Komentari

plejadablue.blog.hr

Dodaj komentar (33)

Marketing


  • Brain Pulse

    ...razimišljam što da napišem. Nemam što za dodat, jedna jako dobra varijacija na temu. nepotrebno je da iznosim SVOJE mišljenje kad ionako nije bog zna što, ali ovo mi je jednostavno tekst kakav dugo nisam pročitao. Svaka čast, bila to ispovijed, priča ili kopija. Jako lijepo zamišljeno i preneseno...
    PozdrAW!

    avatar

    15.10.2007. (07:45)    -   -   -   -  

  • viviana

    Prekrasno oslikano, plejadablue. :)) I uza svu uzbudljivost i erotičnost priče, ne mogu se oteti dojmu koji me naposlijetku natjerao reći mu - nosi se do đavola! na samom kraju... jer, muškarac nikada nije tako gol, kao kada kupuje svoje snove.

    avatar

    15.10.2007. (15:26)    -   -   -   -  

  • misko

    Ah!
    Plaća da bude prvi...svaka čast na ideji, a stil je iznad moje riječitosti.
    +5
    pozdrav lijepi :):):)

    avatar

    16.10.2007. (13:11)    -   -   -   -  

  • piskaralo Tixi

    siromašne li duše....

    avatar

    16.10.2007. (15:14)    -   -   -   -  

  • Bestjelesna

    Jesi li nas varala i prevarila? Poslije lirske predigre bacila u surovu zbilju svjesno, lukavstvom iskusnog pera (tipkovnice)? Ako i jesi ipak nam ostavljaš dodatni izlaz: ne, nije mi do varanja! – kao da nam šapćeš. Samo sam htjela opjevati mušku sklonost da u ženi vide božanstvo. Da i kurvu uzimaju kao djevicu. Da kad i kupuju ne gledaju djetetu ni u zube ni u crijeva... Vidim da je priča od ranije, ali udara, pogađa. Jedna je od onih koja mi postavlja pitanje kad će se odnos među ljudima zbog različitosti u spolovima konačno sliti u mirnije i mudrije tokove.

    avatar

    17.10.2007. (00:21)    -   -   -   -  

  • Wall

    čudesna nevinost njenih grana; al' nek se sunce za oblka skrije, nestane sve te čarolije....samo, onaj tko kupuje iluziju već je otišao :))) turobne i teške su tvoje priče u zadnje vrijeme, Plejado. iako, nemam pojma kad koja nastane, pa možda je samo (ne)raspoloženje krivo zašto je redoslijed lirike u kojoj gadovi stradavaju, muški i ženski :))) a možda se i ne radi o (ne)raspoloženju, već kupanju u jezeru? hm...

    avatar

    17.10.2007. (07:52)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    ..@Evil, jedino mišljenje koje se isplati iznositi je - vlastito mišljenje...štoćereći da je i vlastita glupost pametnija od tuđeg pametovanja..:))...@viviana, možda je najveća golotinja onih koji su svoje kupljene snove potrošili..:))...@miško, moja ideja je bila da je kupio igrokaz u kojem je ona glavna glumica..ali sviđa mi se što se ova priča može i drugačije doživjeti...hvala ti..:)))...@Tixi, možda prestrogo sudiš...njega ili nju??..:)))

    avatar

    17.10.2007. (23:03)    -   -   -   -  

  • Sewen's World 4

    Just like a Private dancer, a dancer for money...

    avatar

    18.10.2007. (09:22)    -   -   -   -  

  • piskaralo Tixi

    misliš? možda, no znaš i sama kako sam još vraški zelena...; ))

    avatar

    18.10.2007. (10:14)    -   -   -   -  

  • satie

    Plejade, ima li kakav papirnati zapis skoro?

    avatar

    19.10.2007. (01:21)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    ..@Heidegger, da li sam varala?..:))..ponudila sam dodatak od par rečenica, bez da sam rekla da postoji mogućnost prihvatiti ili ne prihvatiti ponuđeno..ali to bismo svi, uostalom, trebali znati, zar ne?...ti si, čini mi se, učinio jedan vlastiti odabir - kroz onaj dodatni izlaz..:))..lijepo si to rekao, iako ja mislim da je muškarac taj koji ženu podiže na pijedestal samo zato da bi je s njega mogao skinuti, pa opet podići...kako mu dođe..zato je žena i majka i djevica i boginja i kurva, sve prema potrebi muškarca..:))..ipak, drago mi je vidjeti da jedan muškarac već plovi mudrim i mirnim tokom milenijski uzburkane i mutne rijeke..:))..
    ..@walle, zar doista vraćam iz arhive turobne i teške priče??..:))..popraviti ću se i napisati nešto veselo iz Popovače...:)))

    avatar

    19.10.2007. (22:31)    -   -   -   -  

  • Wall na Mjesecu

    ako je ljepota u oku promatrača/čitatelja, onda je možda i turobnost?zato, ako imaš koju iz Popovače,daj samo!

    avatar

    20.10.2007. (10:20)    -   -   -   -  

  • misko

    Ja sam je tako doživio i ideja mi se jako dopala...bilo bi je zanimljivo opisati, proširiti radnju...
    Pozdrav!

    avatar

    21.10.2007. (09:27)    -   -   -   -  

  • marinianis

    MATERIAL WORLD; AKTERI SU JEDNAKI U OVOJ PRIČI, SKINULI SU SVOJEVRSNU NEVINOST ISTOVREMENO, (ONA LOLITA, A ON PEDOFIL POČETNIK)
    LIJEPO PIŠEŠ, ČITAM TE VEĆ NEKO VRIJEME
    POZZ

    avatar

    21.10.2007. (10:24)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    ..@Sewen's, da..:))..@Tixi, ti si zelena žabica...a u žabicama su obično - princeze..:))..@satie, nema - love..:)))...@walle, stalno si govorim - daj, daj, daj...a nikako da dam..:)))..@miško, ti si majstor radnje, potencijalni romanopisac...ja to nisam, više volim atmosferu nego radnju...:))..@marinianis, ni on ni ona nisu bili nevini...ah, nimalo ni svojevrsno nevini..:)))

    avatar

    21.10.2007. (10:37)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Izvrsno dočarana atmosfera, neočekivan obrat, teška tema...u svakom slučaju sjajna priča...

    avatar

    21.10.2007. (18:23)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    priče na tu temu uvijek su mi šaka u trbuh, ma koliko dobre bile. pitam se, bi li bilo drugačije da mi se svakodnevnica sastoji samo od kakve povremene priče na tu temu. da nije realiteta, da nije tuge koju ne mogu prožvakati ma koliko profesionalna bila.

    avatar

    21.10.2007. (21:06)    -   -   -   -  

  • free

    možda sam promašila kontrolnu točku za puno kilometara, no moja prva pomisao bila je ovisnost. i kako postoji u raznim oblicima. čak i onima koje ne bismo nikad nazvali ovisnostima. ova mi je gorkoslatka.

    avatar

    23.10.2007. (12:51)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Sram ga bilo! Rekla bih za ono na kraju... Priča je odlična, draga plejadablue :) Pozdrav veliki!

    avatar

    24.10.2007. (00:10)    -   -   -   -  

  • Irida

    ehhhh, ovo se zove ući u mušku glavu; bravoooooooooooooooo!

    avatar

    28.10.2007. (11:52)    -   -   -   -  

  • [piskinja]

    sva si vražja

    avatar

    29.10.2007. (11:23)    -   -   -   -  

  • viviana

    uh, :) to je tek "duplo golo", što bi se reklo, ali ne znam točno što znači osim da se uklapa u ovaj tvoj komentar mog komenta. :) Kad sam razmislila... zaključila sam da stvarno ima sve gore od goreg... Pozdravljam te draga moja plejadablue. :))))

    avatar

    29.10.2007. (22:13)    -   -   -   -  

  • chablis

    Sve je to život. Ova priča je istovremeno i snažna i nježna.

    avatar

    30.10.2007. (14:54)    -   -   -   -  

  • Melodius

    Kakav obrat na kraju! Ovdje svaki put neki šok hahahaa :)

    Ali evo, moram se složiti s komentarom iznad mene... ipak je sve to samo život, koji je ionako pun obrata.

    avatar

    02.11.2007. (01:08)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    @Majstorice, žao mi je što se ne uključujem na neke teme na tvom blogu, ali jednostavno - ne mogu na tvoj blog..nemam pojma zašto, jer na ostale blogove - mogu, iako s dosta poteškoća...bit će da su gljive ludare zavladale mojim kompom, pa mu slijedi generalna reparatura...do tada, nadam se da ćeš ovo pročitati...cmok*..:))...@Zono Z...umjesto šake u trbuh, bolji su leptirići u trbuhu...toplo preporučam..:))...@free..nisi promašila..što je samo dokaz da je prva pomisao najčešće ona prava..:))..@aquaria...pa bilo ga je sram...sram ga bilo!..nju pak nije bilo sram...sram je bilo!..:)))..@Irida, zanimljivo je u tuđim glavama...a najzanimljivije u svojoj vlastitoj - kad u nju uđeš kroz glavu muškarca..:)))..@piskinjo, ma valjda ne baš sva?..:))..@viviana, na što me sad asocira "duplo golo", bolje da ne velim..:)))..@chablis, podsjećaš me sad na moju svekr(i)vu..ona je uvijek govorila - sve je to život...:)))..@Melodius, zar šok???...neću nikad više..:))))

    avatar

    02.11.2007. (22:29)    -   -   -   -  

učitavam...