Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • PatuljakjeTuzaUkrasUbitiVrtniPatuljak

    apsolutno sam za 3., a koliko znam takav program je u planu za budućnost (meni daleku-kad već završim fax), a ovo plačanje na temelju prijemnog je takvo sranje jer se uvijek na kraju uspostavi da prijemni nije mjerilo i često se oni koji sami plačaju studij više istiću od onih sa topa liste, možda djelomično zbog ambicije. u budućnosti će to biti koncipirano da određeni postotak studenata svake godine plaća studij (1.god na temelju prijemnog, a kasnije na temelju rezultata predhodne god., znači oni najlošiji će plaćati sa velikom šansom da se već iduće god. oslobode plaćanja) to je po meni ok i time će se poboljšati kvaliteta studija jer će svi studenti imati tu "materijalnu ambiciju"

    avatar

    11.10.2007. (13:37)    -   -   -   -  

  • Ivan o svijetu

    Istina da je novac jedan od glavnih faktora motivacije kod vecine studenata, ali ne mozes sve baciti na to... Uhvati problem sa svih strana... na mnogim fakultetima jednu grupu cine ljudi od 100-300 studenata koji se nabijaju u predavaonicu... profesori nemaju nikakve sanse da studentima pristupe individualno... cesto su nemotivirani za predavanje koje onda obavljaju povrsno i samo gledajuci na sat da opet sto prije nestanu... to se raspolozenje onda prenosi i na ostale studente koji vec u prvim minutama izgube volju za nastavom... Za razliku od toga, kada profesor energicno i s pravom dozom saljivosti prenosi materiju koju zna studenti odmah pokazu zanimanje (jel' tako Zvone;)

    Zato bi se prije svega trebalo skolstvo kao sistem srediti (sto je malo ispod i detaljno pojasnjeno:)... ali da se jos vratim na temu... treba uvesti placanje...zasto ne... jer bi se onda s jedne strane sredilo mnogo studenata koji su na faksu samo da imaju iksicu ili ne idu u vojsku... placanje da, ali stipendiranje onih nadarenih i najboljih isto tako

    avatar

    11.10.2007. (14:38)    -   -   -   -  

  • Liberalno

    na kraju svake godine, a po rezultatima u prethodnoj bi se trebale određivati školarine s tim da bi najbolji plaćali 1kunu. Ne razumijem zašto bi ovaj model bio problem?

    avatar

    12.10.2007. (00:02)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    @Liberalno - dobro došao u blogosferu :-))). Ako nastaviš u skladu sa svojim prvim postom, eto te još malo na mom blogroll-u :-)))

    avatar

    12.10.2007. (01:38)    -   -   -   -  

  • Javna nabava

    A jesu...

    avatar

    12.10.2007. (21:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...