Komentari

berix.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • neazess

    Ja sam po horoskopu ovan i ma koliko ne vjerovala u horoskop (tj. u istinitost onoga što pišu ljudi koji ga rade ;)) odluke obično donosim prebrzo i bez puno "vaganja" ;D. Prije sam znala imati grižnju savjesti zbog nekih tako brzopletih odluka jer im posljedice nisu uvijek bile ugodne, ali sada znam da je to zapravo slično tvom bacanju novčića - odlučiš na prvi impuls, po intuiciji i dogodi se točno ono što se treba dogoditi. Kada pak nemam rješenje odmah onda niti ne donosim odluku toliko dugo dok se rješenje ne pojavi - to mi se pokazalo kao odlična praksa jer ako si damo vremena (koje nije fokusirano na tu odluku!) - nevjerojatno je kako nam se perspektiva oko nekih stvari može promijeniti i stvari oko kojih smo bili u velikoj dilemi postanu kristalno jasne.
    Tvoj Destiny me pomalo podsjeća na Soulnet (ne znam jesi li čuo -mreža intuitivne komunikacije: www.soulnetweb.com) gdje postaviš bilo koje pitanje i onda mreža na random izabere jednog od članova koji šalje odgovor, a niti ne zna na koje pitanje ;)). Nevjerojatne pravilnosti koje se javljaju u takvim random situacijama su sinhronicitet kojeg je u mom životu u zadnje vrijeme sve više... Btw. distribuiraš li svoj Destiny? ;D :D

    avatar

    16.10.2007. (15:24)    -   -   -   -  

  • Vrag nosi Manolo

    A ja - škorpion! :D

    avatar

    16.10.2007. (17:54)    -   -   -   -  

  • Vrag nosi Manolo

    Sretan rođendan ti, sretan rođendan ti, sretan rođendan dragi - sretan rođendan ti!!! ....

    avatar

    18.10.2007. (12:00)    -   -   -   -  

  • neazess

    Zar ti je rođendan?
    Pa onda SRETAN ROĐENDAN!!! ;))))

    avatar

    18.10.2007. (18:23)    -   -   -   -  

  • K@te

    A kao slučajno je 2 dana ranije napisao da je Vaga ;)

    avatar

    19.10.2007. (03:29)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    cure, hvala na čestitkama :-)

    @Nea: za Soulnet sam čuo, dapače, nekad davno sam postavio neko pitanje (ne sjećam se više ni pitanja, ni odgovora). Moj destiny je puno jednostavniji - upišeš mu koliko imaš opcija (npr. 5), stisneš button i on ti da neki broj u intervalu 1 do 5. Prije toga na papir napišem koji broj je povezan sa nekom opcijom - nije potrebno ako su samo 2 ili 3 opcije koje mogu zapamtiti, ali ako ih je više onda bi mogao zaboraviti koja opcija je koji broj.
    To je jedan od najjednostavnijih program koji sam ikad napravio, a jedan od meni najkorisnijih. :-)
    Destiny je Open Source. :-)

    avatar

    19.10.2007. (08:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...