Komentari

pipipiaf.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Majstorica s mora

    Tako mi je drago da si se vratila djevojčice...mogu te tako zvati??? Jer to i jesi sa svojih 27 i doista ima još mnogo toga što možeš prvi puta činiti. Drago mi je i da pišeš doktorat, ponekad je mučno, ali kasnije ti ipak pruži stanovito ispunjenje. Uglavnom lijepo si provela ovo vrijeme dok te nije bilo, a ono manje lijepo ionako ide u sve ono što se zove život, i to će ti se jednog dana činiti lijepim.

    avatar

    09.10.2007. (17:27)    -   -   -   -  

  • pegy

    Meni bi bilo drago čak i da sam prvi puta kod tebe. A nisam. :)) Drago mi je da te opet vidim. :) Znala sam svraćati. I sad sam skoro kliknula na x-ić, onako rutinirano. Ali krajičkom oka vidjela sam datum. :)) Ono o čemu pišeš ja zovem život. I uživanje u njemu u raznim njegovim segmentima. Tako mlada, a već doktorat? Stvarno za pohvalu. :)

    avatar

    09.10.2007. (19:51)    -   -   -   -  

  • m.

    Dobro došla! Dobre "stvari" nužno je konzumirati u malim količinama!
    Čestitkama se pridružujem, a dašak tvoga duha može osvježiti dan (noć) i obogatiti promišljanje drugoga. I - samo produži, po onom "pamtim samo dobre stvari". A ustvari, mislim da loših stvari, kao i ljudi, i nema. Ima samo manje dobrih, manje uspješnih, manje željenih ... i onih bez ovoga manje. Je li ovo laž, utopija? Pojma nemam. Možda je meni tako lakše nositi se sa svim onim što život nosi jer ipak imamo samo taj jedan život koji je u odnosu na nebo i njegove parametre vrlo kratak i zanemariv, a za nas najveći i jedini. Pa zašto ga trovati? I pokazuje se da ima istine u onoj "svako zlo za neko dobro".
    Pipi, želim ti samo dobro!

    avatar

    09.10.2007. (22:38)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    vidi, vidi... koga nam je to maca donijela :))

    avatar

    10.10.2007. (12:46)    -   -   -   -  

  • aktualije

    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Kao što ti jednom i rekoh: Zaljenje za stvarima koje smo učinili može ublaziti vrijeme. Zaljenje za onima koje nismo ucinili, neutjesno je.

    Joj, tako sam ponosna na tebe. ;)

    avatar

    21.10.2007. (10:39)    -   -   -   -  

  • rU

    s godinama se smanjuje broj stvari koje možemo po prvi puta.
    no svijet koji nas okružuje velik je, uvijek je toliko toga pod suncem što možemo - po prvi put ..

    stari smo tek kad više nemamo volje iskušati nešto novo i doživjeti nešto po prvi put ...

    avatar

    23.10.2007. (21:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...