Komentari

mosor2.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • pametni zub

    Ako to možeš fućkati, imaš apsolutni sluh

    avatar

    11.10.2007. (15:08)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Ako te proganjaju zvukovi... najbolje je da se obratiš Kardinalu don Branku. On istjeruje nepoznate zvukove iz naših glava. :)))))

    p.s. Stari prdonje su muškarci... a kako se zovu žene te dobi?

    avatar

    11.10.2007. (23:03)    -   -   -   -  

  • mosor2

    @pametni zube, svaki Dalmoš možda ne nosi lančić oko vrata, ali je gotovo sigurno proklet fiks idejom kako ima sluha, a vjerojatno (ne daj ti bože takvog u društvo) i glasa.
    @Dona, imam ja još jačeg aduta: sjećaš li se one moje temice Bolje od Ripleyja? U udruzi koja je knjižicu o kojoj sam pisao izdala istaknutu ulogu igra don Anđelko Kaćunko, jedan od naših uglednih pače i cool blogera. Lik je, naravno, običan šaman, evo ti linka na članak koji govori o njegovim dometima.

    avatar

    12.10.2007. (11:16)    -   -   -   -  

  • mosor2

    P.S. @Dona, ako želiš, mogu te počastiti titulom prdare.

    avatar

    12.10.2007. (11:27)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Jednom sam upotrijebila izraz "prda" na jednom forumu. Dalmošice su me skoro rastrgale. Napadnuta sam da sam vulgarna.... i svaštanešto su mi spočitavale. Izraz prda se u mom kraju koristi za guzu..... i nijje pogrdan naziv.... već tepanje. Pa tako ja i "prdaru" ne čitam kao nešto ružno... nego mi je baš zgodno. ;)
    Kačunka sam jedno vrijeme čitala.... pa mi je pao imunitet i morala sam prestati. Mislim da sam danas dovoljno snažna... pa ću poći pročitati preporučeni članak. Hvala ti. :)

    avatar

    12.10.2007. (20:28)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Čovjek je "nadahnut". Nema tu ništa novo.... Da ga nema... trebalo bi ga izmisliti... za uveseljavanje puka....
    Nego nešto mi u njegovoj priči nije jasno... kaže:

    K tome, kršćanin koji je milošću Božjom zaštićen ne treba se ničega bojati jer Kristov milosni "oklop" na čovjeku nijedna sila paklena ne može probiti.

    a samo par rečenica prije te izjave tvrdi da je Franjo Tuđman bio žrtva magije. Znači li to da ga ne smatra kršćaninom. Zašto on nije bio zaštićen milošću Božjom? Piše li on to protiv Franje?

    avatar

    12.10.2007. (20:36)    -   -   -   -  

  • mosor2

    @Dona, nadahnute tekstove ove vrste produhovljenih ljudi ne treba čitati čitati sputan potragom za smislom, a poželjno je i osloboditi se tereta logike i zdravog razuma.

    avatar

    15.10.2007. (09:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...