Komentari

bubuleje.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • McFather

    Bubuleje, samo nas bod cini sigurnim putnicima za play-off! Prema najnovijim informacijama u Lipinom Ladu A doslo do raskola, a ekipu je napustio dugogodisnji standardni bek a potom vratar Cira Blazevic. To ne sme da nas opusti, jer svi znamo da je ranjeni lav najopasniji!

    avatar

    04.10.2007. (11:49)    -   -   -   -  

  • cef

    Bubuleje dobiju Lipin lad A, pa Lipin lad B sasije Stoku, pa Kurva Banda posle pet nedelja posta ostvari pobedu, pa.....eto mene u plej ofu!

    avatar

    04.10.2007. (14:10)    -   -   -   -  

  • McFather

    Bubuleje, samo bod nam garantuje siguran put u doigravanje! Prema najnovijim informacijama, Pop Cira Blazevic nije vise integralni deo Lipinog Lada A!!! To znaci da je ova ekipa bez standardnog vratara dve poslednje sezone, a nastup veterana Pavarotija je pod znakom pitanja zbog tradicionalnih obaveza na vasaru u Basaidu. Protivnik je uzdrman ali to ne znaci da ce se sam predati i dati sebi dva gola!

    avatar

    05.10.2007. (07:45)    -   -   -   -  

  • McFather

    E pa tek sam sad video da su mi pohranili i jucerasnji komentar:) To znaci da onda nisam i morao da pisem ovaj prethodni. Al' nema veze sada moje upozorenje dobija na snazi!

    avatar

    05.10.2007. (07:49)    -   -   -   -  

  • O Biba

    Zbijajmo redove Bubosi!!! Ajde još samo jedan bod. U zdravlje braćo!!!

    avatar

    05.10.2007. (09:15)    -   -   -   -  

  • donshone

    Veliki pozdrav za ekipu bubuleja. Lipin Lad je ustrojio svoje redove za sutrasnju utakmicu tako da vam jedino bog moze pomoci. A posto cujem da ce sutra biti oblacno, mislim da vas ni on nece videti od gore. ha ha ha

    avatar

    06.10.2007. (19:57)    -   -   -   -  

  • McFather

    I Bog nas je juce ipak pogledao, valjda bas zato sto nije bilo oblacno:)Valjda je sada svima jasno gde smo pogresili! Zlatara je trebalo pustiti da se "sam otruje", a ne da mu posvetimo najvise paznje u odbrani iako on ne moze da pogodi okvir gola. Nema veze, vidimo se u finalu ako stignete do tamo. Mi bi trebali...:)

    avatar

    08.10.2007. (09:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...