  

  • Nema predaje

    Pozdrav!
    Razmisljao sam i ja o nositeljima ali javlja se problem sto bi unaprijed trebao znati broj parova,a isto tako ne znam dal bi drugi igraci bili zadovoljni kojim kriterijem sam odredio nositelje...valjda me razumijete!?
    Uglavnom dodite oko 18h na turnir da dogovorimo detalje i pravila.
    Spreman sam saslusati sve sugestije.

    avatar

    19.10.2007. (15:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...