rikulu sam jučer prvi put probala, metila sam ju u krumpir salatu vulgaris. majka je oduševljena, meni se ne sviđa okus. jako čudno travnati. ko će je znat možda je bolja u omletu? nda. a mima i ti me vrlo veselite iz posta u post tu i tamo i pljucnem vodu po tipkovnici od smijanja.
02.10.2007. (14:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
o, dobro došla. hm, za rikulu ili jesi li nisi. možda ti treba još vremena. meni su sve druge salate bljutava trava naprema rikuli. rikula rulz.
03.10.2007. (12:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Martina
Jucer se vratila iz Italije, gdje je rikula (koju sam ja, btw, ponesena reklamnim bombardiranjem Svicaraca kako jodlaju poznato bombonsko ime, nazvala znate vec kako) ko u Medjimurju krumpir, dakle sveprisutna. Ni meni se bas ne svidja okus, ko trava s aromom ruzmarina. Nego uzivala u vise vrsta finog i ne prefinog, ali djelotvornog, talijanskog vina. Preporucam Cantina Foresi Est! Est!! Est!!! di Montefiascone, koji smo upravo popili (donesen iz Orvieta) i neki Chianti s police Autogrila (opet ne preekskluzivno, ali dobro). Ne mogu sad o cvjetnim aromama i tak to, jer nemem blage veze o tome, ali stvarno je dobro. Aha. I postoji neka anegdota o tome Est, ali mi se sada ne da to piskarat. Isto kao i Karasova, volim Mima-Moki korespondenciju.
09.10.2007. (22:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mavrek, vidim, imamo o čemu ćaskati sljedeći put. Guštanje, ne vjerujem, pa kakav si ti to Dalmatinac? :)
11.10.2007. (17:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dalmacija moja inspiracij
ajme ca si me zagolicala sa ovin restoranom u zapresicu...nima druge nego kad buden opet tamo da se zaletin...a kad bi me moji dalmatinci culi rekli bi ma koji vrganji ma koja patka...ja manen rukon jerbo ti na slipo virujen...ubaceno je u favorite...
15.10.2007. (14:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
karasova
rikulu sam jučer prvi put probala, metila sam ju u krumpir salatu vulgaris. majka je oduševljena, meni se ne sviđa okus. jako čudno travnati. ko će je znat možda je bolja u omletu? nda.
a mima i ti me vrlo veselite iz posta u post tu i tamo i pljucnem vodu po tipkovnici od smijanja.
02.10.2007. (14:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gurwoman
o, dobro došla.
hm, za rikulu ili jesi li nisi. možda ti treba još vremena. meni su sve druge salate bljutava trava naprema rikuli. rikula rulz.
03.10.2007. (12:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Martina
Jucer se vratila iz Italije, gdje je rikula (koju sam ja, btw, ponesena reklamnim bombardiranjem Svicaraca kako jodlaju poznato bombonsko ime, nazvala znate vec kako) ko u Medjimurju krumpir, dakle sveprisutna. Ni meni se bas ne svidja okus, ko trava s aromom ruzmarina. Nego uzivala u vise vrsta finog i ne prefinog, ali djelotvornog, talijanskog vina. Preporucam Cantina Foresi Est! Est!! Est!!! di Montefiascone, koji smo upravo popili (donesen iz Orvieta) i neki Chianti s police Autogrila (opet ne preekskluzivno, ali dobro). Ne mogu sad o cvjetnim aromama i tak to, jer nemem blage veze o tome, ali stvarno je dobro. Aha. I postoji neka anegdota o tome Est, ali mi se sada ne da to piskarat. Isto kao i Karasova, volim Mima-Moki korespondenciju.
09.10.2007. (22:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GUŠTANJE
Nisan proba rikulu,morat ću čim naletin negdi na nju,pozdrav
11.10.2007. (17:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gurwoman
Mavrek, vidim, imamo o čemu ćaskati sljedeći put.
Guštanje, ne vjerujem, pa kakav si ti to Dalmatinac? :)
11.10.2007. (17:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dalmacija moja inspiracij
ajme ca si me zagolicala sa ovin restoranom u zapresicu...nima druge nego kad buden opet tamo da se zaletin...a kad bi me moji dalmatinci culi rekli bi ma koji vrganji ma koja patka...ja manen rukon jerbo ti na slipo virujen...ubaceno je u favorite...
15.10.2007. (14:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...