Komentari

deprimiran.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Stj.

    Ništa nije bilo uzalud.Možda ce tvoja terapija trajati dulje nego sto bi ti zelio, . Odi doktoru !

    avatar

    04.10.2007. (13:25)    -   -   -   -  

  • život

    Nemoj se toliko baviti sa svojim raspoloženjima i osjećajima. Oni nisu uvijek realni. Kad si "normalan" napravi odluke i onda ih se pridržavaj i u ovakvim mraačnim negativnim raspoloženjiama. Iza kiše uvijek dolazi sunce. Bit će opet bolje. Puno hodaj i vježbaj.
    Kad meni tako dođe taj osjećaj beznađa i praznine, odmah se dignem i odem nekud van ili se primim kakvog posla.Nisam bas neki stručnjak, ali možda ti pomogne.

    avatar

    04.10.2007. (13:35)    -   -   -   -  

  • usamljena39

    i ja pijem helex jer moram.Uhvati me panika,strah de će se nešto ružno desiti,a to što si našao utjehu u Bogu vjeruj mi da ti je to jedno od najvećih i najboljih stvari koje si napravio,samo dobra volja može čovjeka spasiti,ali jo kada uz to imaš Boga sve je lakše.Vjeruj u Boga i sve će biti dobro.Alhohol je vrag i to od njega i dolazi.pomoli se i sve će biti bolje vidjet ćeš.Bog te blagoslovio i čuvao.Želim ti svu sreću.Bog!

    avatar

    14.11.2007. (23:44)    -   -   -   -  

  • leticia

    Pročitala sam na jednom blogu da te Isus ozdravio od ovisnosti,u Sigetu,na misi ozdravljenja. Isus te može ozdraviti i od depresije. Osim toga,evo i ovaj blog je svojevrsna terapija,zar ne.Ovdje nisi sam,ljudi čitaju i stalo im je.
    Nisam čitala inače tvoj blog,ovo je prvi put. Ideš li na sv Mise? Primaš li sakramente?
    Ispovijed ima također terapeutski učinak. Prije ispovijedi pomoli se da Isus progovori kroz usta svećenika i uđi otvorena srca,reci sve što ti je na duši i Isus će progovoriti. Pouzdaj se u Njega i traži Ga. Kad čovjeka zahvati depresija ništa mu se ne da.Zatvorio bi se u sebe,u četiri zida,najradije bi spavao. Teško se tada prisliliti na pokret. Učini tada,kad ti je najveća bezvoljnost žrtvu i prikaži je Isusu-s nekom nakanom.Neka ta žrtva bude ustati,moliti,ići na Sv misu. Baš zato jer ti se tada ne da, žrtva će biti veća i Bogu milija. On te oslobodio ovisnosti, zahvaljuj mu kroz žrtve, a time ćeš pobijediti i depresivnost.
    Zli hoće da te vrati ovisnostima, a one ti nisu potrebne, jer upoznao si Isusa,upoznao si Ljubav. Zli hoće da ti se čini kako je sve uzalud. A nije! Kad je najteže,sjeti se dodira Isusovog u Sigetu, sjeti se koliko te On ljubi, sjeti se da je došao da imamo ŽIVOT!
    Oprosti ako govorim krivo,možda nisam upućena zbog svoje površnosti,t j nečitanja cijelog bloga. Ukoliko je tako,primi ovo samo kao sestrinski pokušaj, da se u Kristu podižemo.
    BTB

    avatar

    30.11.2007. (13:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...