Komentari

mywayfoos.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • stojko

    Netocno tumacis taktiku krumpira :)
    Ovo "nabijem je kolko mogu, valjda će se negdje odbiti" nije moj stil. Za Sinisu ostavljam da sam demantira ako zeli. Razlog zbog kojeg sam rijetko pucao direktno na gol je sto si ti moje udarce jako dobro pokrivao, a s druge strane Sinisa je sasvim pristojan napadac i taktika dodavanja njemu drzi vodu. Zamisli da Sukeru oduzmu sve golove koje je zabio nakon odbijanaca u sesnaestercu ili pak Eduardu. Tko na kraju utakmice gleda je li gol bio u raslje s 20 metara ili je odbrambeni igrac pogreskom dodao protivnickom ... Kad smo Davor i ja pocinjali on je puno golova davao trojkom pucajuci bez smirivanja, a ja sam pokusavao smiriti lopticu i dati "tehnicki dotjeran gol" (copiright by Sinisa). Tad sam govorio da Davor igra kao Njemacka ... sve dok nisam prihvatio da je svaki gol-gol. Jedini golovi po meni neposteni su oni postignuti nekim nekorektim postupkom tijekom igre tipa drmanje stola, bacanje namjerno loptice sebi na peticu i sl.
    Ili zamisli da ti zabranim da zabijas golove manjom brzinom od 38 na sat ;)
    Kazes da si u napadu zbog kontrole, ali kontrolu mozes imati i u obrani ;) Naravno, u napadu je puno veca sloboda u pucanju, dok u obrani imas odgovornost da ne primis kontru.
    Inace kad igramo Sinisa i ja jedan na jedan broj krumpira nije tako velik, ako igramo kvalitetno. Obojica ih dobro branimo.
    No sve u svemu clanak ti je odlican. E i zamisli sad da Brazil kaze Englezima da nema preskakanja igre :)
    Steta sto nije Roman bio na golu. Mislim da on pristojno skida i krumpire ...

    avatar

    02.10.2007. (18:05)    -   -   -   -  

  • myway

    apsolutno se slazem da je svaki gol-gol i nadam se da ne ispada da umanjujem kvalitetu vaše igre zbog tih krumpira. Znam i ja a zna i svatko tko je igrao s vama za kakve ste golove sposobni. :)
    i da, imas pravo - donekle sam si sam kriv sto si pucao rubovima :))
    samo sam htio reci da barem kad igramo onako - za sebe, mi je draze da ako vec dobijam nek dobijem prave golove, one koje je moguce ponoviti - a ne nesto na srecu napucano.

    avatar

    02.10.2007. (19:15)    -   -   -   -  

  • SINISA

    Dobro druzenje, dobar nogomet, odlicno provedeno vece. A sto se tice krumpira, volim ih na tanjuru. res pecene ili kuhane. Salim se,u zaru borbe svakom se dogodi da pogodi po koji krumpir. Mi smo ovaj put imali tu srecu da smo ih davali u kljucnim trenucima. Mislim da to ne umanjuje nase majstorske sposobnosti, jer je one kvrgave loptice bilo izuzetno tesko kontrolirati. pa usprkos tomu, bilo je majstorija. Svako je dosao do izrazaja, i pokazao sta zna, uz uspone i padove u igri sto je i razumljivo. Osvrt na SUBOTU, vece za pamcenje. Nogomet bolji nego na vecini turnira. Neparan broj igraca, tako da parovi nisu bili stalni, nego je igrao svako sa svakim. 4,5 sati vrhunskog nogometa. Igraci odlicni, svi u formi, podjednake snage i kvalitete. Ukratko svako moze svakog pobjediti.
    Toliko od mene za moje prvo javljanje.
    Pozdrav svima.

    avatar

    02.10.2007. (21:55)    -   -   -   -  

  • davor

    Ko Njemačka, ha? A kad su oni Talijani na svaki moj gol njima vikali Rapaiiiiic :DDD Isprašili ih...dobra stara vremena :D

    Antonio pliz obriši i moj i svoj komentar iznad ovog mog, ne želim baš da čitav svijet zna...unaprijed hvala. :)

    avatar

    03.10.2007. (07:46)    -   -   -   -  

  • stojko

    Mozda su govorili Rapaic, jer za drugog nisu znali :)
    No, da moje imenovanje tebe Njemackom datira iz tog vremena, zapravo i jos malo ranije.
    Jos nesto o krumpirima. Napadac i odbrambeni imaju razlicitu filozofiju u smislu prolaska lopticom protivnickog igraca. Napadacu nije dovoljno da je prosao lopticom obranu, vec i da je ona usla u gol ili se od manti odbila natrag napadacu. Odbrambeni igrac rijetko postize gol i treba se zadovoljiti i dodavanjem loptice svom napadacu. Ni ja u napadu ne igram na krumpire. Kako se to uopce igra? Da nabijem peticom iz sve snage?! Sinisa opcenito udara lopticu jako i po zakonu vjerojatnosti krene li prema golu taj ce golman imati vise posla nego kad neki "normalan" napadac puca (tj. dodaje) peticom pa mu pobjegne.
    I ja vise volim tehnicki dotjeran gol od krumpira :) ... Na puno mjesta sam vidio odbrambene koji pucaju samo po golu. Naivno i dosadno i opasno po tog odbrambenog ;) itd ...

    avatar

    03.10.2007. (14:17)    -   -   -   -  

  • myway

    "Na puno mjesta sam vidio odbrambene koji pucaju samo po golu. Naivno i dosadno i opasno po tog odbrambenog ;) itd ..."

    ... najmanje od svega je dosadno..a da je opasno to stoji. ali tu opet vrijedi teorija - onaj s lopticom je uvijek u predosti, pa makar je imao i na dvojki. ja sam prvi primjer toga da kad igram u obrani uvijek pokusavam postici gol - i s time se ponosim jer nerijetko i uđe. a stvarno rijetko dobim kontru.

    avatar

    03.10.2007. (17:16)    -   -   -   -  

  • SINISA

    Ja kada sam golman pokusavam pucati na protivnicki gol, ali opravdavam one koji sa strane pokusavaju dodati lopticu svom napadacu. ta je taktika bezopasna jer kada se puca sa strane i ako dobijes kontru, ta loptica ne ide u gol. ja sam zbog svoje upornosti da pucam na protivnicki gol dobio dosta golova iz kontri.
    slazem se sa Antoniom da je gust pucati iz odbrane po protivnickom golu, gust je dati gol iz odbrane posebno golmanom.
    pozdrav svima.

    avatar

    03.10.2007. (21:44)    -   -   -   -  

  • stojko

    Mozda dosadno nije najbolja rijec. Lako cu od nje odustati. Mogao bih ja jos brbljati, ali bolje da ti kazem kad se vidimo. Tako cemo se bolje razumjeti.
    Nego ja jucer bio u Pracki (Dalmatinska ulica) i pogledao malo stol koji imaju. Plasticni dio drske je deblji, a same drske puno su kruće nego ove u Mateu, Gameu i slicno. Igraci su tanji. Mislim na ovaj dio s kojim dodajes s jednog igraca na drugog. Ovaj prednji dio s kojim se puca je jednako sirok. Rucke ne zapinju, a dvojke su na obadvije strane relativno iskrivljene, ali ne prejako. Ovo sto pisem moglo bi biti i dosadno, ali ...
    pricao sam s konobarima i odmah su prihvatili ideju za turnir u stolnom. Cini im se da je nedjelja popodne najbolji termin, mada je moguce i drugim danom. Koliko mi je poznato oni iz birca mogu dobaviti barem 3,4 para, a mozda i 8. I jos se nas skupi 3,4 para ... :)
    Inace tamo smo Davor i ja odigrali svoj prvi turnir prije 4 i pol godine. Igralo je 8 parova po kup sistemu na 2 dobivene do 4 i vrijedio je gol peticom. Decki koji su nas dobili u polufinalu poslije su dobili i finale pobijedivsi favorite. Ti decki su jednom navratili i u Legende bas na onaj turnir gdje smo igrali i ispali su odmah u grupi. Igrali su Antonio u tvojoj grupi.

    avatar

    04.10.2007. (12:38)    -   -   -   -  

  • stojko

    Evo cim zavrsih u toku je dogovor da cetvorka iz ove prepiske doje veceras u pol 9 u Mateo na stolni ...

    avatar

    04.10.2007. (12:45)    -   -   -   -  

  • myway

    zgodno zgodno... ja sam nazalost obecao da cu pomagat frendu oko seminara tj neke prezentacije u powerpointu ali ako se izjalovi dolazim prvim vlakom :)
    tocno cu znati oko 6-7 pa cu onda jos tocno javit.

    avatar

    04.10.2007. (15:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...