Komentari

untilfurthernotice.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Ulfuz

    divno... dok sam ulazila u nsb slušam dvije kokoške kako seru po bolonji i kako se jadne žale i bla bla bla... i shvatih da mi je više slabo to slušat. ali svaki student u zg ... oprostite u hr... pljuje po bolonji (onoj koja se u hrvatskoj provodi kao bljuvonja)... više mi nije in bunit se protiv toga... neka nas muče, oduzmu nam prava, neka nam oduzmu i budućnost, neka nam oduzmu i ideale, neka nam uzmu i kisik , a kad će već i to mogu slobodno pokupiti i mrvice na stolu. jer to je in... wanna be just like Europe. D... a ako drečalo i zubalo počnu srat po bolonji, majke mi mile ja ću je osobno podržat u kojem god obliku bila... geološki odsjek je sasvim dobro provodi. kod njih ćemo u semestru imati 5 kolokvija- a pravo to će nas natjerati na stalno učenje i potecijalni ispit- u slučaju da ne damo kolokvije so good... sasvim pristojno. no. ali to ne mjenja činjenicu da nije problem u bolonji kao procesu, nego u ljudima koji i načinu na koji se ona obdje provodi. i treba malo pitati dekana ili Dr.EGO što da sad radimo, što da sutra radimo???

    avatar

    03.10.2007. (22:14)    -   -   -   -  

  • Ulfuz

    toga me i strah...zzz ma otopit će se polovi, i bit će kojekakvih sranja do tad, tako da će ljudima školovanje biti na kraju pameti...

    avatar

    03.10.2007. (22:41)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Meni najviše ide na živce kod ovog cijelog sistema što se ne znaju uvjeti polaganja ispita na faksu. OK ako netko u 6 ili 7 mjesecu uspije očistit godinu - svaka čast, ali nismo baš svi super sposobni. Netko će očistit godinu u 9, netko u 11, ali da makar znam koje uvjete trebam ispunit za upisat višu godinu. Ali ne, to se kod nas ne zna, nego se uvik odlučuje zadnji čas - Bogu fala, jer zašto bi mi to znali na početku akademske godine kad možemo na kraju. To je takav teret.

    A o politici i izborima imamo slično mišljenje, btw čitam jučer u Slobodnoj da je u Poljskoj izbija škandal zbog sms akcije sakrij babi osobnu *rofl* da starčad ne izađe na izbore i ne glasa za konzervativce. Ajmo i mi tako...

    avatar

    04.10.2007. (12:59)    -   -   -   -  

  • dreaming nightmare!

    a medo slažem se s tobom, zavidim ljudima koji govore da su svojedobno bezbrižno studirali, da im je to najljepše razdoblje u životu, itd. i meni je ovo definitivno super radoblje u životu, al bilo bi puno, puno bolje kada bi se neke stvari sredile. ali neće se ništa sredit, matetamtičari su se pokrenuli, a što čeka ostatak pmf-a kojem također ne cvjetaju ruže? stvarno nemam pojma kaj će bit od svega toga, ali sigurno neće bidi jednostavno i bezbolno, jer zašto bi bilo jednostavno, ako može vrlo, vrlo komplicirano?!

    avatar

    04.10.2007. (15:33)    -   -   -   -  

  • MadDog

    Sada mi je jasnije zašto su upravo studenti, u svakom "političkom uređenju" obično bivali pokretačem "zamašnjaka naroda i demokracije". Svaka čast na izrečenom, no, da te odmah malo i ohladim - vremenom prestaneš biti za "opću stvar" i sve češće gledaš svoje dupe, što pogotovo dolazi do izražaja u trenutku kada se zaposliš i shvatiš da je neke stvari bolje zadržati za sebe ili ih možda oblogoviti pod kakvim dobroušukanim pseudonimom, a za javnost biti onoliko dobar koliko je potrebno da plaću za koju radiš i dobiješ.
    Protiv bolonje neš' ništa moć' dok je (EU xor Primorca) (exkluzivno ili, uvjet koji je točan samo kad su oba uvjeta istovremeno ili lažna ili istinita)... [prisutni matematičari i/ili informatičari koji su nedavno odslušali i položili logiku sa posebnim osvrtom na logičke operatore nemojte me tući], kao što u moje vrijeme nis' mog'o ništa proitv Stipe Šuvara... a, uostalom, zna li netko zbog čega se počelo "ono sve" šezdesetosme? Za proljećare je još jasno, to je čisti pokušaj vježbanja demokracije ili ajmo se Titu objesit o jaja i smijati mu se u brk - to baš i nije išlo, ne predugo, at least, ali - šezdesetosma... hm... puzzled... zabrazdio... idemo malo tražiti... drš' se druže Medo ili Medo, pazi metak!

    avatar

    04.10.2007. (17:47)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Moje prvo glasanje iliti izlazak na biralište je bilo u bivšem režimu, kad je glasanje bilo obavezno!!!!!!!!!!!!!
    U medijima su se na taj dan vrtjeli postoci koliko je birališta zatvoreno prije 9, 10, 11 sati ujutro :-)). Daklem, otišla sam na biralište, dobila neke glasačke listiće i zaokružila po principu en-ten-tini :-)). Pojma nisam imala tko je tko i za kaj se zalaže ili ne zalaže :-)).
    U ovom režimu mislim da nisam propustila niti jedno glasanje i zna sam unaprijed za koga i za što ću glasati. Tako da sam protivnica obaveznog glasanja :-)).

    avatar

    04.10.2007. (20:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...