Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • fotkam, kuham, putujem...

    prelijepo prelijepo predivno prekrasno !!! hocu tamo !!!
    a sad se, nakon pregledavanja slika, po obicaju bacam na citanje teksta :)))

    avatar

    09.10.2007. (22:55)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Tebe bi Ministarstvo turizma Makedonije trebalo placati za ovakvu reklamu!
    A Albanci, znaci mozemo i dalje pricati vicevo o njima, nema promjene kod njih.

    avatar

    09.10.2007. (23:55)    -   -   -   -  

  • tyche

    U istom postu si me provela od odobravanja, preko ushita i divljenja do zgrazanja !
    Oni kolaci su bili odmor za oci, malo sam slinila i nad opisima, onaj nakit me je odusevio, volim origigi komade i taj materijal (tako sam i ja dobro i jeftino prosla u Idar Obersteinu - ne znam jesi li vidjela post i jesi li ikad bila tamo, dade se naci krasnog nakita od poludragog kamena i kristala za malu cijenu - a meni je takav nakit najdrazi), krajolik je fantastican, a ulov outfita izvrstan! Jedino me jeza uhvatila glede price o Albaniji, grozim se divljine takve vrste ! Tipovi s kojima ste imali posla vjerovatno su reprezentativni uzorak u zemlji gdje je kriminal side djelatnost uz posao u drzavnoj sluzbi...bljak! Pavuci - usisavac je izvrsno rjesenje, a mogla si ih prvo politi votkom da ih omamis - sigurno ne bi poceli pjevati, kolegici odrzi pridiku jer je mogla donijeti neku otrovnu endemsku vrstu koja masovno ubija i da se to onda raskoti tu po Njemi i unatoc hladnijoj klimi naraste veliko kao macka usljed promjene temperature... ( ovo je najcrnji scenarij )

    avatar

    10.10.2007. (10:40)    -   -   -   -  

  • ljelja

    U Resenu sam bila na svadbi, vrlo je slikovito bilo i sasvim drukčije od naših običaja. Što se Albanije i Albanaca tiče, tada ni jedan auto, kamion ili ovca nisu prilazili jezeru cijelih mjesec dana. A pucali su na sami znak približavanja na 500 m od granice. Tako da smo svi stalno jednim okom gledali kamo je iz bunkera uperena cijev. Vidim nema pomaka. Šteta što se Prespi to događa, bilo je jedno prekrasno jezero s 10 kuća ukupno na svim obalama. Imat ćeš što pričati djeci i unucima:)))

    avatar

    10.10.2007. (13:12)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Uh ono sa profesorom-'autoritetom' je prestrašno. Prezirem pojam autoriteta , općenito prezirem činjenicu da itko ima autoritete. Jedno je nečije mišljenje poštovati, ali to strogo razdvajam od te autoritativnosti koja sugerira submisivnost onoga koji se tom autoritetu divi. Još mi je gore kada netko nekome spočitava kako to da ne poštuje autoritete, a najgore je to kada autoritet ni ne zavređuje biti poštovan, kao u ovom tvom slučaju. Na mom fakultetu također, profesori se izdaju da su neke veličine, a kada se malo zagrebe po površini te kada se saznaju poneke stvarčice o dotičnima, dođe ti da se zbljuješ nad tim njihovim glumljenjem velike gospode i, opet - autoriteta :o)) A ono za rast si mu dobro odgovorila jer titula ne znači ništa ako gledaš pred sebe ravno, poput konja, robovski naučen na razmišljanja koja nimalo nisu ekspanzivna.
    Nakit me oborio s nogu, vidjela sam par komada čija bih rado bila vlasnica, a rado bih i da mi želučić postane vlasnikom ponekih finih zalogaja koje si ti ovdje nabrojala. Palačinkama dajme prednost jer ih obožavam, a ne bih se potužila ni na ledenu kavu te na onu slatku kuglicu, iako ne kužim što ona točno jest :o)
    Slike su, po običaju, krasne, a one albanske su više komične nego krasne i, za kraj, oni pauci su doista zahtjevali hrabrost koju ja ne bih imala čak ni uz bocu votke pored sebe :o)

    avatar

    10.10.2007. (14:35)    -   -   -   -  

  • PatuljakjeTuzaUkrasUbitiVrtniPatuljak

    hej ogladnih

    avatar

    10.10.2007. (15:00)    -   -   -   -  

  • Brunx

    wow..koliko fotki, predivnih...
    lani sam bila u Ohridu i apsolutno me oduševio tako da me sad ulovila mala nostalgija nakon ovog posta....
    pogledat ću i Prvi dio

    avatar

    11.10.2007. (11:13)    -   -   -   -  

  • Azriel

    Draga JJA hvala na preporuci u postu :)! Već tražim najbliži put do Ohrida, proučavam karte i turističke agencije, a dragi još ni ne zna gdje ćemo na odmor ;o)
    Kao i uvijek, jako si se potrudila za nas i sve lijepo opisala!
    Dogodovštine s Albancima - uh, šta reći, dobro da su vam uzeli samo lovu, mogli su vas i napasti, uzeti auto i tko zna što još!
    Kolači, hrana, nakit, a tek sniženja... Bože, pa zar smo mi žene baš tako slične !? ;o)
    Lijep pozdrav!

    avatar

    11.10.2007. (11:53)    -   -   -   -  

  • tyche

    Upload clipa ( filmica )

    Kad napravis daklem clip putem kamere ili mobitela, moras imati kabl ili bezicnu konekciju s racunalom kako bi taj clip prebacila na nj. Nakon toga se ako vec nisi registriras na YOU TUBE sto ti je bespla.
    Kad se ulogiras, ( servis je pametan, pa ces vjerovatno dobiti sve na njemackom jer ti je IP adresa s koje se javljas - ja sam svoje opcije podesila na engleski ) odes na UPLOAD sekciju koja ti je gore s desna i polako popunis sva polja, browsas clip koji si vec prebacila na racunalo i po zavrstetku postupka dobijes
    url koji te vodi do stranice linkom i izgleda ovako primjerice
    "http://www.youtube.com/watch?v=qoVvWqqjVqY"
    ili EMBED code koji mozes direktno kopirati u editor bloga i dobiti snimak, gdje ti velicine primjerice 425 i 350 predstavljaju velicinu clipa, pa ako ti je prevelik, onda to mozes izmijeniti na manje, naravno obje velicine za odreden postotak - i ondak mi gledamo :)

    avatar

    11.10.2007. (12:21)    -   -   -   -  

  • jja

    Hvala na uputstvu :-). Video uradak je jos naravno u foticu ali budem pri slobodnom vremenu procackala!

    avatar

    11.10.2007. (14:57)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Nisi ti kriva za komentare, nešto večeras općenito šteka na blogu i kad ja komentiram druge. Uglavnom, pobrisala sam i ostavila samo onaj prvi :o)

    avatar

    11.10.2007. (21:43)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    bas mi je zanimljivo bilo citati putopis o Makedoniji jer nisam nikad bila tamo. Stoga thanks na novim vidicima :) A Albanija ocito jos strasno zaostaje. Ovo sa prelaskom granice i cestama me podsjetilo na moje (poslovno) putovanje autom od HR do Ukrajine preko Madjarske. Tako smo se i mi osjecali pri prelasku madjarsko-ukrajinske granice kad se odjednom nadjosmo u twilight zone, bez oznaka na cesti punoj rupa sa tek ponedje tragovima betona!!! Ili promatni znak zabijen u rupcagu nasred ceste!!!!!!!???????? ciaos draga (tjesi se da i ovdje vec danima pada kisa fuuuuuj) :)))))))

    avatar

    12.10.2007. (00:22)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    konacno sam uspjela procitati sve. ostala sam uzasnuta ovim granicarima iako niti nasi nisu bili bolji prije 10-15 godina. policajci isti. cim imas stranu registraciju, odmah si bio putujuci novcanik. ne zaboravljam niti cijene karata za trajekt, razlicitu za domace i strance. inace, na ulazu u marinu dalmacijii dragog security poslao u p.m....stranac je i kod nas bio dugo dobrodosao samo u vidu debelog novcanika.
    zgrozio me i onaj "autoritet" koji je trebao advokata umjesto da, ako je doista mudar covjek, progovori i sam i po mogucnosti usutka tu zenu. ovako se, po meni, samo osramotio i to mu je ionako bilo poprilicno jasno...
    tvojim fotkama sam odusevljena, kolaci me podsjecaju da bih morala smrsavit :)))) salata sopska san snova, mogla bih ju jesti tri put dnevno :)))
    ps da li si uspjela naci film ??ß

    avatar

    16.10.2007. (16:08)    -   -   -   -  

  • slaven178

    tuzna moja Makedonija danas...i ja sa njom

    avatar

    16.10.2007. (17:48)    -   -   -   -  

  • jja

    Lipa mare - skroz iskreno nisam ni trazila. Imali smo male goste kod nas tri dana, a sad radim do kraja tjedna po 10 sati na dan da nadoknadim te i jos neke druge dane. Jedva nesto stignem, a kad imam malo vremena dolaze nam dragi ljudi svaki dan netko...ali nisam film zaboravila.

    avatar

    17.10.2007. (09:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...