Ponekad si mislim da bi mene trebali placati zato sto to sve slusam...ali eto....jednom sam bas bila zlocesta i rekla nakon prezentacije da nista ama bas nista nisam razumijela. Da bi mi lik, sav jadan odgovorio da ne razumije ni on, ali d aje ta tema bila zadana pa ju je on "obradio". LOL
05.10.2007. (23:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gdje se to pravi prezentacija uz janjetinu i crno vino ?? E tu bi i ja dosao rado. To je bolje od simpozija i strucnih predavanja na bilo koju temu :) Vidim ja nije tebi ni tako lose :)) E, da , sad mi pade na pamet jedna prezentacija ali kulinarska :))) Prije nekoliko godina zamoli nas jedna poznanica iz Dubrovnika koja vec dugo zivi u njemackoj i bavi se sa AMC posudjem, da napravi prezentaciju kod nas. ma naravno da smo odmah pristali samo pod nasim uvjetima. Nismo htjeli da se prave jela propisana sa AMC nego po nasem izboru., Htjeli smo probati sarmu, janjetinu i rizoto sa lignjama kad je vec dalmatinka tu. Zena se uplasila za sarmu koju nikada nije pravila tako pa pozvala kolegicu koja je glavna za cijeli Bayern. Cak su i centralu zvali da provjere vrijeme i nacin spremanja. Rekli su da se sarma kuha oko 12 min. Na prezentaciju je dosla osobno i gospodja "glavna" Mi spremili sve a bilo malo vece drustvo na prezentaciji i dok su one napravile lignje i rizoto, pa neke njihove probe, sarma je bila gotova kao i janjetina. Gosti se poklopili po sarmi kao da to nikada nisu jeli a Njemica koja je bila u gostima zamolila nas da i kuci ponese malo :)) Od danas i mi pravimo sarmu 12 min u bilo kojem expres loncu, ali obavezno sa suhim mesom. :))) Obozavam prezentacije sa mesom i vinom :)))))
06.10.2007. (15:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
evo , oridružujem se Kengiju...i ja bih u crnjaka i janjetinu mogla i gluposti otrpiti..., sad sam se sjetila da sam juče u kasliću dobila pozivnicu na večeru......i naravno, prezentaciju tamo nečega...nije baš znanstveni skup, ali ljudi nude klopu...uh, izgorje mi šmarn, odoh....
06.10.2007. (18:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U.J.
Kak prođu draga moja? Prek poznanstva i veze...
05.10.2007. (20:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jja
Ponekad si mislim da bi mene trebali placati zato sto to sve slusam...ali eto....jednom sam bas bila zlocesta i rekla nakon prezentacije da nista ama bas nista nisam razumijela. Da bi mi lik, sav jadan odgovorio da ne razumije ni on, ali d aje ta tema bila zadana pa ju je on "obradio". LOL
05.10.2007. (23:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kenguur
Gdje se to pravi prezentacija uz janjetinu i crno vino ??
E tu bi i ja dosao rado. To je bolje od simpozija i strucnih predavanja na bilo koju temu :)
Vidim ja nije tebi ni tako lose :))
E, da , sad mi pade na pamet jedna prezentacija ali kulinarska :)))
Prije nekoliko godina zamoli nas jedna poznanica iz Dubrovnika koja vec dugo
zivi u njemackoj i bavi se sa AMC posudjem, da napravi prezentaciju kod nas.
ma naravno da smo odmah pristali samo pod nasim uvjetima.
Nismo htjeli da se prave jela propisana sa AMC nego po nasem izboru.,
Htjeli smo probati sarmu, janjetinu i rizoto sa lignjama kad je vec dalmatinka tu.
Zena se uplasila za sarmu koju nikada nije pravila tako pa pozvala kolegicu
koja je glavna za cijeli Bayern.
Cak su i centralu zvali da provjere vrijeme i nacin spremanja.
Rekli su da se sarma kuha oko 12 min. Na prezentaciju je dosla osobno i gospodja "glavna"
Mi spremili sve a bilo malo vece drustvo na prezentaciji i dok su one napravile lignje i rizoto,
pa neke njihove probe, sarma je bila gotova kao i janjetina.
Gosti se poklopili po sarmi kao da to nikada nisu jeli a Njemica koja je bila u gostima
zamolila nas da i kuci ponese malo :))
Od danas i mi pravimo sarmu 12 min u bilo kojem expres loncu, ali obavezno sa suhim mesom. :)))
Obozavam prezentacije sa mesom i vinom :)))))
06.10.2007. (15:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Irida
evo , oridružujem se Kengiju...i ja bih u crnjaka i janjetinu mogla i gluposti otrpiti..., sad sam se sjetila da sam juče u kasliću dobila pozivnicu na večeru......i naravno, prezentaciju tamo nečega...nije baš znanstveni skup, ali ljudi nude klopu...uh, izgorje mi šmarn, odoh....
06.10.2007. (18:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ljelja
In vino veritas!
06.10.2007. (19:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
moja brnjica
Je,zabavno ti je-kažem ja zelena od zavisti;)
07.10.2007. (11:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MENTINA
pridruzujem se cestitkama cak i na nevidjeno hahaha pa valjda ljudi znaju zasto su cestitali pa makar i nakon hektolitara crnjaka hahaha
07.10.2007. (13:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...