Komentari

traderslife.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • felix...

    Kad pišeš o medijima,iz moje sadašnje perspektive svi ti naslovi i članci su smiješni.Makar znam da je većina novina "smeće",ipak mi nije jasno da iste one koje pretendiraju biti ozbiljni dnevni listovi mogu objaviti takve nebulozne članeke čak i na naslovnicama kao npr.danas u Večernjem..makar im je prilog manager u dijelu koji se odnosi na svjetsko tržište vrlo kvalitetan.

    avatar

    10.10.2007. (23:46)    -   -   -   -  

  • Pokerom do para

    Kad se vratim nakon današnjih predavanja isprintat ću si ovaj tvoj post i probat progooglat ili wikipedirat :)) svaku riječ koja mi nije poznata i jasna.
    A vezano uz post bi dodao da slažem sa svime i nesviđaju mi se svi ljudi koji su se sad zbog HTa ili nešto prije INE sad razbahatili i dijele pamet. No ne brinem se ja s njima uopće. Ovako kako sam sam zadnjih par tjedana zagrebao u investiranje i učenje svega oko investiranja, vidim koliko tu toga zapravo ima. I meni osobno je materija skroz zabavna. I zahvalio bi ti na zadnjem odgovoru meni, super mi je što si tako ususretljiv.
    Inače odabrao sam investicijski fond i čekam da mi vrate ostale novce od HT pa da njih i ostalo stavim u fond. I e da nema ulazne naknade ;)

    avatar

    11.10.2007. (05:50)    -   -   -   -  

  • domoljubni

    ma nauka je to... zato nemam dionice.

    avatar

    11.10.2007. (10:04)    -   -   -   -  

  • Traders life

    Pokerom do para,
    na web stranici www.morningstar.com imaš link Stocks i sa ljeve strane linkove. Ideš na Learn - Stock Investing Classes. Tam su ti lekcije za Stocks i Funds (možeš si i isprintati) sa osnovnim uvodima u to područje. Ja bi počel sa Funds a onda Stocks. To ti je besplatno a poslje ti je za analizu dionica 15.00 $ mjesečno (kreditnom karticom) ak te bude interesiralo, 14 dana ti je besplatan probni period pa možeš otkazati. Ovi tečajevi su dosta jednostavno pisani i daju ti osnovno znanje o investitranju i nekim parametrima koje treba pratiti kod fondova i dionica.
    Pozdrav

    avatar

    11.10.2007. (14:46)    -   -   -   -  

  • Traders life

    Felix,
    istina, prilog manager uvjek čitam za international markets a malo i listam o domačim temama.
    Pozdrav.

    avatar

    11.10.2007. (14:49)    -   -   -   -  

  • Pokerom do para

    Stock Investing Classes - ODLIČNA STVAR! Baš tako nešto sam tražio za početak!
    Jedno veliko hvala!

    avatar

    11.10.2007. (21:46)    -   -   -   -  

  • Traders life

    Pokerom do para,
    do diplome budeš več pravi mahre za investiranje i tradeing :-)

    avatar

    12.10.2007. (17:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...