Komentari

mywayfoos.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • myway

    ps::
    odigrali smo Roman i ja par partija s Ivanom i njegovim ocem - koji su se javili preko maila i iako smo ih dobili 16:2 u partijama stvarno su dobri igraci. Ivan je strašno brz i vidi se da ima odličnu tehniku ali nažalost puno je loptica izgubio pa sam morao kazniti :)
    nadam se i da će mi pokazati i neke druge "krugove" i kafiće di se igra, pa da se sve ovo još više proširi ...

    avatar

    17.10.2007. (16:00)    -   -   -   -  

  • myway

    danas u gameu od 6 do 8 bio opaki dvoboj izmedju romana i mene i domenika i jana... na kraju 11:9 u partijama za nas :) al nakon prvog poluvremena 4:7 .. bilo je gusto ali kad krene krene...
    u svakom slucaju nece nikom biti lako protiv nijednog para

    avatar

    17.10.2007. (20:21)    -   -   -   -  

  • SINISA

    Drago mi je da se taj turnir napokon odrzava. Stojko mi je upravo poslao poruku da dolazimo na turnir, i da sutra (cetvrtak) od 20,30 imamo zagrijavanje u mateu. Ko zeli moze doci da odigramo koju partiju. Super je da ce na turniru biti toliko dobrih igraca, sto garantira vrhunski nogomet. Mozda turnir pocinje malo prekasno pa bi sve to moglo potrajati do ranih jutarnjih sati, ali to cu prepustiti organizatorima turnira.
    pozdrav svima.
    ps. vidmo se u mateu, ako ne onda na turniru.

    avatar

    17.10.2007. (22:08)    -   -   -   -  

  • stojko

    Nadam se da ce biti puno parova, a i da ce 2 stola omoguciti da se zavrsi recimo sve do ponoci. Ostaju neka pitanja oko tocnog nacina igranja i broja pobjeda za dalje u zavrsnom dijelu. Nadam se da ce taj dogovor ici lako na samom turniru, jer se (opet nadam) da nece biti previse kalkulacija tipa "mi bi na 2 dobivene do 3" ili mi bi "na 5 dobivenih do 4" Ovo prvo mi se cini prihvatljivo mozda za prvu rundu, mada bih i tamo radije da se igra do 4. Ovo drugo je ok za zavrsni dio. Mozda opet do 7 u finalu ... ovisi sto ce reci ostali. Treba dogovoriti i kako vrijedi gol s peticom. Opet cu ponoviti da stativu ne bih priznao, jer ako prodje jako blizu nitko nece sa sigurnoscu moci reci je li stativa ili nije. A u takvim situacijama zivci su tanki.
    Mene jos nogice zezaju pa cu danas u Mateu pokusati malkice paziti na njih. Sto se tice poraza protiv Matije i Pere, rezultat je sasvim realan, jer je moj napadac muku mucio na trojki, dok je Matija igrao kao da je doma. Golove iz obrane mi je tesko bilo davati, jer me Matija pokrivao slicno kao i Antonio (a i noge su mi bile klecave). Krumpir taktika nije bila dovoljno uspjesna, jer je moj napadac "prefini" decko (i isto klecave noge) barem u odnosu na Sinisu :). Sa zanimanjem iscekujem "nova lica" Jana i Domenika. A ko zna mozda sam ih vec i vidio...
    Nakupilo se i nekih utisaka da opisem Matiju ...

    avatar

    18.10.2007. (08:10)    -   -   -   -  

  • stojko

    E, da S i ja cemo valjda oko 6 krenuti na turnir i vozit cemo ... stajaznam, imali smo dogovore s Antoniom pa bi tako moglo i ostati. Jos se cujemo ...

    avatar

    18.10.2007. (08:12)    -   -   -   -  

  • myway

    slazem se s tobom u sve tri stvari -
    1. igarnje do "cim vise" ... osobno mislim da je 4 neka granica "prave" pobjede, a bolje je uvijek i 5 i vise, jer 2/3 gola znaju jaako nezgodno past i od puno losijeg protivnika..pa ako hocemo da na kraju isplove stvarno najjaci onda bi bilo pozeljno da se igra do cim vise.

    2.petica - da, znaju bit zivci tanki i onda ispadne ko i ona izmedju nas (ja sam osjetio 5icu i stavio bih ruku u vatru da me takla ali kamera je pokazala drugacije)... tako da ostavljamo matiji da rijesi to s 5icom kako zna i smatra da je najbolje.

    3.vjerojatno ja dolazim navecer u mateo odigrat koju, mozda nagovorim jos koga... a sto se tice voznje..pa ak jos uvijek imate mjesta onda dogovoreno, jer i roman i ja i domeniko i jan sad trazimo prijevoz (misel nazalost dolazi s kombijem za 2 icu)... morat cu poslat poruku darjanu...
    ...a sto se tice kad ici mogli bi tako negdje oko 6 (ili ako vam je svejedno mozda maalo prije) da stvarno stignemo nesto odigrat tj priviknut se na stolove jer je Matija nesto govorio o ne-staklenoj povrsini na stolovima pa me zanima tocno o cemu je govorio.

    avatar

    18.10.2007. (11:33)    -   -   -   -  

  • stojko

    U Mateu su bila ukupno 4 para, od kojih jedan rekreativni pa je odigrao samo 5 prijateljskih meceva s nama a onda smo nas para igrali pobjednik ostaje. Antonio i Davor su bili uvjerljivo najbolji, Sinisa i ja srednji dok su Damir i Branimir bili bez pobjede. Potonja dvojca su dva od 3 najbolja igraca iz Sidneya u Preckom, ali su obojica napadaci i uz to nisu se privikli na uvjete na terenu pa skupa nisu imali puno izgleda. Pred kraj je Sinisa uzeo Damira, a ja Branimira pa su sva tri para imala pobjede. Mada mislim da bi Antonio i Davor i opet bili najuspjesniji. Ili su i bili. Inace taj Branimir je onaj s kojim sam neki dan izgubio od Pere i Matije 10,5:2,5.
    Jos par rijeci sto se tice turnira. Predlazem da postavimo nositelje tako da se ne dogodi da u jednoj grupi budu puno jaci parovi nego u drugoj. Ne znam koliko ce biti tocno parova iz Jaske/Karlovca, ali ako nas bude ukupno 15 mislim da svih 5 parova koje je tu gore nabrojao Antonio bi isli u nositelje. A Matija jos doda 3 para i onda bude recimo 8 nositelja i 8 nenositelja pa se nositelji ne mogu sresti u prvom kolu ili npr, ako ce biti dvije grupe da u svakoj bude isti broj nositelja. U biti slabo znam jaskanske/karlovacke parove pa ne mogu sasvim korektno ocijeniti tko bi sve trebao u nositelje. Predlazem da i drugi (prvenstveno Matija)daju svoje misljenje. Ako ubrojim i Jasku/Ka tad bih sastavio listu nositelja ovako:
    1-3. Misel i Tihi, Matija i Pero, Antonio i Roman, 4. Sinisa i ja, 5-6. Domeniko i Jan, Darjan i Dominik. Kriterij mi je broj visokih plasmana na turnirima. prijateljske partije ne mstaram toliko vaznima, kao sto ni ovaj redosljed ne smatram redosljedom favorita, ali cinejnica je da ti parovi imaju rezulatate iza sebe na turnirima.
    Matija bi mogao dodati jos onog "najbrzeg odbrambenog na svijetu", ako se covjek opet ne napije,
    i jos ponekog. Evo pa razmislite za sutra.

    avatar

    19.10.2007. (08:29)    -   -   -   -  

  • myway

    slažem se da ne bilo fer da se naprave skupine i onda se u jednu stavi puno vreći broj "jačih" nego u drugu/e skupinu/e. al mislim opet i da nema kriterija po kojem se bi moglo racunat ko je nositelj a ko nije... to ce morat ostat procijena organizatora - a mislim da i Matija dobro zna tko je za što sposoban, bar za veliku većinu parova, pa nakon prijava nek on izvuce "iz sesira"...

    jedino sta ne bi htio da se dogodi je da doletim u skupinu sa svima koje poznam, tj sa ljudima s kojima sam i dosao i s kojima neusporedivo vise igram... malo raznolikosti i u tom smislu ne bi skodilo.

    a MAtija - ti slobodno i ovdje nesto iskomentiras... :)

    avatar

    19.10.2007. (10:23)    -   -   -   -  

  • ČUS

    JA i DOMENIKO ČEMO BITI PRVI !!!!!!! MISLIM DA JE TO TO, OSTALO CEMO VIDITI GORE!!!!!!! DA VAS NATRPAMO :)

    avatar

    20.10.2007. (11:31)    -   -   -   -  

  • Domeniko

    evo postujem komentar Jana i na ovaj nacin on nama dize moral i borbenost. tako treba čus natrpat cemo ih!

    avatar

    20.10.2007. (11:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...