Komentari

boggroma.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • stroke

    i ja se danas osjećam kriv. čini mi se da sam opet kičmu sjebao.

    avatar

    01.10.2007. (21:55)    -   -   -   -  

  • joakim a ne boca

    :)

    avatar

    01.10.2007. (22:14)    -   -   -   -  

  • ~ash~

    hehe. drzim do toga da je detinjstvo vrlo zlocest period. pogotovo kad dvogodisnjaku skines krunu s glave i shvati da ne moze sve biti po njegovom.!:) sto s emene tice, mogao si na onoj slici dole i vudu magiju radit;) o krivici drugom prilikom, vise mi se dopada ideja sa uhom. cek cek hej aloo, smanji malo tog MIlesa! :)

    avatar

    01.10.2007. (23:07)    -   -   -   -  

  • joakim a ne boca

    ksijola će mi donijeti najgori engleski namaz za kruh ikada. podijelit će to nas par bratski. tko preživi pričat će. ako bude ultra loš dam ti cijeli u zamijenu za čileansku vjevericu sa hrelića.

    avatar

    01.10.2007. (23:29)    -   -   -   -  

  • satie

    Jesam, slušala sam Nine horses, obožajem Sylviana,ja sam ti na jugu, debelom iz kojeg pomak je tako dalek, i sve se nekako loše poklopilo da se ne mogu doći na koncert...koji glup osjećaj ne moći nešto za čim žudiš godinama...ideš li ti? Kriv, kažeš..i ja se osjećam danas jednako.

    avatar

    02.10.2007. (01:23)    -   -   -   -  

  • persona

    da se nadovežem na ninje dolje, ja sam uvijek htjela bit ko inspekor clouseau pa da imam svog ninju batlera. nije ni loše imati dežurnog krivca u nekom kutku sobe.

    avatar

    02.10.2007. (08:42)    -   -   -   -  

  • persona

    ahah, vidi sličice, izgledam kao da se sa mnom nitko u vrtiću nije htio igrati sviđa mi se :D

    avatar

    02.10.2007. (19:02)    -   -   -   -  

  • ~ash~

    promenit cu ime u Zash ;p pleeeeeeezzz:)))
    a vrlo dobro znam sta sam bila pre hiljadu godina. bila sam netalentirana vestica. imala sam kolibu u obliku pecurke i krivudav dimnjak na slamnatom krovu obraslim u korov. imala sam vrt malina i gajila samo jogunasto cvece. zivela sam u planini po kojoj su se nocu stene setale i dosaptavale si tajne bandita i kraljeva. nisam umela da sedam na metlu, vrlo neubedljivo bih joj izdavala naredjenja. ocito nisam umela da pazarim metle. pila sam caj sa ispravljenim malim prstom. nego s ene mogu setiti tacno jesam li jedne noci kad je mesec jahao oblake plesala sa stotinu momaka u smesnim hulahopkama na nekom jesenjem festivalu ili sam to samo sanjala..

    avatar

    02.10.2007. (20:42)    -   -   -   -  

  • natashaa

    loptas ti puno toga u glavi.
    na selu sam imala rodjaka koji je citao nindja romane a zajedno smo citali erotske dijelove u sumornim ljetnjim popodnevima, o pomorstvu nikad nista nismo imali ali onih zadrugarskih (sto je kod tebe opcinskih) je bilo i za vatru loziti s njima, tu pak nikad nista erotskoga nije bilo osim.., a cuj mogli smo izvjesce o urodu kukuruza mastovito protumaciti na sl. nacin.

    avatar

    02.10.2007. (22:22)    -   -   -   -  

  • joakim a ne boca

    ja ne vidim ono.

    avatar

    03.10.2007. (00:12)    -   -   -   -  

  • M

    Joakim, nemoj mi reć da ćeš sad i ti ko Xiola. Natashaa, nemaš pojma šta sve loptam po glavi, časopisi su bili neki kao župni, vrlo malo poljoprivrede, ali zato mnoge reportažice s izleta raznih foklornih društava, priče iz života svetaca zaštitnika i lokalnih heroja npr. Brune Bušića - mog daljeg rođaka inače, tako da se mogu pohvalit domoljubno-državotvornim korijenima. Ash, vještice su bile vjerojatno prve žene, izuzev plemkinja, koje povijesni arhivi spominju. Kako su te zvali, možda bih te mogao pronaći? Persona, Cato je Clouseaua držao u formi, a vjerujem da je plod njegove mašte, super mi je kako prekinu svaku tuču čim zazvoni telefon i javi se stvarnost. Satie, ne znam još hoću li ići, jer su svi drugi za koje znam da ga slušaju na nekom jugu. Uvijek mi je D.S. bio negdje pri ruci i uhu, ali oduševio me konačno divno sjebanim Blemishem i ovim pjevnim N.H. Stroke, to ti je zato što si popularni bloger, previše vremena provodiš sjedeći na tronu pred obožavateljima pa nije neobično da su ti se leđa ukočila.

    avatar

    03.10.2007. (11:23)    -   -   -   -  

  • joakim a ne boca

    ama ne vidi se! nema vrška.

    avatar

    03.10.2007. (14:26)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Je li Frank volio jesti gibanicu? To mi je jos i dan-danas misterija.

    avatar

    03.10.2007. (16:46)    -   -   -   -  

  • stroke

    ne želim više bit popularan. želiš li se mijenjat sa mnom, da ti ostavim krunu i sve što uz nju ide?

    avatar

    03.10.2007. (19:08)    -   -   -   -  

  • M

    Imam fotografiju s papirnatom krunom na glavi iz nekog viteškog dvorca u Španjolskoj. Naš vitez, Crveni (iščupali smo i ružu za njega), pobijedio je druge vitezove jer smo najviše galamili. Toliko smo galamili da je jedan od Nijemaca sa pristojnog stola iza počeo sramežljivo navijati za nas. I sve smo jeli prstima u mraku, osim što sam morao odustati od svog sladoleda jer mi je ispala žličica.

    avatar

    03.10.2007. (22:11)    -   -   -   -  

  • satie

    Imaš pravo, mi s juga, volimo Sylviana :)))

    avatar

    20.10.2007. (22:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...