Komentari

slonic.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Euro

    zato sam ja i napravio eurosmijeh hehe...
    slike su zakon hehe a i tekst..

    avatar

    15.10.2007. (09:19)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Sve stoji, ali znaš što me žalosti? To što ljude stalno treba na to podsjećati... što je siguran znak da je situacija alarmantna :o)

    avatar

    15.10.2007. (09:46)    -   -   -   -  

  • kikicarodjkica

    Eh, da mi nije Eura i ostalih (a tu spadaš i ti) umrla bih..... Stavljam Eura na prvo mijesto jer on mi je ipak najdraži!!! Brvi blog koji sam u životu čitala a i piskila od smijeha....

    avatar

    15.10.2007. (09:54)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    E, zato ja na TV-u najviše volim gledati humorističke serije! I ne razumijem kako je to nekom glupo....a volim čitati i humorističke blogove. Sinoć sam jedan čitala i suze su mi tekle od smijeha.....
    Pusa tebi i što biše smijeha ti želim!

    avatar

    15.10.2007. (17:53)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    ...a što sam se nekada znala smijati...puno,svemu,sebi najviše..Molim Boga za sposobnost pronalaženja smiješnog i pozitivnog u sebi...i drugima.

    avatar

    15.10.2007. (22:50)    -   -   -   -  

  • Irnan - NPZ

    Odlična je ta terapija smjehom...postoji tek "mali" problem, a to je što danas sve manje ljudi nalazi razloga za smijeh...ruku na srce i sama sam jedna od onih koji se rado smiju, ali se uslijed životnih okolnosti često zaboravim smijati. Zato ta odluka da se smijemo mora biti donijeta na svjesnoj razini, jer, ukoliko se stihijski budemo nosili sa životom, tada će i smjeha biti sve manje. Naime, teško se smijati ako te cijeli dan s TV ili dnevnih časopisa bombardiraju raznim tragedijama, ako odeš na posao i dobiješ plaću koja ti neće pokriti ni minus, ako ostaviš u trgovini za tri stvari 50 eura, ako razbijaš glavu time što ćeš djeci sutra skuhati za ručak, ako..ako...Nažalost, vrijeme u kojem živimo potroši svu našu energiju na neke ozbiljne stvari. I ako nismo svjesno odlučili tražiti razloge za smijeh, ubrzo će se desiti da "potonemo". Nedavno sam pitala jednog starijeg djedicu koji mi je blizak, zašto se nikad ne smije, jer kad god ga vidim ima ozbiljan izraz na licu, gotovo žalostan...I djedica me pogleda i reče: "A čemu da se smijem, dijete drago? Star sam i umoran od svega što sam prošao...a bilo je više ružnog no lijepog."
    Ono što djedica nije rekao, a što sam mogla dobro osjetiti poznavajući ga, bilo je to da se pomirio sa životom i da sada u jesen svog života samo još čeka...i bi mi ga žao...
    Eto, ja se volim smijati i beskrajno sam zahvalna svima vama koji pišete svoje blogove tako da mi već ujutro poprave dan!
    Pusa i osmjeh! :)

    avatar

    16.10.2007. (07:23)    -   -   -   -  

  • O.K.

    baš si sad mislim kak se već neko vrijeme nisam smijala baš tako od srca, a ono ima perioda dok se cijele dane smijem i sve mi je smiješno, no ne znam zašto sad neko vrijeme sam nekamo nezainteresirana za smijeh, odem ja danas u knjižnicu po neku humorističnu knjigu :)

    avatar

    16.10.2007. (13:22)    -   -   -   -  

  • Divan -skitnje

    Majkić, pomladio sam se čitajući, i nasmijao pa sad možemo na kavicu. Izgledatat ćeš mi kao mlađa sestra, a ne unučuca. Kisssiććć.

    avatar

    17.10.2007. (12:02)    -   -   -   -  

  • Ivanščica

    hehehe...super ti je ovaj post...inače sam osoba koja se voli jako puno smijati i često se smijem...pa mi je i ovaj post baš simpa :)
    podrav&pusa

    avatar

    18.10.2007. (22:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...