Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Tereza

    Heej! Iscrpno i dirljivo i poticajno...Hvala, pozdravljam te i svu onu braću i sestre tamo s tobom, Bb! (Opet ja prva, nadam se da ću i među prvima do cd-a :) )

    avatar

    11.10.2007. (23:19)    -   -   -   -  

  • marina

    Draga Drina, bilo bi lijepo kada ne bi zaboravili sestre sluzbenice milosrda koje su HRVATICE a neke su vise od 25 godina tamo, te jos nekoliko HRVATA koji zive tamo. bilo bi pristojno unositi tocne podatke, jer blog se zaista cita i lijepo je znati sto se dogadja, ali isto tako spomenuti SVE HRVATE, jer su vise nego dostoji spomena. pozdrav. Marina.

    avatar

    17.10.2007. (22:58)    -   -   -   -  

  • Drina

    Draga Marina,
    hvala na komentaru, i bit ce mi drago ako se javite jos kojim komentarom s imenima i adresama ostalih Hrvata i Hrvatica u Quitu koje znate! Ja sam navela sve Hrvate za koje znam da su tu - u Quitu! Ako ih ima jos - tim bolje! Cim, cim vise, tim, tim bolje! A i sestre Sluzbenice milosrdja su mi posebno drage, jer je i s. Ljilja koja je osnovala Zdenac jedna od njih, a i sve koje sam upoznala u Splitu tijekom svojih priprema tamo, kao i posebno njihova kapela, molitve i klanjanja, ostale su mi u vrlo lijepom sjecanju! Veliki pozdrav, i javite se!

    avatar

    25.10.2007. (21:12)    -   -   -   -  

  • Drina

    Draga Marina,
    hvala sto ste mi ukazali na moju zabunu! Dodatno sam se raspitala, i saznala da je i s. Klementina bas u Quitu (ranije sam mislila da je u nekom drugom dijelu Ekvadora), pokusat cu stupiti u kontakt i s njom, i posjetiti je ako bude mogucnosti! Jos jednom hvala!
    A sasvim slucajno - otkrila sam jos jedne Hrvate ovdje - i to cini se vrlo uspjesne:
    http://www.casabarukcic.com/site.php?content=1-sobre-casa-barukcic
    O svemu cu vise pisati prvom prilikom! Pozdrav, Drina

    avatar

    29.10.2007. (19:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...