Komentari

razumibezumlje.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • teuta

    Eeee, prijatelju...*ebiga, pak si me nasmijao, ha ha ha. No, šalu nastranu...hvala ti i lijepo od tebe što si post posvetio nama. Znaš, ja sam ti inače optimistična osoba, kad mi je najteže ja se smijem, možda to nije onaj pravi smjeh...ali vjeruj mi, djeluje. Kao što sam ti odgovorila kod sebe, probat ću to učiniti i ovdje. Ništa nije izgubljeno, za sve postoji rješenje...zato nemoj gubiti nadu. Sve dok ima ljubavi i želje...sve se može. Ponekad je dovoljan slobodan razgovor...nekad i neke novotarije uvesti u seks (što može biti jako efikasno)....različite erotske igrice itd...i sl. Puno toga je na raspolaganju samo sve to treba vidjeti i istinski to željeti. Naravno, to mora biti obostrano. Monotonije je najveća opasnost za brak ili vezu. Svi kad-tad naiđemo na taj problem...no, to nas ne smije obeshrabriti već nam biti izazov i cilj da pobijedimo taj problem. Nema nejebice...sve dok ima želje i ljubavi u nama. Interesantan je podatak...da oni koji se često seksaju...sve to više i žele, isto tako i obrnuto. Svi smo mi, na neki način, gospodari svog tijela, pa tako i uma...(znaš već onu da sve je u glavi ali ne u onoj donjoj, ha ha ha). Zato, samo naprijed u nove erotske pobjede!! Pozdrav prijatelju...cmokkkk.

    avatar

    01.10.2007. (17:50)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Iako sam se u prošlom komentaru malo našalio dobro sam shvatio o čemu si pisao.
    Problem dugogodišnjih brakova je upravo u tome što se među ljude uvuće monotonija. Svaki od bračnih partnera riješava tu monotoniju na svoj način. Tu onda počinju prevladavati serije koje su drugom partneru beskrajno glupe, uzaludno trošenje vremena. Drugi se pak partner povlači u neki svoj svijet i tek su slučajni susreti u kući dokaz da živimo zajedno.
    Riječi nestaju. Svaki pokušaj razgovora završava već u samom početku jer je to tek pokušaj da se pokrene razgovor. Poneki svijetliji trenutak ne može osvijetliti sivilo u koje je brak zapao. Jasno da se onda sve skupa i u krevetu svodi samo na pokušaje u kojima nema nikakvog uživanja i iskrenog iskazivanja strasti.
    Da bi se iz toga izvukli potrebno je uložiti mnogo truda, mijenjati način života i navike. A tko u danjašnje vrijeme ima vremena i za takve pokušaje kada već unaprijed pretpostavljaš da je sve možda osuđeno na propast. Možda se više isplati pokušati no životariti i dalje propadati. A znamo i da je navike najteže mijenjati.
    Kažeš da nam se diviš jer vidiš da ima i sretnih brakova. No naš je brak ipak nešto posebno lijepo. Upoznali smo se na blogu a zatim i u stvarnosti. A vjenčanje...Svatko je u svom gradu sjedio za svojim kompom, blogeri su nam bili i kumovi i matičar i djeveruše. Imali smo vjenčanje na blogu koje je teklo kroz komentare a djelovalo je tako stvarno kao da smo svi na okupu. U emisiji RTL-a u kojoj su o tome govorili rekoše da to što smo učinili nema pravnih posljedica, barem za sada no možda će i to jednom biti moguće.
    Mi smo to doživjeli kao pravo vjenčanje, živimo zajedno i smatramo se supružnicima. Evo i link na Blog vjenčanje budući sumnjam da si ušao tako daleko u arhivu kod Teute. Jasno da se i na mojm blogovima dešavao uvod u vjenčanje kao što je to slučaj na pravom vjenčanju prije nego se mladi imaju prilike vidjeti.
    Tema otuđenosti bračnih partnera sigurno će biti tema našeg slijedećeg posta na zajedničkom blogu na koji vodi link na kraju svakog našeg posta.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    02.10.2007. (18:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...