Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • hans

    To je samo dokaz da se u našim Klubovima jako kvalitetno radi.

    Još jednom bravo dečki, bravo cure, bravo treneri !!!!!!

    avatar

    04.10.2007. (22:58)    -   -   -   -  

  • uh, jebote što nas ima...

    Uh, jebote što nas ima...
    @hans
    Bravo majstore, još da Savez kvalitetno prati te iste dečke i cure .... gdje bi nam bio kraj. Čuo sam da su u Bg bili ostavljeni ko kuje i da su se sami morali snalaziti na putu od hotela do dvorane. Baš me zanima da li je i vodstvo Saveza isto bilo u toj situaciji ili su se za sebe pobrinuli.

    avatar

    04.10.2007. (23:03)    -   -   -   -  

  • Lot333

    @uh, jebote što nas ima...
    Je, je dragi moj komentatoru, eno ih još neki bauljaju po bespućima tišine beogradskih ulica, sve uplakani i ražalovani. Nitko ih ne voli, ah, svi su ih ostavili, joj, sami, oh. A na nejakim prsima gdje su eto, skoro do jučer s ponosom, a već danas sa strahom nosili šahovnicu, sada bolno osjećaju prijekorne poglede onijeh Srba. Onih koji pričaju bez govora, koji čuju bez slušanja. A oni sami, u svojoj bolnoj tišini prebiru sjećanja nekih prošlih dana kada je zvižduk dvorane kojeg su čuli bio poticaj, a sada je zvižduk kojeg ne čuju prijeteće upozorenje. Korak po korak, uz šušteće žuto lišće jesenje promišljaju u svojoj tišini:

    "Fools" said I, "You do not know silence like a cancer grows.
    Hear my words that I might teach you, take my arms that I might reach you."
    But my words like silent raindrops fell, and echoed In the wells of silence

    And the people bowed and prayed to the neon god they made.
    And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming.
    And the sign said, "The words of the prophets are written on the subway walls and tenement halls."
    And whisper'd in the sounds of silence.

    "Anyway the wind blow".

    avatar

    05.10.2007. (07:43)    -   -   -   -  

  • koogla

    bravo lot pa ti si pjesnička duša....
    [još da nije copy/paste]

    avatar

    05.10.2007. (15:42)    -   -   -   -  

  • uh, jebote što nas ima...

    uh,jebote što nas ima ...
    Možeš ti cijenjeni lote pjevati koliko te volja ali činice su činjenice. A činjenica je da je autobus dovezo repku u Bg i otišo. Činjenica je da su borci i ostali ( čitaj treneri ) od dvorane do hotela i natrag putovali kako koji mili moji. Činjenica je da su neki ( čitaj predsjednik ) nakon prvenstva odjurili kući službenim autom i da je već davno bio kod kuće kad su ostali ( čitaj borci i treneri ) tek krenuli iz Bg .
    Prema tome : Uzalud Vam trud svirači ( i pjevači ) !!!!!!!

    avatar

    05.10.2007. (19:11)    -   -   -   -  

  • Lot333

    @uh, jebote što nas ima...
    Zanimljiv si ti neki komentator. Pored svega uspjeha reprezentacije, 2 zlata, 7 srebra i 4 bronce, ti ni jednom rječju u svojim komentarima nisi čestitao borcima i njihovim trenerima. Ne, to izgleda mi tebe ne zanima, ispada da tebe zanima samo kritizirati. Iz svega izvući nepravilno, naglasiti greške, prikazati nešto u znatno lošijem svjetlu nego što to stvarno jeste. Ali, to je tvoje pravo. A meni je žao što svu tu negativnost nosiš u sebi, i vjerojatno se osjećaš loše. Ajde pročitaj još jednom post "Uh, jebote al smo negativni", razmisli. Naravo, to nikako nije moj poziv tebi da negativnosti koje uočiš u radu saveza ne izneseš, ne ukažeš na njih. Katkad je stvarno potrebno da netko s nekakve distance kritički ocijeni što se događa. Kažem kritički, ali ne kritizerski, Svatko pametan će svaku primjedbu uzeti u obzir i postaviti se prema njoj kako ona ili onaj koji je iznosi - zaslužuje. Ja, kao autor bloga više ne želim zloupotrebljavati svoju poziciju pa polemizirati s tobom. Da, odgovarati ću na pitanja, dati pojašnjenja, a ocjene nečijeg sudjelovanja u komentarima ovoga bloga prepuštam drugim čitateljima i posjetiteljima. Tom ogromnom broju ljudi koji su, eto skoro 130 tisuća puta kliknuli an ovu adresu, potražili i dobili informaciju. Eto.
    PS - cijenim ono tvoje "cijenjeni Lote"

    avatar

    05.10.2007. (21:01)    -   -   -   -  

  • uh, jebote što nas ima...

    uh, jebote što nas ima ...
    @lot333
    Ovo cijenjeni je rečeno iz dna duše. Stvarno cijenim tvoj trud da kickboxing koji vjerovatno voliš jednako kao i ja digneš na jednu višu razinu. Da to nije tako ne bih svaki dan ( po nekoliko puta ) otvarao tvoj blog i doslovce gutao sve što si na njemu iznio.

    Žao mi je jednino što iz svakog mog komentara vidiš krititerstvo a ne nešto o čemu ostali ili ne žele ili ne mogu govoriti. Također mi je žao što te vjerovatno nikada neću imati prilike upoznati, pa oči u oči porazgovarati o svim nepravilnostima i pogreškama kojih, ako si imalo pošten , ima u HKBS-a. Ovako mogu samo na ovaj način upozoravati , ne kritizirati, jer čuo sam svakojakih stvari ovih dana. Naravno da ne mogu , možda ni ne želim , vjerovati u sve te glasine. Kažeš da se vjerovatno osjećam loše. Tu imaš pravo : stvarno se osjećam loše kada čujem neke stvari koje se ovih dana mogu čuti o radu u našem Savezu.

    Narvano da sam i ja kao i mnogi koji vole ovaj sport izuzetno ponosan na uspjehe naših boraca i dao bih ne znam što da sam imao prilike biti u Bg kada je zasvirala Lijepa naša. I sada kada ovo pišem pokušavajući se opravdati za nešto za što opravdanje nije potrebno , trnci prolaze mojim kostima od same pomisli na uspjeh koji su naši borci napravili u Bg. Njima i njihovim trenerima kapa dolje, ali ne mogu prešutjeti činjenicu da se je Savez u određenim trenucima prema njima ponio kao da nisu njegova djeca. Ima dosta žući u komentarima koje čujem ovih dana.

    Prikazati nešto u lošem svjetlu je vrlo lako, prikazati nešto upravo onako kako je bilo je mnogo teže. Oslušni malo bilo koje ovoh dana bije u našem Savezu pa ćeš možda i ti čuti nešto što ti se kao ni meni neće svidjeti, nešto što će na svu hvalu i ponos zbog velikog uspjeha ipak baciti i malo sjene.

    Ovih 130 000 ( među kojima sam ja jedan od stalnih ) posjetilaca tvog bloga samo su dokaz da radiš nešto što je Savez odavno trebao napraviti putem službene web stranice i ako se malo vratiš u prošlost i prelistaš sve te divne postove i komentare , vidjeti ćeš da nisam ja jedini koji upozorava ( ne kritizira ) i skreće pažnju na pogreške i krive korake.

    Biti će mi žao ako na ovom divnom blogu više ne budem imao prilike polemizirati s tobom.

    Ponavljam : LAKO JE BITI KRITAČAN, MNOGO TEŽE JE BITI ISKREN.

    avatar

    05.10.2007. (21:55)    -   -   -   -  

  • ante

    Dragi naš lote,
    jako cijenim tvoj trud uložen kroz ovaj blog, da jedan mali i zapostavljeni sport, a ipak svima nama drag, prikažeš na sebi svojstven način, u najboljem svijetlu. U tome imaš i puno uspjeha. Ali nemoj molim te braniti nešto što se obraniti nemože, jer na taj način blamiraš sebe. Pokvariti ćeš dobru sliku o sebi u očima nas redovitih čitatelja tvoga bloga. Sam si u najavi Beograda prezentirao popis gdje je gospodin, spominjan ovdje kao službeni fotograf, istaknut kao voditelj reprezentacije. Isti taj voditelj sa reprezentacijom nije niti doputovao niti otputovao, a niti se trudio putovati zajedno sa njom barem u istoj koloni vozila. Nažalost za njega u autobusu nije bilo mjesta iz njemu jasnih razloga. Tu gorčinu ne može isprati niti jedan tvoj slatkorječivi komentar. Ne glumi odvjetnika dotičnog gospodina. A njega pusti da radi svoj posao, onaj koji najbolje zna. Fotografiranje.
    Hvala mu na fotografijama. Odlično je obavio svoj posao.

    avatar

    06.10.2007. (08:39)    -   -   -   -  

  • anonimac

    PUNO HVALOSPJEVA, PREMALO REALNOSTI...K1, PO MENI, SKROZ PODBACIO......

    avatar

    08.10.2007. (17:17)    -   -   -   -  

  • hans

    @anonimac

    Prvo : K-1 nije podbacio, već je realonost takva : mnogi borci su radije radili low zbog kategorizacije , a moraš priznati da ni 60.000 kn nagrade za prvo mjesto nije za odbaciti.

    Drugo : ovo što piše lot nisu hvalospjevi već prenošenje nečeg što se dogodilo, naravno iz njegovog kuta. Možda je on preveliki zaljubljenik u kbk pa jednostavno ne zna pisati drugačije. Istina je da ponekad zna braniti i ono što ne bi trebao.

    Treće : uspjeh naše reprezentacije je strašan. Ako pogledaš tko je sve sudjelovao sve će ti biti jasno.

    avatar

    08.10.2007. (19:01)    -   -   -   -  

  • Lot333

    @ Hans
    Hvala na tvom viđenju i na razumijevanju onoga što radim.

    @ Anonimac
    "Puno hvalospjeva", kažeš - u neku ruku i točno jer ovakav sportski rezultat na nekom svjetskom prvenstvu zaslužuje hvalospjeve, čak i puno hvalospjeva, mada ih ja nisam pisao, već sam, kako ti i Hans kaže, prenosio informacije. A s druge strane - koji to drugi sport u Hrvatskoj postiže takve rezultate? Ajde nam ukaži, pa da se ugledamo na njega.

    Pozdrav

    avatar

    09.10.2007. (00:15)    -   -   -   -  

  • anonimac

    U kojem to sportu ima toliko medalja za podijeliti...u K-1, po tvom popisu, preko 70....

    avatar

    11.10.2007. (09:24)    -   -   -   -  

  • Lot333

    @ anonimac
    Kickboxing ima 7 disciplina - ako govorimo o seniorima, onda treba reći da oni se natječu u sljedećim kategorijama
    - semi contact: 9 m i 7 ž = 16 natjecateljskih kategorija
    - light contact: 9 m i 7 ž = 16 natjecateljskih kategorija
    - full contact: 12 m i 7 ž = 19 natjecateljskih kategorija
    - low kick: 12 m i 7 ž = 19 natjecateljskih kategorija
    - K1 Style: 12 m i 7 ž = 19 natjecateljskih kategorija
    - glazbene forme: 4 m i 4 ž = 8 natjecateljskih kategorija
    - aero kickboxing: 4 m i 4 ž = 8 natjecateljskih kategorija
    To su sve natjecateljske kategorije za kickboxing - ukupno 105. Teoretski je moguće da Hrvatska osvoji svake druge godine 105 zlatnih medalja.

    Na ovom, prvom dijelu Svjetskog prvenstva u Beogradu bilo je ukupno 54 natjecateljskih kategorija.

    Što se ostalih borilačkih sportova tiče, i tamo je podjela po kilaži, odnosno težinskim skupinama, ali većina borilačkih sportova ima jednu ili dvije discipline:
    - karate ima 8 disciplina, a ukupno 17 natjecateljskih kategorija u seniorskoj konkurenciji
    - boks ima samo jednu disciplinu i 10 muških težinskih skupina - ukupno 10
    - hrvanje ima 2 discipline u kojima se natječu i po 7 težinskih skupina - ukupno 14
    ali, pogledati treba malo i druge sportove:
    - plivanje ima 50 natjecateljskih kategorija (samo u velikim bazenima) a skoro toliko i u malim bazenima
    - streljaštvo (koje se također uvrštava u borilački sport) ima 51 disciplinu
    - atletika - e to je kraljica sportova, nju ne treba zalud spominjati.

    I nije važno koliko ima disciplina. Važno je da je ostvaren neki pojedinačni rezultat koji je izboren, ostvaren u borbi, direktnom srazu s protivnikom koji udara (kažu neki i to s namjerom). Važno je da je ostvareno puno pojedinačnih rezultata. Svjetski prvak je svjetski prvak i to treba cijeniti. Bez obzira bilo 100, 10 ili jedna disciplina. Važno je da je takav pojedinačni rezultat ostvaren u brojnoj i jakoj konkurenciji.

    avatar

    12.10.2007. (00:19)    -   -   -   -  

  • fighterica

    rusi opet najbolji....i ne cudim se kad ih ima ko zrna pijeska na plazi...al sad cemo mi u portugalu na juniorskom rusit konkurenciju...

    avatar

    14.10.2007. (15:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...