Komentari

lopticaskocica.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • felix...

    Nitko nije zaradio dok ne proda dionice.Dosta mi je svaki dan slušati iste bedastoće.Već sutra cijena može drastično pasti,recimo uslijed potresa na globalnom financijskom tržištu...,a 90 % njih još nije dobilo brojeve...a 50% ostalih njih i ne zna kaj bu s njima.

    avatar

    07.10.2007. (01:24)    -   -   -   -  

  • neva

    felixe ne seri,blago receno.

    avatar

    21.10.2007. (21:31)    -   -   -   -  

  • felix...

    Nemaš ti pojma neva.Sutra cijena može pasti,a puno ljudi koji hoće prodati ne mogu radi gužve.Uostalom tvoja usijana glava-tvoj problem ,blago rečeno...
    Samo mogu reći da svi vi papci koji ste kupili dionice,a pojma nemate o ničemu imate veliku sreću kaj su izbori pa je vlada namjerno išla ispod cijene.Inače bi svi popušili,a i bilo bi bolje tako da se naučite pameti i da shvatite da niste najpametniji,te da nemate pojma.
    Puna mi je kapa svih onih debilnih intervjua papaka po medijima koji su počeli brijati o investiranju,dugoročnim ulaganjima,a da blage veze naemaju,osim kaj misle ak im se posrećilo da znaju nekaj.Sve je to masa i biti će opelješena kad tad jer će se u svojoj "usijanosti" i pameti odvažiti na kupnju drugih i novih,dok ne tresnu i razbiju se.Pitanje vremena samo:)

    avatar

    25.10.2007. (13:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...