Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Meho

    Karanoviću, gotov si.

    avatar

    12.10.2007. (00:12)    -   -   -   -  

  • narcis

    moj intervju, pa moj intervju. moj intervju, pa moj intervju, moj intervju pa moj intervju. ja pa ja, ja pa ja. ja pa jaa..koliko ćeš puta još ovo spomenuti.

    a kad treba ažurirat u obavijesnom postu- koji najavljuje promociju karakaševih eskima- podatak o gradu u kom se održava događaj- onda ništa.

    avatar

    12.10.2007. (08:26)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    narcise moj dragi, a koliko ću tek ja-pa-jakat kad mi za koji dan na Booksinom portalu objave intervju, bolje ti je da ne svraćaš idućih 20-tak dana na ovaj blog :-))

    a kako ti tako pametan i dobro obaviješten a nemaš pojma o 'Ghetto clubu' u kojem se ta promocija održava?
    dovoljno je reći Ghetto club i već se zna o kojem se gradu radi, drai moj narcisu

    avatar

    12.10.2007. (09:54)    -   -   -   -  

  • narcis

    ne, molji, stvar je u profesionalnosti. mislim da takav jedan informativni post mora sadržavati taj podatak- podatak o gradu. ti u svom intervjuu navodiš da želiš približiti književnost i , kako ono "običnom čovjeku" -koji ne mora znati za nazive knjižara-organizatora.

    po ovome bi se moglo zaključiti da ti je blog namijenjen onoj tisuću ljudi koja piše, koja se (ne)profesionalno bavi književnošću, ali ne i čitateljima tih istih pisaca. naklon!

    avatar

    12.10.2007. (10:36)    -   -   -   -  

  • narcis

    tisući ljudi

    avatar

    12.10.2007. (10:37)    -   -   -   -  

  • točka

    narcis, pričaš budalaštine, kad se kaže booksa svi znaju da je u pitanju zagreb (a ne samo tisuća koja piše) ,kad se kaže ghetto to je split (ghetto mije čak ni knjižni klub), bajbuk- sarajevo itd. a tamo su pisci ipak zanemariv dio publike.
    a možda ti misliš da je internet u zagrebu?
    i zašto bi uopće netko trebao biti "profesionalan" na svom blogu (ej, blogu!)- otvori ti takav jedan profesionalni, amateru, ne potura svoje neznanje kao dogmu.

    avatar

    12.10.2007. (11:02)    -   -   -   -  

  • narcis

    točka, daj molim te ostavi me na miru.

    avatar

    12.10.2007. (11:27)    -   -   -   -  

  • točka

    ok, samo nemoj plakat :).

    avatar

    12.10.2007. (12:07)    -   -   -   -  

  • pozdrav

    Bložidar je ugledni književni kritičar koji je zastupljen u mnogim hrvatskim medijima. Pa ne zovu njega valjda tamo zbog amaterizma? Treba da pazi na svoj izričaj u postovima i vjerodostojnost i potpunost informacija u istima. Zato je on i tu da pruži informacije iz književne domene na jednom mjestu, ne moramo googlati po internetu. Svakako je poželjno da su potpune.
    Ja sam inače iz Vinkovaca i ne znam gdje je club Ghetto.

    avatar

    12.10.2007. (12:10)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    raznorazne književne večeri i promocije koje se gotovo svakodnevno održavaju u Zagrebu u svojim najavama imaju navedene adrese bez naznake da se radi o Zagrebu jer se to, jelte, pretpostavlja.

    najavu Ghetto cluba bez naznake grada osobno sam shvatio kao ironičan odgovor goreopisanoj zagrebačkoj prepotenciji i prenio sam je u takvom, izvornom obliku, kakvu su je oni sastavili.

    Ghetto club je na ovome mjestu dovoljno puta bio spomenut a takva su mjesta u ovoj vukojebini od zemlje prerijetka pa bi bi barem redoviti posjetitelji ovoga bloga trebali znati njihovu lokaciju

    avatar

    12.10.2007. (12:38)    -   -   -   -  

  • pozdrav

    Knjiški lega, nisam znao ni za metropolsko sjedište Bookse dosada. Sasvim opravdano- uzimajući u obzir tvoje gore navedene razloge. Ti pompozni kaljužavi kajkavčići zbilja se bahate vjerujući da su viša bića. Inače sam strastveni knjigofil, a na tvoj blog me naveo članak u Novom Listu..

    avatar

    12.10.2007. (14:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...