Komentari

gradskapahuljica.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Silni

    pozdrav..evo samo da izreklamiram novi forum..bip92..dodji i prikljuci nam se...tek smo ga otvorili pa smo u potrazi za clanovima...jedini forum na kojem nema glupih pravila i cenzura...javi nam se i tipkaj.. tebe nista ne kosta,a nama ce biti drago kaj imamo novog clana... link foruma ti je ovdje

    avatar

    10.10.2007. (00:23)    -   -   -   -  

  • mala_sanja

    Ja sam bila zbog svog diplomskog kod profesorice. Ona je htjela procitati dio mog diplomskog (ali samo dio, 42 stranice od cirka 130 pa Ti zavidim, sto imas tog mentora) :o) i kad mi je nakon toliko dugo vremena rekla, da joj se moj diplomski do sada svidja, ja sam imala suze u ocima. Svaki puta, kada je nesto hvalila ja sam htjela puknuti od srece. Napokon cuti neko priznanje zbog kojeg sam malo sigurnija u svoje znanje i svoj rad. Covjek to stvarno treba. A na faksu se rijetko dobije neki feedback. A meni je to zaista trebalo, jer ja ovaj diplomski rad pisem skoro godinu dana i osim jedne pauze od tri mjeseca sam ga pisala svaki dan po cijeli dan. Samo se nadam, da ce i ostatak zadovoliti te dvije profesorice, tako da ne padnem ovaj moj zadnji ispit i neka dobijem koliko toliko dobru ocjenu, da se ne razocaram.
    Nemoj biti toliko u bedu, sto mentor nije odmah imao vremena za Tvoj diplomski. Cijeni, sto imas takvu pomoc, to mnogo znaci. :o) I sa deckom ce biti sve u redu. Ako se dobro organizira, moze stici i na trening... iako to znaci da od nesto drugog mora odustati.

    avatar

    10.10.2007. (09:13)    -   -   -   -  

  • slonic

    ah kako poznata priča....niti ja ne volim osobe koje se dogovore a onda zeznu, što se tiče ovih mentora, to je već tako uobičajena stvar, uvijek štekaju i odgađaju......a dečko, ah, imam mužeka koji se isto bavio sportom, ali posao i ostale obveze su sport malo umanjile, naravno da se igrao nogomet, ali više poslije pivica i sl.....i dan danas planira teretane, planinarenja, vježbanje a ne mogu ga nagovoriti da ode samnom u šetnju u maksimir........oni bi sve, ko' mala djeca, a kada im objasniš da realno nešto ne stižu, reakcija im je također dječja.....hehehe.........blago si ga nama........šaljem ti veliki pozdrav

    avatar

    10.10.2007. (09:23)    -   -   -   -  

  • PiLePiLeNcE

    ...joj ja ne volim osobe koje se ne drže dogovora ili koje imaju naviku u zadnji tren trenova otkazati nešto....uf...
    ...moj bivši je odlično igrao nogoš i onda je odustao od toga,kao -ne da mu se-,a meni nikad nije bilo jasno zašto...treba se baviti sportom!!

    avatar

    10.10.2007. (18:34)    -   -   -   -  

  • Sanjica

    Ma totalno te kužim, nekad treba stati na loptu...glupo je da šutiš a smeta ti i to se vidi no ne želiš pokretati svađu, ali kako ga pustiš, šutiš i hiniš da ti ne smeta tako ćeš ga naviknuti pa kad zaista više ne budeš imala energije trpiti njegove nove "slobodne" aktivnosti nećeš ništa moći učiniti jer si ga navikla na drugačije. upusti se u diskusiju, u pravu si, nije klinac...nek s tobom provodi vrijeme a ne na rolama...
    Pusa draga!!!

    avatar

    10.10.2007. (21:21)    -   -   -   -  

  • assilletta

    Mislim da bi se za početak trebala pošteno napit ;)
    Nekad je bolje ne komentirat... Shvatit će on to. A ti si zato tu da s njim prolaziš krize identiteta ;)
    Neam pojma njemački... Valjda je smiješno :)
    Ciao!

    avatar

    10.10.2007. (21:21)    -   -   -   -  

  • mala_sanja

    Ja Ti zivim u Njemackoj, pa je kod nas normalno, da diplomski rad ima najmanje 100 stranica. :o)

    avatar

    10.10.2007. (23:52)    -   -   -   -  

  • Irnan - NPZ

    Potpuno te razumijem u vezi diplomskog! Ali i inače u životu je tako, kada se jako trudimo oko nečega, ulažemo u neki projekt svu svoju energiju i nadu, voljeli bismo čim prije znati rezultate svog truda. Međutim, kako to u životu obično biva, svaki smo dan u situaciji da treniramo strpljivost. Nadam se da će ti vrijeme brzo proći i da će sve biti onako kako očekuješ. :)
    U vezi dogovora - eto, ni ja nikada neću razumjeti kako netko može nešto dogovarati, a onda jednostavno to ne ispuniti. Postoje opravdane situacije, neplanirane obaveze, zdravlje ili nešto slično; međutim, spavanje definitivno ne spada u te razloge. Ljudi su već davno izumili budilicu, kako se to ne bi događalo.
    Pozdrav!

    avatar

    11.10.2007. (11:18)    -   -   -   -  

  • bojan

    tipichno profesorsko i am the one and only retard ponashanje. sasijeci to u korijenu. pozz

    avatar

    11.10.2007. (14:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...