Komentari

malablesava.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • nobody's fool..

    ugl jedna mi je osoba davno prije rekla da ne gubim vrijeme osmisljajuci ciljeve, nego ih ostvarujuci.. nemoj razmisljati toliko o njima.. ponekad je onaj najjednostavniji i najbolji.. npr jedna tvoja prijateljica je rekla da joj je cilj srediti sobu, ta ista osoba je to planirala obaviti pa neka 2 mjeseca, i sada protekla 3 tjedna stoji i uzdise nad unistenom sobom koju da dodamo jos nije sredila :) nemoj biti kao ona :) ti ostvari svoje.. zasto? jer mozes..zasto? jer si faca? zasto? jer imas ljudove koji ce ti pomoci u tome? makar to zahtjevalo kupnju karte do kastela i provodenje citavog dana trazeci prave kastele..

    avatar

    05.10.2007. (19:21)    -   -   -   -  

  • Neshvacena_dusa

    Pocela si opet pisati :)

    avatar

    07.10.2007. (23:40)    -   -   -   -  

  • emp

    Nije problem naci vazan cilj, ne trebas daleko trazit, samo trebas pozorno trazit. Ako uzmes malo vremena i posvetis ga svojoj okolini bez da zuris za nekim drugim stvarima, ako se koncentriras na situaciju oko sebe, ako se samo na jedan dan smjestis cisto objektivno kao obican promatrac svog svijeta uz sve pozitivne i negativne komentare na njega, nasla bi ti puno vaznih ciljeva koje si odavno trebala rjesavat jednog po jednog, ovako se samo skupljaju s godinama. Kad bi jedan dan u tjednu ili cak mjesecu posvetila rjesavanju sivih i nejasnih situacija, rjesavanju nagomilanih problema i posvetila se da shvatis zbog cega si nezadovoljna sa nekim stvarima i to promijenis puno bi napravila. Meni se cini da se sa svakom novom stvari u koju se upustin samo ogranicin sebe, tako da san odlucia polako se rjesavat svega sta mi u zivotu ne triba. Meni se cini da mi nemamo vrimena za male ciljeve, u stilu posta, lijepa gesta ali nepotrebna, napravi nesto vece, bolje za sebe, postavi si za cilj da napokon sredis vaznije stvari, pocni od odnosa sa familijon? Poslije se prebaci na prijatelje? Ako mislis da je to nemoguce znaci da si vec odustala...sve je moguce.
    Ugl, vidia san ti niki u zgu, mislin da me se ne sica, mada je rekla da se sica... drago mi je sta si pocela pisat i prestani se bavit glupostima nego sredi malo stvari oko sebe, za pocetak objavi barem dio price o gubljenju u gradu :)

    avatar

    10.10.2007. (21:17)    -   -   -   -  

  • cura kojoj ne ide...

    joj......opet pišeš...napokon.......evo ja se javljam......pusa

    avatar

    12.10.2007. (22:26)    -   -   -   -  

  • pyriel

    heey i ja bi maraton disneya :)))))))))))))
    Bi bi bi, baš bi!!
    I drago mi ej da ponovno pišeš :)
    Veliki pozdrav (pod pretpostavkom da znaš tko sam)

    avatar

    06.01.2008. (14:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...