Komentari

istineodnosnolazi.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • mvko

    Zašto je to uopće sada nakon toliko godina važno da li se je Gospa u Međugorju ukazala ili nije? Kao da se je u M. Bistrici ukazala i da je to dokazano i sigurno. Jedino je važno da se tamo ljudi obraćaju, mole, ispovijedaju, mijenjaju život. Uopće me ne zanimaju vidioci, nek se tim bave drugi. Kao ni poruke. Trebalo bi s tim porukama prestati. Gospa je na svakom mjestu i kao i na slikama pokazuje nam na Isusa i pomaže nam da nađemo put k Njemu. Ako se i nije tamo Gospa vidljivo ukazala, ukazala se na neki duhovan način, jer ovi dobri plodovi ne mogu biti od zlog duha nego samo od Boga. Bila sam samo jednom u Međugorju, nisam trčala oko po mjestima "gdje je Gospa govorila hrvatski", to me nije uopće zanimalo. Ali sam ipak tamo, naročito u crkvi za vrijeme klanjanja doživjela nešto što nikad prije i nigdje nisam osjetila, a to je Božja prisutnost i neizrecivi mir. Bilo bi dobro da to postane svetište Kraljice mira.Priznanje Crkve ili ne priznanje neće ništa promijeniti.
    Pozdrav i Bb

    avatar

    02.10.2007. (16:53)    -   -   -   -  

  • male međugorske laži

    blago meni @
    ..svi znatiželjnici i prolaznici kroz svih ovih 25 godina ne mogu opravdati ni najmanju neistinu koja je namjerno konstruirana ili nenamjerno producirana.

    To je poanta svega ... Svetište Kraljice Mira već godinama postoji u hercegovini i to svega nekoliko kilometara udaljeno od Međugorja,a otvoreno je za hodočašća svega dvije tri godine prije nego se dogodilo Međugorje.
    To svetište Kraljice Mira u Hrasnom je blagoslovio Papa Ivan Pavao II I i to onda kad su se iz Međugorja proširile priče da Papa dolazi u Međugorje.

    Priznanjem laži zatamnjuje se Istina .Priznanjem Oca laži - postajemo njegovi ,a ne Kristovi.Zato je Istina važna,bez obzira koliko nekomu odgovarala ili ne!

    Pozdrav i Bog te Blagoslovio!

    avatar

    03.10.2007. (11:59)    -   -   -   -  

  • mvko

    Hvala ti za odgovor . Ništa se ne može sakriti i istina će sigurno jednom zasjati pred svim ljudima. Sve ćemo onda gledati onako kako Bog na sve gled i znat ćemo pravu istinu.
    Nije potrebno da se sada prepiremo . Ujedinimo se u ljubavi prema Bogu i ljudima. A ostalo prepustimo Njemu.
    Molim te da moje komentare na tvom blogu, komentiras samo na svom blogu.

    Srdačan pozdrav i Bb

    avatar

    03.10.2007. (12:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...