Komentari

dijamantnidvorac.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • leticia

    Baš sam danas prijateljici govorila o patnjama duša u Čistilištu.Ljudi ne shvaćaju dovoljno ozbiljno kako su strašne njihove patnje,a te duše nemoćne same sebi pomoći,i kako im je naša pomoć potrebna....Mi možemo izmoliti da dođu u Nebo.Postoji četrdesetnica za duše u čistilištu.Cijelu korizmu treba ići na Sv Misu i prikazati svaku od tih Misa za duše u čistilištu.Na početku se potrebno ispovjediti i primati svaki dan Pričest.Također moliti krunicu krvi Kristove i litanije.To je divna žrtva kojom im pomažemo,jer patnje su u čističištu nezamislive....Čitala sam knjigu "Čistilište prema objavama svetaca",zaista je teško ostati indiferentan poslije te knjige na patnje duša.Treba ih se sjetiti i platiti sv Misu za njih ponekad.Molimo za trpeću Crkvu!

    avatar

    11.10.2007. (00:00)    -   -   -   -  

  • boze brani je od zla

    super ti je blog, posjeti i ti moj blog..................kiss

    avatar

    11.10.2007. (15:21)    -   -   -   -  

  • leticia

    Pogledala sam članak koji si napisa.Ok je,ali nije fra petar iz Sinja,on je iz Prugova,kao i fra Rafo.Sad je u samostanu Gospe od zdravlja u Splitu.Volila bi da spomeneš kako je krepostan život vodio fra Rafo,jer nije njegova svetost samo u njegovu mučeništvu,nego i u kreposnom životu koji je provodio od rođenja pa do svoje smrti.Hvala ti što si napisao taj članak,to je dobro.

    avatar

    11.10.2007. (23:35)    -   -   -   -  

  • mirjam

    Molimo za trpeću Crkvu !!!

    avatar

    12.10.2007. (21:56)    -   -   -   -  

  • Isuse, pomozi nam

    osobno sam se uvjerila u veliku moć zagovora duša u čistilištu. Ima jedna molitva, pobožnost, koja me je posebno dirnula, i po kojoj sam bila gotovo trenutačno uslišana, pa je od srca preporučujem svima: to je Krunica za dušu svećenika koja u čistilištu najviše trpi i koja je zaboravljena i zapuštena, a našla sam je u molitveniku "Kraljice mira, moli za nas", Međugorje, 1995. U kasnijim izdanjima toga molitvenika više je nema. Ukoliko nekog zanima, rado ću je poslati ili ispisati!

    avatar

    25.02.2008. (13:42)    -   -   -   -  

  • komentirati

    Pogledala sam članak koji si napisa.Ok je,ali nije fra petar iz Sinja,on je iz Prugova,kao i fra Rafo.Sad je u samostanu Gospe od zdravlja u Splitu.Volila bi da spomeneš kako je krepostan život vodio fra Rafo,jer nije njegova svetost samo u njegovu mučeništvu,nego i u kreposnom životu koji je provodio od rođenja pa do svoje smrti.Hvala ti što si napisao taj članak,to je dobro: super mario bros online.

    avatar

    19.10.2019. (22:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...