Komentari

doninsvijet.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Goga

    Bio nepotizam sebičnost i uskogrudnost ili ne,uvijek će biti prisutan u svakoj zemlji i u svakoj generaciji. Ne možete reći da vi ne bi nikoga zaposlili od svoje rodbine da dođete na neku višu poziciju,a da ne pričamo da ne bi "ugurali " svoje dijete!! Ja ne želim pomoć od nikoga da se zaposlim,osim svojim trudom i radom,ali zbog tog "ponosa" iliti budalaštine već sam 4 godine na burzi. Imam člana bliže rodbine koji je na položaju već duže vrijeme i znate kamo me "ugurao"-sezonski rad na moru i čistaćicu. Ne podcijenjujem te poslove niti ljude koji to rade,ali govorim 2 strana jezika i rasturam na kompjuteru i brzo učim alu eto moj "bratić" je smatrao da sam samo za to sposobna. Nakon svega toga,plus još sada i ja imam dijete, i vidim kako se članovi moje obitelji pate probijajući i preživljavajući kroz život VJERUJTE GLASAM ZA NEPOTIZAM. Svi to rade a oni koji ne rade su sebični,jer zašto ne ugurati nekoga od svojih ako mu time omogućuješ stabilan život. Bilo je toga i bit će još,a onaj koji kaže da to neće radit(ala Primorac)taj SERE!!!!!

    avatar

    09.12.2009. (23:47)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Ne možete reći da vi ne bi nikoga zaposlili od svoje rodbine da dođete na neku višu poziciju,a da ne pričamo da ne bi "ugurali " svoje dijete!!

    Naravno da mogu reći. Kad ne bih mogla... tada ovu temu ne bih ni napisala. Ne mogu biti protiv nekog ponašanja, ako se i sama tako ponašam.

    avatar

    16.11.2010. (22:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...