Komentari

kenguur.blog.hr

Dodaj komentar (65)

Marketing


  • Pjesma o jednoj mladosti

    Oh, ja sam konzerva što se tiče kupovanja. Jedino na što sam se odlučila putem neta je narudžba knjiga preko Algoritmove virtualne knjižare i nešto robe prek Quelle-a i Neckermanna, te par stvarčica za firmu na stranicama HGspota, Ve-mila i sličnih poduzeća. To su mi kao klasične narudžbe, plaćanje pouzećem ili prek žiro-računa po predračunu. Iako muž ima karticu za kupovinu prek neta, još je niti jednom nismo upotrijebili za tu svrhu. Sumnjam u potpunu sigurnost takve kupovine. Ponudila sam neke stvari na prodaju, ali na domaćim web-oglasnicima. Za prodaju i kupnju izvan Hrvatske ni ne znam kakav je postupak s poštom, carinom i sličnim zavrzlamama.

    avatar

    16.10.2007. (09:04)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Nisam još jer sam nepovjerljiva prema toj robi. Ne znam hoću li dobiti baš ono što sam vidjela na ekranu. Par puta sam kupovala nešto preko kataloga, uspješno možda dva-tri puta, a jednom je bio totalni promašaj pa sam morala vratiti naručeno. Otada sam jako, jako oprezna i nepovjerljiva.
    Ali... ova kožna garnitura izgleda dooooobro... :))) Za nju bih možda ponovno riskirala... :))

    avatar

    16.10.2007. (09:29)    -   -   -   -  

  • Tanja

    nikad nisam ništa kupovala preko interneta....nekako volim vidjeti sve "u živo"..tu sam Kengi...

    avatar

    16.10.2007. (09:34)    -   -   -   -  

  • Njofra

    ja kupujem samo preko aukcije.hr

    avatar

    16.10.2007. (09:55)    -   -   -   -  

  • bebe30

    pozdrav dragi kengurčiću..
    kupovala sam i u principu sam zadovoljna samo kod nas nije još to toliko uzelo maha.
    pusa :-)

    avatar

    16.10.2007. (09:59)    -   -   -   -  

  • monita(ljepotica...bez zvijeri, s mužem)

    ja kupujem jedino knjige i odjeću putem neta, nikad do sada nisam kupovala ništa drugo...u prosjeku mi dodje sve za tri do sedam dana, jer ovisi kada sam poslala narudžbu. kako živim u dubrovniku zna se dogoditi da knjige stignu u zg za dva dana, a onda im treba najmanje četiri da dođu do mene;))

    avatar

    16.10.2007. (10:02)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    ja sam jako puno kupovala, ali dok sam bila van hrvatske, jer do nas ti je iz njemacke ogromna postarina a zna se zalomit i carina....
    ali ono koje znam da kupuju, rade to prek americkog sajta.
    nemam losa iskustva, osima sa "pishingom" kad su mi ukrali username i password i na ebayu potrosili 250.000 (kupili brodove, motore, svakakve gluposti) eura i napravili mi velike neugodnosti, ali ebay se nakon tjedan dana isprsio i sredio stetu.

    avatar

    16.10.2007. (10:16)    -   -   -   -  

  • greentea

    nisam. ja sam sasvim neiskusna.:)))))

    avatar

    16.10.2007. (10:20)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Evo, i ebay ti ima vjetrove :) . Zaboravi IE, vec zbog sigurnosti. Vecina danas uglavnom prelazi na Firefox. Inace, ako ti swf nije codom povezan sa skriptom strane, ni ne trebas obicno nista testirati, jer se on "vrti" u plugin-u (Flash playeru).

    avatar

    16.10.2007. (10:27)    -   -   -   -  

  • prizjoner.

    hehe ja sam kupio svoj fotić preko neta, al ne preko ebaya....inače nevolim kupovat na takvim oglasima i aukcijama. Pozdrav!

    avatar

    16.10.2007. (10:33)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    to je bilo pred tocno 2 godine, a nije jahta nit losa bila.... a kupili mi i oko 25 bicikala, vrhunskih :))), i svasta jos, ne sjecam se vise....
    vidis, to je ideja za post, ali kad se sjetim odmah mi je slabo....

    avatar

    16.10.2007. (10:38)    -   -   -   -  

  • kerefeka

    joj kak je dobra garnitura...uf već se zamišljam zavaljena u njoj dok mi ti radiš neki ručak :)) ja sam skeptična i nigdje ne upisujem broj svoje kartice jer ne vjerujem nikome :) može se reći i da sam malo paranoična :)

    avatar

    16.10.2007. (10:39)    -   -   -   -  

  • Sanja ...

    Osim Neckermanna i Quellea ništa drugo, navukla sam se na takvu kupovinu odjeće da više uopće nemam živaca za ići po dućanima, plašim se da sve mogla tako kupovati, zato na onu stranicu neću još neko vrijeme zavirivati..:)

    avatar

    16.10.2007. (10:51)    -   -   -   -  

  • brodjanka

    Uf..love nemam..a platiti moram i ovako i onako..!!Ali.bih,kupovala bih...!!A onu tvoju crnu tortu bih posebno naručila..u duplikatu...da se ne aptim i pečem sama,samo da uživam jedući!!Pozdrav iz sunčanog,ali hladnog Broda!!Svaštara

    avatar

    16.10.2007. (10:52)    -   -   -   -  

  • Euro

    samo igram sportsku kladionicu prek neta..

    avatar

    16.10.2007. (10:53)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    svi oko mene kupuju i prodaju preko ebay-a. osim mene. zasto ? jer mi je jedna frendica rekla da se navukla totalno. to je valjda slicno ovisnosti o blogu :D ili kockanju. a kad sam cula da je lego kocke gusarski brod platila isto koliko i ja u trgovini, i bila uvjerena da je super prosla, bilo mi je jasno da na ebay-u treba itekako paziti......
    iako, imam tu neke krame koje bi se rado rijesila. mozda uzmem stand na buvljaku na naschmarktu :D

    avatar

    16.10.2007. (11:02)    -   -   -   -  

  • mladi huligani

    ej blog ti je odlican

    avatar

    16.10.2007. (11:33)    -   -   -   -  

  • mladi huligani

    drago mi je da i vukovarci vole cibaliu

    avatar

    16.10.2007. (11:34)    -   -   -   -  

  • ledena

    Dosta koristim net za kupovinu, uglavnom ono uobičajeno, od knjiga, odjeće, nešto igrica... Što se tiče e-baya, on je nama još uvijek poprilično kompliciran.
    Prvo i osnovno je plaćanje. Ajd, od početka ove godine možemo plaćati PayPall-om, ali ne možemo primati novce. Ja sam sa drgim prodavala kalendare preko e-baya na američkom sit-u i dobro utržila. Doista dobro. Ali, moraš imati tamo nekog tko će imati svoj račun, pa onda slati novce ovamo...malo je komplicirano.
    Druga stvar je - kad nešto i kupiš vani, pa ti se šalje, imaš okapanciju sa carinom. To je sad već svoja posebna priča. Uglavnom, sve ono što je drugdje jednostavno, kod nas je komplicirano....

    No, ako se možemo dogovoriti, ova garnitura bi mi tak dobro pasala, a i cijena je više nego dobra.....mislim, kako se drugačije odužiti za gotovo savršen recept za kremšnite???:DD

    I btw, još čekam recept za šampite :)

    avatar

    16.10.2007. (11:41)    -   -   -   -  

  • Pingu

    Nijemci ne žele primati pare preko PayPala i zato Hrvati ne mogu tamo kupovati (jednom sam slao pare preko Money Transfera (IBAN,BIC) i to me tako opalilo po džepu da sam rekao: nikad više). Inače bih nakupovao gomiletinu stvari (da, zapravo je bolje da ne primaju paypal :)

    avatar

    16.10.2007. (11:50)    -   -   -   -  

  • mlijeko je zločesto

    ja tek u istraživanju, ima toga dosta za paziti, tko je pouzdan tko nije, nisam se još odlučila na to,ipak više volim opipati prije negoli platim ;)

    avatar

    16.10.2007. (12:16)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Nisam nikad, ali...
    ...evo, upravo naručujem jednu crnu tortu od našeg pouzdanog dobavljača/zabavljača.
    Tebe. Ako može ;-).

    avatar

    16.10.2007. (13:07)    -   -   -   -  

  • O.K.

    kupujem u posljednje vrijeme dosta preko interneta, preko ebay nisam kupovala, kupovala sam recimo na aukcijama hr čini mi se OK ili ono naručivala knjige, odjeća i sl. čini mi se praktično, sve mogu od doma riješiti, a platim internet bankarstvom

    avatar

    16.10.2007. (13:48)    -   -   -   -  

  • Kaja

    Ja to ne bi...ne znam..nemam baš povjerenja u takve stvari...

    avatar

    16.10.2007. (13:54)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ja sam odusevljena ebay-om i vec godinama kupujem preko istoga sve i svasta od bizuterije do tehnike, satova, uredskih stolaca, mp4, svasta. Sto god trebam kupiti prvo idem na ebay. Moja su iskustva vrlo pozitivna te sam tako preko kontakata glede kupoprodaje upoznala drage ljude sa kojima sam i dalje ostala u kontaktu jer se razvila obostrana simpatija. I naravno moj feedback je 100% pozitivan, sve sami hvalospjevi mojoj malenkosti hahaha dakle moja ocjena ebay-a je 5+! nego glede ajvara, eeeeeeee Kengi pa ne mozes usporedjivati kupovni ajvar sa MOJIM!!!!!!!!! To su dva razlicita pojma!!!!!!! Da probas moj ajvar kupovni vise ne bi nikad ni okusio! :))))))))))))

    avatar

    16.10.2007. (15:02)    -   -   -   -  

učitavam...