Komentari

dobilasi1.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • ~ orange boy

    a daj, sad me ovo baca u depru, to kak učite sve te riječi iz engleskog, a daj ja bi, u školi niš novo baš nemrem pokupit ov anova profa još pogoršala stvar, sa starom smo malo radili vremena i sve to, ponovili smo to pred testom i sve, ali smo kod nje morali znati ispričati priču o tekstu koji nas pita morali smo objasnit riječi na engleskom ko vi, a sada ova nas pere sa tim vremenima koja niko nezna a riječi nove dobivamo na kapaljku, a kad ih ima moramo znat prijevod a ne objašnjenje, spremit ću si te testove, zanimljivi su, anyways....kak ti uvijek dođeš do tih testova? HMMM?????

    avatar

    14.10.2007. (14:12)    -   -   -   -  

  • MuC=)

    hy!sretno ti sutra!!!!nisi se pohvalio i stavio sliku???????ajd vidmo se jedan dan prije nego odeš na maturalac!!!!!!!!!

    avatar

    14.10.2007. (20:23)    -   -   -   -  

  • MuC=)

    hy kak je prošo test????još niš od posat=)=)daj slikicu barem stavi....kad cemo s evidjet???kad ti ideš na maturalac???znam da sam te to pitala već 11000000000000puta,al....jebat ga.....ja u petak idem na izlet tak da ako ti ideš na maturalac u subotu da se nađemo u četvrtak navečer na kavi barem=)=)

    avatar

    16.10.2007. (20:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...