Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • kanuny

  Pozdrav, pogledaj malo na pravo(m) u glavu i moj zahtjev za obustavu još jedne prijevare, odnosno financijski inžinjering u režiji institucija sustava.

  avatar

  06.10.2007. (15:02)    -   -   -   -  

 • lolina

  da , ono što je za prag , varšavu i ostale istočnjake napredak i izgradnja za nas hrvate je razaranje. zbog toga se u zagrebu gradilo samo kada je bilo nametnuto ili silom prilika. bio bandić ili netko treći bajtice idu van ,a dolaze nove građevine. to je tako.
  naravno da treba imati sluha za struku ,a ona je zakazala, dakle inženjeri , arhitekti itd.
  nadam se da će se realizirati ideja da se grad spusti na savu. sam pogled na grad odmaknut od rijeke govori puno o narodu koji tu živi. vremena se mijenjaju ,a ljudi ne.

  avatar

  06.10.2007. (23:21)    -   -   -   -  

 • CNN

  @pravo(m) u glavu, pogledao sam te stranice, ali moram konstatirati da je to sada poprilično zakašnjela inicijativa jer se s njom trebalo krenuti još prilikom prve faze privatizacije, a i koliko znam odgovor na argument da su vlasnici telefonskih priključaka ujedno i vlasnici dijela HT-a je da su pretplatnici plaćali manju pretplatu i da im je na taj način vraćen novac.

  Danas mislim da ni jedan sud neće donjeti odluku o poništenju privatizacije jer je sve otišlo predaleko, dionice su na tržištu i nitko ne želi ugrožavati sadašnje stanje financijskog tržišta.

  avatar

  07.10.2007. (15:36)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...