Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • kawasakiboy

    DOBRI POSTOVI, POGLEDAJ MOJ BLOG, SVIDIT ĆE TI SE

    avatar

    05.10.2007. (21:11)    -   -   -   -  

  • boks

    Sanjinu je dosadilo da ga zajebavaju i guraju u kategoriju do 75, a Bornu Kataliniča zagrebački lobi i naši dragi sudci drže do 69. Sjetimo se da je na Areni kupu ove godine Borna izgubio prekidom(ko) u prvoj rundi od Silamu Hanata iz Kine a Sanjin je u finalu tukao Hanata 22:20. Hanat je inače među prva tri boksača u svijetu. Mečevi između Sanjina i Borne na čudan način završavaju 1 ili 2 poena za Bornu naročito zadnji izborni u dvorani BK Pula koji su sudili boksački reprezentativci. Razlika 1 poen za Bornu. Izgleda da Sanjin treba Bornu "prebit "da bi pobjedio 1 poen razlike.Trenutno se Sanjin sprema za prvenstvo Hrvatske u boksu u Puli a odmah zatim svjetsko u Full-contactu u Portugalu. Ne brinite se sve će ih pomest i u Puli i u Combriji. "Uvijek sam smatrao da sa fer-tehničkom borbom mogu pobjedit Bornu, prijatelja iz repke, Borna je O.K ali ga moram istuči zbog svih drugih koji to nisu, u Puli na P.H nema više prijatelja ! " - Sanjin u Češkoj na zadnjem turniru. Vidimo se u 11 mjesecu u Puli na boksačkom prvenstvu Hrvatske. Baš nas zanima koje če mjesto osvojiti Hanat u Chichagu ? Kakva će onda biti "opravdanja" ?

    avatar

    06.10.2007. (22:47)    -   -   -   -  

  • boks

    Još nešto ; pa zar nije trenutno naš najbolji boksač Šivolja potekao iz kick-boxinga ? Pa za njim Vrgoč i Tomasović. Ne vole nas u boks savezu , al jebote al nas ima !!!

    avatar

    06.10.2007. (23:03)    -   -   -   -  

  • ivy

    dečko ne znam koliko imaš godina,ali to samohvalisanje sve govori o tebi. borna i njegov brat su savršeni borci i pravi profesionalci-tj.savršeni dečki pa zato i idu u chicago .a gdje si tu ti?daj se malo zapitaj savršeni dečko.pokri se ušesima i zaveži više jer si već svima dojadio i bori se kao pravi borac a ne da non stop kenjaŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    15.10.2007. (21:33)    -   -   -   -  

  • boks

    Borna izgubio prekidom, ništa od Pekinga a Hanat Silamu iz Kine danas u polufinalu svjetskog prvenstva. Da se upitamo ; Zašto Sanjin Pol Vrgoč, koji je tukao Hanata u Svibnju ove godine nije Chichagu ? Nisam li bio u pravu sa člankom kojeg sam napisao 6.10 2007 na vašem blogu ? Žalosno je da u boksu danas pobjeđuje politika a ne bolji boksač. Nema veze, Sanjin ide dalje i stići če dalje od svih onih kojima trebaju "veze" da bi pobjedili. Vani na takmičenjima nema "lobiranja", pobjeđuje bolji. Ivy , za tvoj komentar što reći ? Stani pored slona i pokrij se slonovskim ušesima majmune !

    avatar

    02.11.2007. (09:32)    -   -   -   -  

  • boks

    Izgubio Hanat u polufinalu od Tailanđanina Boonjumnonga 23:20, Hanat je inače Kazakstanac kupljen od kineza. Interensantna je činjenica da su kinezi kupili i ruske i kazakstanske trenere da se spreme za svoju olimpijadu u Pekingu. Toliko od "boksa", u buduće se javljam pod imenom ....

    avatar

    03.11.2007. (08:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...