Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


 • pulicer

  Eto neizravno si cuo ono sto ja trubim mjesecima. HDZ=SDP. A ovih tvojih 63 clanka koje si lijevo "posvetio" Bandicu su svi odreda -izmisljeni. I da znas ja inace novinama ne vjerujem vise od 40%. No ipak i u tom slucaju ima podosta materijala. Sto zakljuciti?
  Znaci da oni stanari sa Vrbana - lazu, a voda je sasvim OK. Tako i sve ostalo.Sad nastavi nesmetano pisati o aferama HDZ, HNS-a i drugih. One su naravno sve istinite, samo ove od SDP nisu.
  Mozda bi bilo najbolje da zbrises te clanke, jer ruse ugled lika & djela stranke & gradonacelnika.Uostalom, po cemu bi Zagreb i dobio nekog drugog, eventualno boljeg gradonacelnika, ako ovaj dobija utrku?! Vecina odlucuje.Mediokriteti i oni koji se sebi slicnome vesele.

  avatar

  11.10.2007. (10:20)    -   -   -   -  

 • Pero Panonski

  Nek uce povijest i neka pamte ime Luja XVI. :))

  avatar

  11.10.2007. (13:38)    -   -   -   -  

 • Zvonko Alač

  "...Nije trebalo dugo čekati da bi stigao odgovor Milanovića na otvoreno pismo od prije neki dan. Slučajno ili namjerno, novinari Indexa u najnovijem razgovoru s Milanovićem postavili su i pitanje pozicije Milana Bandića..." - just for the record, razgovor sa Milanovićem je vođen (i pitanja o Bandiću su mu postavljena) točno pet dana prije objave "otvorenog pisma". Intervju nije prije objavljen jer je tjedan dana bio na autorizaciji

  avatar

  11.10.2007. (16:17)    -   -   -   -  

 • CNN

  @Zvonko Alač, istina... predvidio sam uvodni dio gdje piše kada je intervju obavljen, ali svi relevantni podaci bili su poznati tada i nije se ništa značajnog dogodilo u međuvremenu da bi Milanović promijenio svoj stav za 180° ...zato je i naslov da se radi o neizravnom odgovoru... ne očekujem drukčiji odgovor... ili bolje rečeno uopće ne očekujem da ću dobiti odgovor

  avatar

  11.10.2007. (18:21)    -   -   -   -  

 • nekitamo

  Pišeš za pet, ali ubi me s tim "čak štoviše" i sličnim bravurama. Preporučujem sljedeći tekst.

  avatar

  11.10.2007. (21:14)    -   -   -   -  

 • CNN

  Zanimljiv tekst. Potrudit ću se :)

  avatar

  11.10.2007. (21:55)    -   -   -   -  

 • Mario

  Ono što možete biti sigurni je da, ako SDP pobijedi na izborima, Milan Bandić odmah leti iz stranke. Bandić je sdp-u trn u oku, međutim pošto su izbori pred vratima sdp ne želi riskirati s Bandićem da si ne poljulja sadašnju poziciju kod birača.

  avatar

  11.10.2007. (23:00)    -   -   -   -  

 • CNN

  @Mario, na osnovu čega možemo biti sigurni? Vjerovati političarima koji ne govore ono što misle?

  avatar

  11.10.2007. (23:50)    -   -   -   -  

 • Mario

  Na žalost ne možemo biti sigurni. Što je u životu sigurno? To je moje osobno mišljenje jer sam na Milanovićevoj strani i vjerujem da će tako biti. Iskreno. Vjerovao sam i Sanaderu 2003., djelovao je iskreno i odvažno najavljujući promjene u HR i njegovoj stranci, no duboko sam se razočarao. Sad vjerujem Milanoviću, ako se opet razočaram najpametnije je napustiti ovu zemlju.

  avatar

  12.10.2007. (09:06)    -   -   -   -  

 • ljubavne i druge

  Na placu, u birtiji ili u tramvaju se te kritike ne čuju.....Vox populi je na njegovoj strani, a to je ono što se broji!!!

  avatar

  12.10.2007. (09:11)    -   -   -   -  

 • Liberalno

  ZNA SE tko će skupiti pare za SDPovu kampanju, osobno ne vjerujem u transparentnost financiranja niti SDPove, a posebice HDZove kampanje.

  avatar

  12.10.2007. (21:12)    -   -   -   -  

 • co_brays

  Za početak moramo znati nekoliko stvari:

  1. Slučaj zatrovanih voda u Zagrebu nije krio Bandić, već Hrvatski Zavod za javno zdravstvo, regionalna ispostava Zagreb, koja je u rukama HDZ-a, a koji su krili ove podatke do trenutka kada će biti poznat točan datum izbora.

  2. Otkada je EPH kupio Okupiranu južnu Hrvatsku (hoću reći Slobodnu Dalmaciju) više nemamo apsolutno niti jedan javni medij u držvani a koji nije u rukama HDZ-a. Dakle, sva javna glasila u Hrvatskoj kontrolira HDZ isto kao što ga je kontrolirao od 1990. do 2000.

  3. Profesor Banac se već pokazao kao igrač tipa, tko mi plati više za njega sam. Akcija Maestro je pokrenuta samo i isključivo kako bi se EU zamazale oči i na taj način preskočile neke prepreke u pregovaranjima za članstvo u Uniji. A korupcije i dalje ima, potkradanje građana i dalje ima, najnoviji primjer dionice T-HT-a.

  avatar

  13.10.2007. (12:21)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...