Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (38)

Marketing


  • Tri Pojma

    to ti je uvijek tako! ja bih kovrče, a ti peglanu kosu :))
    glede i u svezi gena: bila sam u posjeti jednoj baki i razgovarale smo o sinu jedne moje čvrknute školske kolegice. pitala sam, kako je mali? nadam se da je u redu? baka mi kaže: ma dobar je, samo puno laže! to mu je valjda u GENIJIMA.

    avatar

    12.10.2007. (00:04)    -   -   -   -  

  • Angie

    žemsko je žemsko frčkasto ili ne. ovih dana nekoliko nas blogerica "brije" o kosi. fenomenalno valjda jesen i nedostatak sunca traži akciju i promjene. ja sam valovita ali i djelomično kovrčava, ubojita kombinacija uz kosu toliko gustu da svaki frizer ima potrebu stanjiti je do "špageta volumena". dok vi razmišljate ja sam napravila drastičan rez i nije da dramim ali nisam sretna s kose od pola leđa , paža ispod brade posljedni sam tjedan vlasnica max tri cm kose, narast će , tješim se.
    čudne smo mi biljke kovrčave bi ravnu,ravne kovrčavu jedino su ovi drastični rezovi kao moj nepopravljivi u slijedećih godinu dvije dok ponovno ne narasre.:)))

    avatar

    12.10.2007. (00:35)    -   -   -   -  

  • Gali

    Ja bi dala sve za kovrče...ali ne nikako. Kosa mi ravna užas. Čak sam jednom i minival stavila ali se za dva dana sve izravnalo :(

    avatar

    12.10.2007. (07:37)    -   -   -   -  

  • trill

    Izgleda da svi imamo svoje muke s kosom :)
    Ja imam ravnu kosu, u količinama dovoljnim za jedno 3 glave. Najmanje 3. mOja višegodišnja frizerka mi duže kosu rijedi nego šiša.
    Ujutro kad se dignem iz kreveta kosa mi strši na sve strane tako jako da se najčešće češljam s...vodom :) Ne malom količinom, onako na češalj, nego moram pljusnuti vodu na kosu da se vrati na glavu.
    Svejedno me moj mladi kolega (onaj što fućka i pjeva rano ujutro) najčešće pozdravlja s prstom uperenim na moju frizurom i pokličem: hahaha! :)))

    avatar

    12.10.2007. (08:57)    -   -   -   -  

  • more nade

    E, a ja odmah dijelim 11277 s 365 i računam godinice. Tu smo negdje. :-) Kovrče... moja kosa tako ravana! Dosadno ravna. Ajmo se mijenjati. :-)

    avatar

    12.10.2007. (10:14)    -   -   -   -  

  • OakGoblinfly

    Hellou!Evo moram se pridružiti raspravi jer sam i sama vlasnica lavlje grive sa kojom se borim ali i ponosim.Ponekad si dopustim eksperimente razvlačenja sa četkom i ravnanja ali to je samo u trenucima kad želim izgledati strašno poslovno , ozbiljno ili drugačije..Tada si izgledam kao druga osoba i svima sam super što me dodatno iskomleksira.No shvatila sam da kovrče bolje pristaju mojem temperamentu ali i mojem licu pa sam si dala truda u njezi kose.Nivein šampon za kovrče i regenerator puno pomaže(avon mi ne paše, za suplje nemam para),te neka krema(može i obična nivea za tijelo) za smanjivanje elektriciteta nakon pranja(to zna opako izgledati,no kremica je malo splasne).U jutro se češljam širokim češljom namočenim u vodu jer imam elfske čvorove i dok pijem kavu kosa se suši.Šišam se isključivo postepeno na" tri ili četri stepenice" a to oblikuje lijepe kovrče i dobro izgleda.Kišu ne voli to je neosporno.Kad kiši nosim repić,kopču ili traku.Inače i ja zaslinim kad vidim slap od duge ravne kose koja se ljulja dok hodaš,ali kaj sad i naše kovrče su super pogotovo ako smo pozitivne i dobre volje.To pomaže našoj zurki da dobro izgleda. Inače imala sam priliku uživati u ravnoj kosi jedno dvije godine kad su mi divljali hormoni u i nakon trudnoće.Nosila sam bubi frizuru i bilo je super!No kad su se ponovo pojavile kovrče preplavile su me emocije.Budi ponosna,vjerojatno si vesela ,otvorena i živahna osoba kojoj kovrče pristaju samo se moraš malo poigrati sa njima:)))))E da i dobro idu pramenovi jer ih dodatno naglase!Perem kosu svaki drugi dan i ne sušim je sa fenom,stavljam maske jer je kovrčava kosa suha pa je treba hraniti,a kremica joj vrati sjaj.I tak ak sam ti malo pomogla super!!!!!!Uzbudljivo igranje!

    avatar

    12.10.2007. (11:02)    -   -   -   -  

  • ...fix me...

    ...ajme ja bi sve dala da mi je kosa kovrcava...to mi je preslatko i prelijepo vidjeti na curi.... ravna kosa je nekako bezlicna...nije posebna...ma sva je nikakva...ali kovrce....ahhhh..... :( pozdrav...

    avatar

    12.10.2007. (11:18)    -   -   -   -  

  • daj SANJAJ

    ..ETO...IMAMO USTU FRIZURU...

    ŽIVJELE KOVRDŽE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    12.10.2007. (11:35)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Meni kosa nit je ravna niti kovrčava. ustvari s lijeve strane je kovrčava, ali s desne je ravna. Zamisli sad moju borbu svako jutro s namještanjem frizure. Na kraju obvezno završi u repu... :)))

    avatar

    12.10.2007. (11:58)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Blago tebi... koju lipu kosu imaš...i još se buniš ;-)

    avatar

    12.10.2007. (12:33)    -   -   -   -  

  • *broken hearted girl*

    joj...
    pa kao da čitam o sebi...
    isti problemi...
    ista neukrotiva kovrčava griva...
    iste reakcije prijatelja...
    totalno isto...
    mrzim svoju kosu...
    ali ja tu niš ne mogu...
    ajde nish...
    svrati i ti do mene koji put...
    komentiraj...
    KISSACH!!
    =)

    avatar

    12.10.2007. (12:44)    -   -   -   -  

  • fru fru

    I zamišljala sam te tako nekako anđelkastu;))) Mi ravnovlasi imamo kovrče envy, da, ljudska priroda...

    avatar

    12.10.2007. (16:53)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Svi želimo ono šta nemamo.... ja želin čičkavu kosu !!! :-))))
    I ja san djelila sa 365! ;-)))

    avatar

    12.10.2007. (19:41)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    I ja sam kovrčava. Obožavam svoje kovrče i nikada ih nisam ravnala. Moja divlja kosa je u skladu s mojom naravi. U mladosti sam bila prava raščupanka.... već godinama nosim kratku, kratku frizuru i tako se osjećam odlično. ;)
    Nemoj se boriti protiv svojih kovrča.... pa one su dar.

    avatar

    12.10.2007. (20:47)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Zita, je, ali znam da u mom slučaju od "peglanja" neće biti ništa. Ravna mi kosa ne pristaje i gotovo. Bakina me tvorba riječi baš nasmijala! ;-))
    @Angie, ma naravno, nije valjda zvučalo drukčije? Eto, danas sam i ja posjetila frizerku, valjda me (osim vlage u zraku) i ta namjera potaknula na pisanje o kosi. :-)
    @Gali, kad bih mogla, pooklonila bih ti malo svojih, imale bismo dovoljno i ti i ja! ;-))
    @Trill, ha, ha, ha... sad sam se ja dobro nasmijala tvom opisu situacije! ;-)))
    @More Nade, znači bilo je i računskih operacija nakon čitanja posta. ;-)) Dobro, sad znam da smo i generacijski blizu. ;-) Ravna i dosadna? Ma daaaaj... Sigurno imaš lijepu, glatku, sjajnu kosu. ;-)
    @OakGoblinfly, vidim da ti je kao nositeljici kovrča sve dobro poznato. ;-) Mogu ti reći da više ne eksperimentiram s ravnanjem. Frizerka me iz fore pita - hoćemo fenirati?! Uvijek se zezamo na račun toga jer zna da neću više ni pokušavati. :-) Imam pramenove. I češljam se širokim češljem, o, da! ;-)) Iskušavam proizvode za kovrčavu kosu. Stalno istražujem. :-)
    @Fix Me, eh, a ja uvjerena kako se s ravnom kosom uvijek može smišljati neki novi oblik frizure - razne vrste šišanja (koje se na kovrčavoj kosi ne mogu primijeniti). ;-)
    @Daj Sanjaj, osnivamo li to klub kovrčavih blogerica??? ;-)))
    @Justawoman, e, to mi stvarno zanimljivo zvuči!!! ;-))
    @Brode, hvala. ;-) Ma to se samo "bunim", onako, reda radi - kad mi padne na pamet. ;-)
    @I Was Born..., ma neeee, nemoj mrziti svoju kosu...pa ja ne mrzim svoju kosu, ovo je tek malo grintanja radi rekreacije! ;-))
    @Vadimastok, ha, anđelkastu??? ;-))) Hi, hi, to baš lijepo zvuči, hvala. Nadam se da to nije pod utjecajem fotografije uz tekst jer (osim kovrčavosti) nemamo baš sličnosti. :-)
    @Čiovka, i tebe sam zainteresirala za matematiku!? ;-))
    @Ima Jedan Svijet, gle kako postaje zanimljivo, koliko nas je kovrčavih ovdje u blogodruštvu! ;-))

    avatar

    12.10.2007. (21:31)    -   -   -   -  

  • kvadar

    a sto bi ja dala za ricanu kosu...moja ko slama,ravna i teska i nista se od nje ne da napravit:(((

    avatar

    12.10.2007. (23:25)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Kovrčava Sue !
    Kad mi je kratka - OK.
    Do ramena - valovita
    Dulja - lokne

    avatar

    12.10.2007. (23:32)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    eh:) ja sam svojom kosom vrlo zadovoljna, nekak je bedasto valovita, ak ju počešljam ravna :) tak da ono, još da ju ne vežem stalno možd bi ove mje izjave imale smisla:)))

    avatar

    13.10.2007. (00:27)    -   -   -   -  

  • viviana

    Nikad ne bih kliknula na iksić. :))) A post je super. :) odmah me sjetio moje prijateljice koja je imala istu takvu kosu kao ti. Kažem, imala, jer kada je rodila kosa joj se izravnala. Inače, ima pravo taj tvoj prijatelj koji je odmah zamijetio da nešto nije u redu. :))) S drugom frizurom, izgledom kose, bojom, i mi smo nekako drugačiji, drugi, izmijenjeni. :) Pa i kada želimo nešto promijeniti u svom životu ili u skladu s promjenama, to je već poznato, žena najčešće poseže za svojom kosom, i mijenja frizuru. :)
    p.s. nasmijala sam se ovom opisu Trill, njene kose. :)))

    avatar

    13.10.2007. (02:56)    -   -   -   -  

  • sam

    slatko..=o) he he očito ju ne bi mijenjala za ravnu. kovrče su nekako zanimljivije, životnije..:-) a ti si za tu svoju lijepu "grivu" pronašla pravu mjeru.

    avatar

    13.10.2007. (09:24)    -   -   -   -  

  • Elyca

    kovrče su opet u modi...(al to naši još ne znaju...shvatit će za 2-3 godine)
    a što se frizerki tiče...ne bi o njima (osim što sam izračunala da zarađuju 4 kn po minuti...non stop ratujem s njima...i upravo sad ih imam...vjerovala ili ne 36 ispred sebe.
    Ja sam obrnila logiku i rekla:
    Plačam frizuru 2.000 kn...a ako ne bude dobra (odnosno ako ne bude kosa izgledala prirodno tražim odštetu od 5.000 €. Vjerovala ili ne, javio se dobrovoljac koji je pristao na uvjete (a tip stvarno savršeno šiša)

    avatar

    13.10.2007. (13:30)    -   -   -   -  

  • woolf

    Ah kako dobro poznajem taj problem - NIKADA biti zadovoljna sa svojom kosom- :D
    A tek sa frizerima- ajmeeeeee. U svom životu sam od tristošezdesetšest milijuna puta što sam šišanje prepustila frizerima bila zadovoljna točno 0, 248 puta :D Svih ostalih puta sam došla doma i tutnula glavu pod vodu i kasnije oblikovala željenu formu sa škaricama za nokte :))))) Zadovoljstvo frizurom, bojom kose kao i dužinom kod mene promjenljivo je kao i vrijeme :))

    avatar

    13.10.2007. (14:07)    -   -   -   -  

  • buba mara

    sjajan post :)) obožavam kovrče :)) ja sam kao klinka bila jako kovrčava ali mi se s godinama izravnala i danas mogu imati i ravnu i kovrčavu i valovitu kosu :)) naravno da ako ju sredim da bude kovrčava nije onako lijepo kovrčava kao tvoj prirodna divlja :)) al posluži za izlazak vanka i iznenadim mnoge, pa i oni mene s riječima - "bila si na trajnoj??" :)) odogovor mi bude "nikad nisam a ni neću" :)) svejedno, obožavam i dalje kovrče :))

    avatar

    13.10.2007. (18:45)    -   -   -   -  

  • Pegaz

    Znaš kaj, da imaš ravnu kosu opet bi bila nezadovoljna, to je valjda u genima žena da su vječno s nečime nezadovoljne (mislim ne samo na sebi-već općenito sa svime). Imam ravnu i tanku kosu, mama predivnu gustu, jaku i valovitu, i kud baš pokupim kosu na staroga!!???? no dobro, ja sam se pomirila s kosom, isprobala minival jednom i nikad više, i uživam u ravnoj kosi. Jedini mi je problem što mrzim promjene frizura, tak da sam ovakva od osnovne škole. Ravna duža kosa večinom u reču i dignuta i to je to-nisam baš ujutro spremna na igru s frizurama ko što sam bila nekada... prije nego se pojavio ovaj moj mali čupavac u obitelji... Uštekana mama

    avatar

    13.10.2007. (22:51)    -   -   -   -  

  • melody

    Ne možeš ti napisati post uz koji bi trebao postojati "iksić", i klik na njega, ne zavaravaj se! Najljepši pozdrav do tebe!

    avatar

    14.10.2007. (09:42)    -   -   -   -  

učitavam...